Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

To jsem si takhle chtěl zahulit ještě jednoho špeka, tak vezmu papírek, stočím parádní filtr, nastříhám brko na papírek a pak si řeknu, že by to chtělo ještě tabák, ať to líp hoří. Tak hledám cigára... Za chvíli je uvidím na stolku 2metry ode mne. Tak musím vstát a jít pro cigáro... dojdu ke stolku, vytáhnu z krabičky jedno cigáro, automaticky si ho strčím do pusy a otočím se a pomalu se vracím ke stolu kde motám toho špeka. Cestou zjistím, že mám v puse to cigáro, tak si ho zapálím...Dosednu ke stolu se špekem a najednou zjistím, že je něco špatně. Přece jsem vstával od balení proto, abych si zašel pro cigáro a mohl konečně dobalit toho špeka. Za chvíli mi dojde, že právě kouřím cigáro. ... Nic, tak típnu cígo o stůl, kousek tabáku z něj oddrolím do špeka, pak si to cígo zase strčím do pusy a zapálím :-D

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 19-12-2008 v 17:35 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prdelac
Stálý Člen

Karma uživatele Prdelac - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

vzdy kdyz dam brcko a mam ridit tak neodemykam dvere od auta dalkacem, ale klasicky klicem odemknu. Sednu do auta a hledam kam jsem si dala ty klice. No samozrejme jsou ve dverich. Uz je to nuda.

Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.

Tenhle život nechci jenom žít, já ho chci prožít.

Old Post 19-12-2008 v 17:51 PM
Prdelac je offline   Profil uživatele Prdelac   Find more posts by Prdelac   Foto galerie člena Prdelac   Click here to Send Prdelac a Private Message   Add Prdelac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Username
Stálý Člen

Karma uživatele Username - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

tyve dneska ráno hledam cepici a a po deseti minutách zjistím že ji mám na hlavě :-D :-D

3-TEK 4- ALL

Old Post 19-12-2008 v 17:58 PM
Username je offline   Profil uživatele Username   Find more posts by Username   Foto galerie člena Username   Click here to Send Username a Private Message   Add Username to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 228

to jednou takhle jdu ven se psem...vyjdu z bytu,zavřu a čekam na výtah....po přijetí výtahu zjišťuju,že nemam psa...vracim se pro psa,nastoupíme do výtahu a místo tlačítka přízemí mačkam furt naše 9.patro...

a taky sem jednou tak pěkně uklízela v pokoji...zapejkam a zároveň úklizim stůl,vezmu kraviny který nepotřebuju a házim je do pytle,kterej držim v ruce...najdu tam géčko zabalený v celofánu a strčim do toho pytle....po hodině sedim u kompu a mam chuť na špeka....hledam...hledam...a šílená panika kde to je...mno a nakonec mi to všechno dojde a jdu přehrabovat celej koš (našla jsem ho!!!!)

Old Post 20-12-2008 v 16:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Nejčastějc se mi stane že ztratim krabičku se super modelem...
Pak se mi taky jednou stalo že sem nakoupil dárky na vánoce, a zjistil sem to až druhej den, takže sem je moh všechny vyhodit poněvadž to byly nesmysly to bych se zesral.
Určitě by toho bylo víc ale nevzpomenu si

Old Post 02-01-2009 v 11:58 AM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

jednou večer takhle zapejkam u kompla, stahuju musiku a posloucham ukazky, kecam se znamyma...najednou rikam, doprdele co toje.. já tady mam někde cvrčka? hned sem začal vychylovat " to je v prdeli, ten mi tady bude cvrkat celou noc, a esli ho nenajdu tak se ani nevyspim " !! , začal sem lezt po mistnosti jak efo a hledat odkud ten zvuk de...už sem si byl jistojistej, že je schovanej za reprákem v rohu, když mi došlo, že to je nahrávka.....stahnul jsem nákej set zvuků z přírody, ani sem o tom nevěděl... fakt haluz :-)

Old Post 02-01-2009 v 16:04 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenyx
Nový Člen

Karma uživatele kenyx - 89% PěstitelskáKarma uživatele kenyx - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

jednou sem sel hodit hadry do pracky nejprve sem ho chtel hodit do odpatkoviho kose pak sem si pomyslel jaky sem debil zeto neni pracka ale odpadak a nakonec sem ho hodil dozachoda

Old Post 02-01-2009 v 17:41 PM
kenyx je offline   Profil uživatele kenyx   Find more posts by kenyx   Foto galerie člena kenyx   Click here to Send kenyx a Private Message   Add kenyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

Tak toto sa mi poslednou dobou stáva dosť často, teraz pri kureni kombinujem, dám si 1 naťahovačku a potom ešte sklenku ktorú vždy natlačím ešte predtým, a každý druhý krát na tú sklenku totálne zabudnem a nechám ju položenú na stole

Old Post 02-01-2009 v 21:07 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

no vidim ze rovnake stavy vsetcito hladanie po vackoch je elegantne a narocnejsie je to tym cim tam mate viacej veci.....inak sa mi vela krat stalo ze som tu vec co som hladal nenasiel aj ked som ju chytal...proste som si predstavoval ze to je nieco ineDale stava sa ze ked dojdem domov zhuleny tak si chcem spravit setko co najpijemnejsie a zacnem robit 300 veci naraz a medzi nimi zabudam co robim

