Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 129

citace:
Původní příspěvek od saytam
Po houbičkách a krev tos musel bejt dost v píči po meskalinu je často krev ale po houbách...

Sice sem mel houby jen parkrat a ne nikdy tolik, abych mel nejaky halucinace, ale vim, ze nekterym lidem je spatne od zaludku, jak zvracel, a mel porad ten pocit daveni, tak si podrazdil sliznici a ta zacala krvacet.

Old Post 08-12-2008 v 18:19 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChlebaSmaslem
Nový Člen

Karma uživatele ChlebaSmaslem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Je to mozny.. Jeste bych dodal ze to bylo poprvi v zivote co sem zkousel houby (a naposled)...

Old Post 08-12-2008 v 19:09 PM
ChlebaSmaslem je offline   Profil uživatele ChlebaSmaslem   Find more posts by ChlebaSmaslem   Foto galerie člena ChlebaSmaslem   Click here to Send ChlebaSmaslem a Private Message   Add ChlebaSmaslem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reeve
Stálý Člen

Karma uživatele Reeve - 76% PěstitelskáKarma uživatele Reeve - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

argh ja blejt krev po houbach tak sem si jistej že by mě hráblo a myslel bych si že chcipnu.. jinac se mě jednou stalo že sme hulily pořádnou raketu na fakt vyhřátým pinčesovým stolku, sluníčko svítilo desny vedro.. dohulim zvednu se, a švíknu sebou na kamoše kterej me po chvili sbira ze země pak sem se sebral a blil sem jak dobytek . no taky nepěknej stávek.) pro příště už vim že hulení na vedru mi nedělá dobře

200W RED CFL @WAPPA
1st IN 150w - Cal.Orange.Bud
OUT 2008

Old Post 08-12-2008 v 22:05 PM
Reeve je offline   Profil uživatele Reeve   Find more posts by Reeve   Foto galerie člena Reeve   Click here to Send Reeve a Private Message   Add Reeve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

reeve: jojo, hulení ve velkejch vedrech neni nic hezkýho...onehdá jsem takhle jednou čadil na balkóně, bylo asi třicet ve stínu, no a já na balkóně kterej je na jižní stranu. Bylo tam vedro jako v pekle, a ani slunečník moc nepomáhal, protože se na mě teplo odráželo od bílý stěny. Potil jsem se fakt hodně. Kouřil jsem a najednou jsem měl pocit že jestli se budu ještě víc potit, rozteču se. Nic hezkýho, musel jsem se schovat do stínu a prolejvat se ledovým pitím abych se vrátil do reality. Od tý doby jsem kouření v takových vedrech nechával až na večer nebo jsem šel někam s řece, kde jsem si moh strčit nohy do vody.

Old Post 09-12-2008 v 09:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Tak já osobně vyloženě špatný zážitek s hulením nemám (krom takových těch podivných depkoidních a paranoidních pocitů, když to člověk přehání s frekvencí), ale onehdá sme šli s kámošem na pivko a po pár kouscích sme vylezli z baru na lavičku v parku (někdy okolo půlnoci) a dali vcelku lehkej špíček. A kámoše pak chytla těžko pochopitelná stíha, že se ho snaží udusit a pozřít vlastní ruce... jako když sem viděl, jak se vyděšeně kouká do dlaní a prsty se mu nepřirozeně svírají v křeči, tak to moc pěkný nebylo nakonec to ale tak za 1/4 hodinky rozdejchal a byla pohoda...

holt kombinace s chlastem je občas nevypočitatelná, nicméně já osobně to kombinuju rád (v rozumé míře!)... třeba dobrý červený víno při špeku je lebeda :mlask:

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 09-12-2008 v 11:53 AM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barbastell
Stálý Člen

Karma uživatele barbastell - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

zvracení krve - hnus
pozření vlastníma rukama - fuj tajbl

Můj nejhorší zážitek se točí okolo čokoládičky Splašil jsem od známýho dobrej hašík a hurá za kámošema na prda. Zalezem do čajovny, nějaký ty fajfečky na ochutnávku, klasika... Upravení na únosnou míru se vracíme dovnitř a tak jdu k věšáku a onu již ne pěti, ale čtyř gramovou kostku haše hodim do kapsy u bundy a pohoda. Jaký bylo moje překvapení, když jsem doma v žádné kapse kostičku nenašel. Měl jsem v tý době asi tejden starou bundu, tak asi z nezvyku jsem to hodil do cizí bundy. Někdo musel být fakt nadšen, ale já jsem neměl daleko k sebepoškození

A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...

