Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Par dostazu pro rust a kvet do krasy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

to Marks : no, snad jedno řešení by tu bylo, sice nouzovka...
Přepnul bych na qět a malou kytku bych vždy po vypnutí sodíku vyndal ze skříně a dal ke světlu, skoro by už mohlo na přisvícení stačit wokno. To znamená, že musíš upravit svícení tak, aby to na sebe nějak navazovalo, t.j.přes noc svítit a přes den tma. A nebo obrácenej postup a to nepřepínat na qět ,ale po 12-ti hodinách vyndat rostlinu ke qětu a zatemnit, prostě jí někde zavřít. Obě metody jsou wopruz , ale když chceš dělat skoro nemožný, tak se s tím hold musíš trochu potrápit.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 07-04-2003 v 10:33 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marks
Nový Člen

Karma uživatele Marks - 0% Pěstitelská

to psilos Příspěvek č. 34

...jo to me taky napadlo ....zkusim ty dve vetsi jeste jednou zastrihnout a pockat jestli je ta mala trosku dotahne a kdyz to nepomuze, tak je asi budu vyndavat, jaxi psal ty.....dik

Old Post 07-04-2003 v 10:56 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ahoj, skoda ze stale nemohu sehnat fotacek a ukazat Vam jak vypada nova uroda, protoze to fakt stoji zato, to co mi roste ve skriny to se jentak nevidi ... zkusim to popsat, treba mi nekdo poradite ...

Kytky totiz vypadaji jako kdyz maji nadory, jsou sice krasne zelene, ale kazda vetev roste jinak, na listech jsou takove boule, u nekterych se krouti listy nahoru nebo rostou kolmo misto vodorovne, proste kdyz se tam podivam, mam pocit jako na onkologii ...

Jedna dokonce neroste vubec, z tech prvnich listku vyrazil jen list!, ktery se stale zvetsuje, ale zadny stonek, nic !!!

Co by moh byt duvod? Vypadaji sice takhle "divne", ale rostou do pohody, maji po 16 dnech tak 7 pater a 15-20 cm ...

Napadlo mne ze by to mohlo byt z vysileni zkousel jsem na ne ze zacatku svitit 24/0 asi 12 dni, ale nevim, nevim ....

Kyti mam v hline s perlitem, hnojim krystalonem, svitim 150 W sodik, proste stale to same ...

Old Post 24-04-2003 v 11:17 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Dikas, dikas, si me uklidnil , doufam ze mas recht, aspon nemam uniformni kytky , davam jim to na 16/8 uz asi 7 dni a neprijde mi ze se uklidnujou, ale snad to fakt bude OK, az neco vyzkoumam, tak to sem postnu ...

Old Post 24-04-2003 v 13:08 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Presazeni Příspěvek č. 37

Tak, budu brzy kyticky prepinat na kvet, ale musim je jeste presadit jsou jen v malych nadobach a maji asi 30 cm pod 150W sodikem. Vzpomel jsem si ze kytky jdou, kdyz se presazujou zasadit az po ty nejspodnejsi listecky - po ty co vylezaji prvni, muzu to udelat i u 30 cm kyti kde uz tam je prece jenom silny stonek ???
Jen se bojim hniti nebo tak - vyrovnal bych tim krasne vysku, ze bych dal vyssi hloubeji .... ...
Co Vy nato?
Samozrejme je budu presazovat i s hlinou, zadne niceni korenu se nekona

Dikas

Old Post 28-04-2003 v 13:24 PM
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Muzes zkusit stonek na par mistech malinko nariznout a napatlat stimulatorem (simulace male ranky). Nemelo by to vadit a mohla by ti pustit koreny tak, ze bys ji moch po case znova presadit a useknout spodni koreny.......
Jinak pri presazeni de hlavne o misto pod korenama smerem dolu, takze dat ji na dno a zasypat asi nebude nejlepsi, ale tak do pulky to bude urcite v pohode.
Hniloba nehrozi (aspon mne se nikdy neobjevila). Obcas to taky udelam a je to bez problemu.

Old Post 28-04-2003 v 17:09 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
profesor
Nový Člen

Karma uživatele profesor - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

hnojíš málo a na šest kytek máš málo světla,25 cm je málá kytka.

Já si vozím z Holanska speciální kristalony na růst používám Kristalon Modrý 19,6,20,3 /N,P,K,Mg/, když se blíží ke květu dávám kristalon speciál 18,18,18,3 a když jde do kvetu tak kristalon hnědý 3,11,38,4 a pak kristalon žlutý 13,40,13 a poslední 14 dní hnojivo Krista 52% fosforu,34% draslík. vše výroba Hydro Holand. Mají 15 druhů hnojiv přesně pro naše pěstování. pokud by měl někdo zájem, mohu přivést v průměru 0,5 kg balení, toje asi na 500L, výde v přepočtu asi okolo 200 kč,jak který druh. jezdím do Amstrdamu každých 14 dní,mohu zaslat na dobírku,poštovný připočítám, jestli máte někdo zájem, pošlu meilem komletní jejich nábídku.
Ty obyčejný kristalony co se tady prodávají, mají strašně málo živyn,marihuana je na živyny velmi náročná.

top.secrets@centrum.cz

profesor

Old Post 27-05-2003 v 00:43 AM
profesor je offline   Profil uživatele profesor   Find more posts by profesor   Foto galerie člena profesor   Click here to Send profesor a Private Message   Add profesor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

No a nakonec jsem to zkusil i potreti, ale ted uz s fotakem a v novemthradu v galerii

https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=8788

Old Post 19-11-2003 v 12:19 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás