Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako totální začátečník pozdrav všem.Totální laik se proflákl,že!?)) Slibuju, že budu se budu učit se a učit, jak řekl tuším klasik.
Až se budu mít čím pochlubit, nafotím, popíšu. Zatím jsem tu spíš jako blbec s otevřenou hubou a jen zírám.
Můj interes kyti a jejich účinečky!
Přeúrodný rok 2009 všem!
P.S. Berte mě předem jako totálcvoka, bude to pro obě strany jednodušší!
Nedělej lidem to, co nechceš, aby oni dělali tobě!
Okej, vitej
Par rad do zacatku: nezakladej dementni thredy, nepis dementni prispevky a nejdriv poradne hledej, nez se zacnes ptat, skoro vsechno tu uz bylo reseno
Dík za uvítání. Páč jsu totál-laik, nebudu nic zakládat, psát-zatím. Holt žádný dementní příspěvky. Díky trablům v rodině, musím věnovat taky extra čas študiu o léčení. Máme v rodině velké zdravotní trable a už nic jinýho nepomůže. ( Je to zlý a pokud budu mít dotaz z rodu blbých, každý jednou začínal,ne? Na zkušený nemám! Tak předem sorry.
Nedělej lidem to, co nechceš, aby oni dělali tobě!
Ahoj..ja jsem tu sice taky jako nový ale na groweru sem si to pěkně vše proštudoval..a co z toho vzniklo ?Vim skoro vše o pěstění akorát to pěstovat v praxy..budu si kupovat budto 70w sodíka nebo 150w sodíka..Už sem pěstoval outííík no ale nic moc kuřo....tak proto indoooorek..Jinak pěknýho Silva..a at se ti daří s pěstěním