Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
videl som to aj som si o tom dost študoval lenže sa pytam radsej skor ako niečo pokazím... tak pls majte strpenia kus... nechce nieco odpalit pretože na nove diely nezohnam financie tak rychlo... tak Váas važne prosím o strpenie suseda mam elektrikara takže skočím za ním... (čakal som že tu človek poradi ale všetko čo som zistil je len čitaj forum faq) lenže ja to tu čítam o tom už dlhšiu dobu...
to fakt neviem kamarat mi to doniesol ze to mam vyskušať že by to mohlo ísť ale že tiež nevie tak radšej som to dal sem aby som si bol isty no mne sa ten štarter vobec nezda ta tlmivka a kondenzator este ako tak... pojdem zajtra za susedom je to velmi dobry elektrikar popytam sa jeho a ak to pojde namontujem to uz do boxu pofotím a poslem ak nie kupim nejake ine