Old Post 09-12-2008 v 12:41 PM
barbastell je offline   Profil uživatele barbastell   Find more posts by barbastell   Foto galerie člena barbastell   Click here to Send barbastell a Private Message   Add barbastell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChlebaSmaslem
Nový Člen

Příspěvek č. 135

Ted sem si vzpomel jeste na jednu prihodu..
Sice se nestala me (bohudik) ale co uz..
No po par sklech a nejakym tom speku jsme sli na intr, pohodicka ze jo.
No ale za chvilu vidime kamosa jak chodi po chodbe a porad si tlaci na vicka.. Kdyz sem se ho zeptal co blbne, tak mi odpovedel ze se boji at mu nevypadnou oci.. Ze ma porad blbej pocit jako by mu vypadavali.. Tak si je tlaci zpatky..

Urcite si casem vzpomenu na dalsi prihody.

Old Post 09-12-2008 v 14:08 PM
ChlebaSmaslem je offline   Profil uživatele ChlebaSmaslem   Find more posts by ChlebaSmaslem   Foto galerie člena ChlebaSmaslem   Click here to Send ChlebaSmaslem a Private Message   Add ChlebaSmaslem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

joo konopna strava

minuly rok sme s kamosem Wevim delali serii pokusu s konopnym mlikem/pudinkem/buchtama

vysledek?
ja sem blil pote co sem si dal ctvrtku piva

wevi se sel vymocit - rana - a museli sme ho vypleskat z bezvedomi

kabel nemohl mluvit ani chodit (doufam ze ses poucil, ze kdyz ti kuchar rekne ze pulka staci tak uz nebudes chtit pridat)

noa ze zbytku lidi kteri si s nama davali blilo tak 75%

..takze asi uspech

flow,grow,glow

Old Post 09-12-2008 v 14:26 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChlebaSmaslem
Nový Člen

Příspěvek č. 137

A zase sem si vzpomel.. Ach ta skleroza.

Sedeli sme v hospode, zase par brk, a do toho asi jedno pivo..
No a kamos zacal met takovy divny stavy kdy si myslel ze tam neni.. Nevim jak to slovne popsat, ale vypadalo to asi nejak takhle..
Kdyz sem se ze zeptal na nejakou otazku tak odpoved byla: "nemluv na me, ja tu nejsem.." nebo "ja sem jenom myslenka ja tu nejssem".. "ja tu nejsem, tady je jenom moje myslenka".. "jak se mnou muzes mluvit kdyz tu nejsem" atd...
kdyz sem se ho rano ptal jak to myslel tak rikal ze si fakt myslel ze tam neni a videl svoje telo zvenci jako by byl jenom nejaka duse a lital sem a tam a dival se na sebe.. ze prej to moc vysvetlit nejde ze bych to musel zazit.
Ale ten den sem se o neho docela bal...

Old Post 09-12-2008 v 15:00 PM
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

S tim mlíkem je to ošemetný já sem sice nikdy vyloženě neměl takovej stav že bych se z toho nemohl dostat ale někdy sem musel vynaložit dost velký úsilí na to abych ujistil sám sebe že ty hrozivý schýzy co se na mě sápou jsou jen důsledkem intoxikace. Nemám rád ty stavy když si člověk myslí že mu jebne, ale vždycky je potřeba podívat se na to jakoby z třetí osoby, pokusit se odpoutat se od svý zmítající se mysli a zhodnotit to pokud možno objektivně nevim jak jinejm ale mě tohleto teda vždycky pomohlo.

Old Post 09-12-2008 v 21:59 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pa3xko
Nový Člen

Karma uživatele Pa3xko - 0% Pěstitelská

Obecné stavy Příspěvek č. 139

hmmm ked som tu tak cital te prispevky dost som sa smial..ale teraz k mojim stavom,
prve:bolo to ked osm isel po druhy krat hulit..trosku silnejsi indorik namna vtedy a po chvile to prislo..mrte ujeby a zrazu som mal vicitky svedomia ze preco som to robil,ze ma boh potresta a hlavu som nemohol zdvihnut a skoro som sa rozplakal sa mamou
druhe:
ani som nevedel ze sa vten den sfajcim.s kamosom sme si kupili pivko a boli sme trochu v naladea prisli znamy,hulici,dal som si dve zlte bonga kazdy,a ani nevem jak som sa dostal prec z toho meista ale prisli na mna tocaky a zdalo sa mi ze mam mamin hlas a strasne tazke telo som mal,potom si pamatam ze som nekde zaspal na lavicke a ked osm isel domov mama si na mne nieco vsimla a podozrievala ma ze som fukal