Old Post 02-01-2009 v 23:11 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

alebo minule som isiel na weekend ku babke a foter mi povedal ze sa mam zabalit....mno a ja som sa balil zhuleny a nachystal som si asi o 3000 veciii viacej ako je normalne....stale som rozmyslal ze co by sa mohlo stat ake by mohlo byt pocasie a zabalil som naozaj skoro vsetky veci ktore mam....nastastie ich nemam extremne vela takze sa to dalo....
alebo nieco podobne ako ma fresh man....jednou som bol tiez takto za pc a pisal som si hral som sa ked v tom mi na okno zacala kamaratka hadzat kameneDDa ja debil som sa za kazdym zlakol a nevedel som odkial ten zvuk ideDDa asi na 6 krat som konecne z okna vyliezol a cela ta zahada sa objasnilaDD

Old Post 02-01-2009 v 23:20 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leito&Elegantic
Stálý Člen

Karma uživatele Leito&Elegantic - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

Teleshoping je nejzbavnejsi nekonecnej serial... uz sem parkrat cumel s otevrenou hubou ce vsechno Horst dokaze.

Elegantic&Leito

https://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=39574 šalvěj divotvorná - salvia divinorum

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=763341#post763341

Old Post 03-01-2009 v 05:40 AM
Leito&Elegantic je offline   Profil uživatele Leito&Elegantic   Find more posts by Leito&Elegantic   Foto galerie člena Leito&Elegantic   Click here to Send Leito&Elegantic a Private Message   Add Leito&Elegantic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dracula
Stálý Člen

Karma uživatele Dracula - 69% PěstitelskáKarma uživatele Dracula - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

kdys neco hledam, treba jidlo v lednicce D: tak to ani zaboha nikde nevidiiim vsude se divam na mozny i nemozny mistta a pak zjistim ze to mam primo pred ocima na neprehlidnutelnym miste

Dracula OUTDOOR 08

DRACULA OUTDOOR 2009+balkón: Masterkush , Durban Poison x Early Misty , Peking

Policajt sa pýta či tu fajčíme aj trávu
s očami jak číňan vravím Ne pijeme kávu

Old Post 03-01-2009 v 08:20 AM
Dracula je offline   Profil uživatele Dracula   Find more posts by Dracula   Foto galerie člena Dracula   Click here to Send Dracula a Private Message   Add Dracula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

mě poslední dobou připadá že všechno co děláme je klišé deme takhle kolemzamrzlýho okna a najednou všichni tyvole ááá tykrávo to okno je brutální a po pěti vteřinách se rozesmějem jak hovada

Old Post 03-01-2009 v 23:46 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YosH
Stálý Člen

Karma uživatele YosH - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Jednou takhle sklízim překlízim věci vyhazuju uskladnuju prerovnavam a celkove davam do pucu pokoj kdyz v tom me neco hrozne nasere nemohl sem najit pametovku do mobilu, takovou tu svinku micro SD (fakt mikro ) tak ruzne koukam kde sem ji ve vyhulenosti nechal a po nescetnych pokusech ji najit VSUDE to vzdavam. druhy den to zkousim nanovo, ale nic. treti den sem s ni uz skoro rozloucenej a najednou jako bych z myho podvedomí vyzdimal posledni moznost... z niceho nic jdu do kuchyně, vysypu celej prervanej koš odpadkama. první na co sem hodil oko v ty hromade bez jakyhokoli prohledavaní byla micro SD kdyz si to tak davam dohromady, mozna to nebude nahoda, pac muj phone je rozsekanej a nedrzi kartu zrovna festovně.. nejak sem si venku vsimnul ze mi karta vypadla (musel sem asi hodne kalit a sát roury, páč kdyz kalim a saju roury = padaj mi nejak veci = kdyz spadne mobil = uvolní se pametovka = cusss ) Tak o tyden pozdeji si me kamos zavola a pta se: "nevis koho je asi ta karta..?? podle fotek sem poznal ze je to nekoho z kamosu.." XD do ted nepochopim, najdi si micro SD na pískovišti XDXDXD

"Hulení tu prostě ještě nemá vybudovanou tradici"

Old Post 21-03-2011 v 22:55 PM
YosH je offline   Profil uživatele YosH   Find more posts by YosH   Foto galerie člena YosH   Click here to Send YosH a Private Message   Add YosH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YosH
Stálý Člen

Karma uživatele YosH - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

ani nemluvim o dnesku... celej den netusim kde mam drticku hledam hledam a kdyz fakt nevim du za mati a ptam se jestli mi v blizky dobe neco nezabavila a ona jako co..? podle kratkyho popsaní zjevne nemela paru co to jako chci tak rikam, hm, tak to si mi to asi nevzala najednou me napadne nadzvednout polstar... a doplnuju vetu: jo tak nic, je tady no co, tak si ji pekne prohlidla

du mrknout na TV.. kde je ten ovladac..

"Hulení tu prostě ještě nemá vybudovanou tradici"

Old Post 21-03-2011 v 23:00 PM
YosH je offline   Profil uživatele YosH   Find more posts by YosH   Foto galerie člena YosH   Click here to Send YosH a Private Message   Add YosH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zavalagan
Nový Člen

Karma uživatele Zavalagan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

po patnacti letech rikam si........nemel sem zacinat ani kourit travu
ted jsem rad kdyz si pametam co bylo pred dvema dny

nataaahnout...držet.....kašlat....smaaat se

Old Post 22-03-2011 v 00:20 AM
Zavalagan je offline   Profil uživatele Zavalagan   Find more posts by Zavalagan   Foto galerie člena Zavalagan   Click here to Send Zavalagan a Private Message   Add Zavalagan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás