Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už jsem to musel trochu zateplit. v levo je ROCKWOOL a v pravo tvrdy lisovaný polistyrén a ta největší bomba nakonec .) rockwool nacpaný pod skříní myslím že to dost pomohlo.
Souhlas s Calzonem...Toho profesora jsem mel tez a musel jsem to vymenit pac vlhkost byla max kolem 50%. No holt nejlevnejsi, ale na kokot!! Kropis steny rozprasovacem? To ti vlhkost zvedne celkem slusne...
Tak už jsem snad vyřešil tu zimu... našrouboval jsem 500W přimotop za skříň, naproti přítahu vzduchu a nad něj dal nevyužíté stínítko(trochu jsem iprovizoval takže když budu mít vyplé sluníčko tak tama budu vhánět teplý vzduch do skříně. Co si o tom myslíte? Přikládám foto.
Teplota se pohybuje kolem 26°C a vlhkost kolem 50-55%
Ja byt teboutak tu skrinu este riadne dozateplujem zo vsetkych stran a tym padom by si nemusel tolko prikurovat precalen 500w je dost a radsej usetrene prachy na spotrebe vrazil trbarz do lepsiej zvlhcovacky napr ako tu uz pisali sps808. cus
Tak a už je to tejden co jsou holky v půdě. Opět jsem doladil nějaké věcičky .) ale mám problém s kolísáním teploty a vlhkosti :/ nevadí když přes den mi kolísá teplota od 19-31°? a přes noc 12-19° vlhkost 30-60% přes den a v noci 60-80% podle toho jak je zaplá větráčky. mám to nastavené na 15 minut to faká a 15 minut NE. Stonky jsou nějak podezřele fialové až modré.( asi jim byla zima ) :/ Jak s tím ? Mám si nechat zaplej přitah a odtah na pořád nebo nějaké jiné řešení poradíte..? přikádám pár fotek.
Já bych řekl, že by to vadit určitě mohlo, kytky by mohly utrpět tzv teplotní šok. Být tebou tak to řeším jinak než vypínáním ventilátoru, ty teplotní výkyvy jsou fakt obrovské. Co dát výbojku blíž ke kytkám aby se trošku zvýšila ta spodní teplota přes den? Taky by jsi mohl zregulovat trošku ten ventilátor, pokud táhne moc. V noci by to možná šlo s tím vypínáním ventilátoru, ale taky radši ho taky trošku zregulovat, aby ta spodní teplota neklesala tak nízko. Možná málo topíš taky.
16-tý Den růstu. Vyměnil jsem větrák přítahu vzduchu za slabší a tím jsem celkem podchytil teplotu: přes den 25° +-2, v noci ideálních 16° +-1 podle ofuku. Trochu jsem to prostříhal technikou (FIMa začíná se to pěkně patrovat a zarůstat. Mám to trochu protrhat ty spodní listky? nebo ostříhat konce listů? nebo tomu mám něchat volný průběh? Přikládám pár fotek
Zatím bych nic nestříhal. Až to bude v květu, bude tam dost listů, tak můžeš spodní zakrnělé větvičky, nebo nejspodnější neosvícené listy ustříhnout. Zatím bych to ale nechal.
Zkus příště nahodit kdyžtak hlavně nějakou fotku, bez ní se to těžko posuzuje.