Old Post 17-12-2008 v 19:31 PM
Pa3xko je offline   Profil uživatele Pa3xko   Find more posts by Pa3xko   Foto galerie člena Pa3xko   Click here to Send Pa3xko a Private Message   Add Pa3xko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

ja taky přidám jednu story i když možná ze slabšího soudku..
Je to asi tak čtyři roky zpátky. Bydlela jsem se ségrou v jednom panelákovém bytě, kde se deno deně konal nějaký mejdan. jednoho dne přišla kamoška s kamoškou, že by si zahulily, tak jsem zkočila ke známému o kterém vím, že měl vždy dobrý vzorky. Asi po dvaceti minutkách jsem se od něj vrátila a mohly jsme to rozpálit. Hulily jsme všichni ja segra kamoska i druha kamoska. segra hledela jak vyoraná myš a nechápala z toho co se děje mezi mnou a kamoskou...ani ja to do dnes nepochopim bylo to neco co neumim dostatecne vysvetlit,ale pokusim se..jak tak sedime a povidame si spolu najednou se dostanem do takoveho tunelu, kde jsme jenom my dve prislo mi to jako matrix my zrychleni a vse kolem nas zpomalene. povidame si normálne,ale vsechno kolem nas stoji nemuzeme delat nic nemuzeme s konverzaci prestat nemuzeme se z toho tunelu dostat.bylo to jako by sme byly propojeni nejako silou,bylo to jako kdyz ste uvezneni a nemuzete nic delat jen sledovat svet.byly jsme propojeni a meli jsme nutkani porad o necem mluvit o hystorkach a o pocitech.treba ja mela nejakou myslenku,ale nez sem ji stihla rict ona uz vedela jaka ta myslenka byla.nebo ji rikam hystorku a jeste ji nedopovim,ale ona uz ji zna a zcela mne chape bylo to neco na co nikdy nezapomenu,obe sme mluvily o stejne veci,ale pritom sme ji spolu nikdy neuzazily,prislo mi to jako kdyby sme opakovali to co uz se nekdy v minulosti stalo.. trvalo to asi 10 minut a po te co nas ta sila opustila bylo vse normalnui.segra hledela a pta se co to jako bylo ze na nas mluvi a mi nic ,ale to neslo mi ji nemohly odpovedet byly sme uvezneni v nejakem jinem case.tak mi to teda aspon prislo,nejspis si rikate ze su blazen a ze mam hodne fantazie ,ale to co se stalo je z meho pohledu nevysvetlitelne.

Old Post 20-12-2008 v 01:27 AM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
refresh171
Stálý Člen

Karma uživatele refresh171 - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Co vám to ten kámoš dal? .......... , urcite to byla MJ ?

Old Post 20-12-2008 v 01:47 AM
refresh171 je offline   Profil uživatele refresh171   Find more posts by refresh171   Foto galerie člena refresh171   Click here to Send refresh171 a Private Message   Add refresh171 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

no podle vzhledu a chuti ano.taky sem premyslela co nam to dal.divala jsem se treba jestli tam neni treba nahodou extrakt ze salveje nebo nadrobene houby,ale nic običejna šišinka,ktera se mi vrila do pameti. kdo vi co to bylo,ale kazdopadne to bylo neco na co ja nikdy nezapomenu.

Old Post 20-12-2008 v 05:54 AM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChlebaSmaslem
Nový Člen

Příspěvek č. 143

pro Cecilku: Ted kdyz sem si precetl ten tvuj prispevek, tak sem si uvedomil ze se me neco podobnyho stalo ted s kamosem ve skole (taky zhuleni jak papuče).
Ale nevim jestli je to spatny zazitek z huleni, spis bych rekl ze dobry

Old Post 20-12-2008 v 13:38 PM
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

No tak já teď ve čtvrtek zašil storku jak ze špatnýho filmu

napekl jsem koláčky a nechal je na stole v kuchyni a odešel na polštářovou bitvu na staromák No a najednou mi volá babička, že je jí hrozně zle, točí se jí hlava a má hrozně vysokej tep. Prej snědla ňáký hnědý drobky co byly u nás na stole no o půl hodiny pozdějc mi už volali všichni z rodiny a hrozně mě nenáviděli a babička jela do nemocnice. No naštěstí to přežila a dopadlo to dobře no, ale doma mám teď peklo

Old Post 20-12-2008 v 14:35 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás