Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako ta g13/HP je palice jako krava
nemohl bys to nafotit krapet vic makro a v normalnich barvach?..G13 genetika me totiz laka...hlavne g13 widow od mr.nice
Dik
Souhlasim stebou a tez se potvrzuje ,ze je uplne jedno jestli jedes hydro,kokos ci hlinu pri trose stesti se da efektivne pestovat v cemkoliv.
O proti memu chroniku jsou bambule pouze nahore, ale to je dano genetikou
O tvrdosti ani nemluvim Bcuzz Bloom s PK13/14 a Green sensation je smrtelne dobra kombinace
quido no problemo
kdyz jsem jel poprve tak jsem byl opatrny
GS a PK jsem zacinal 0.3ml/ 1 litr a postupne zvysoval az na 1ml/ 1L (bezpecny reseni)
mno a ted co jedu G13xHp s BD jsem zacal v 35 dnu a rovnou jsem to tam lil horem dolem 1ml na 1L tak jak to pisou na obalu
Jinak Bloom od Bcuzzu zacatek 0.5ml/L az do 2ml/L od prepnuti na kvet
zdar Quido
Omlouvam se za pozdni dokonceni reportu z duvodu naprosteho silenstvi nastesti mne to jiz preslo a tak usedam zpatky ke stroji se snahou dokoncit a zavrit tuhle stranku.
Rozdil vynosu mezi 1.5 L a 0.5 L
1.5L = 25g az 35g
0.5L = 15g az 20g
Konecny vynos 580g pod 850w( 0.68g/w) neni efektivni,ale lepsi nez dratem do oka
Pruplach cistou vodou s upravenym ph jsem zacal ve 45 dnu kvetu
a od 50 dne jsem postupne kytku po kytce sekal , mnel jsem jich 23 takze to vyslo presne jedna kytka denne a tu posledni jsem seknul v 73 dnu
Ty na zacacatku harvestu jsou takovi denni hulco a ty ke konci harvestu je me meditacni nocni hulo
Smoke report
Thai ganja to vyhrala porazila znackovou genetiku na plny care neuveritelne. Klasicka thajska tripovka s citrusovou vuni
G13xHp s BD jsou si celkem podobny a velice nudny takze se o teto genetice radsi ani nebudu rozepisovat abych neurazil jejich zastance
Oboje genetiky mne velice sklamaly jak v high tak i sile o ktere se dost mluvi a je rozhodne mimo misu.
Manzelka mi rika ,ze moc hulim a ,ze jsem si vytvoril celkem slusnou toleranci
Jenomze ja nehulil pres 4 mesice takze o toleranci nemuze byt rec
Nevadi holt skusim jinou genetiku a neskoncim dokud nenajdu tu pravou vyvolenou
No a abych tenhle konec jeste trochu ozivil dnes odpoledne mi na dvere zatukal postak v ruce s balickem od Mr.Nice a jeho partakem kralem breederu Shantibabou www.howardmarks.co.uk
no to zas ,ale nekdy priste
P
Velká pochvala! Je tu snad vše od trochy toho cestování (myslím. že to je to nejzajímavější tady) až po velice povedený growing. Takto by to mělo vypadat všude.
díky moc, výborně jsem si početl.
Kolouch
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
No a abych tenhle konec jeste trochu ozivil dnes odpoledne mi na dvere zatukal postak v ruce s balickem od Mr.Nice a jeho partakem kralem breederu Shantibabou www.howardmarks.co.uk
no to zas ,ale nekdy priste
P [/B][/QUOTE]
Jo, četla sem knížku Tráva, tam taky vystupuje Mr. Nice
Původní příspěvek od Pampalini Wow tak ono to tu jeste zije? Jsem myslel,ze uz je to tu zavrene.
Diky Vsem za podporu a za mrknuti na muj ulet,dikec.
Pampalini
Wow, ty ještě žiješ?Jsem myslel, že už seš zavřenej
Jak se daří? Kde to roztáčíš teĎ?