Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moj kamarat raz povedal svojmu kolegovy ze mam marku,
vecer prisili obaja tak sme sa zbúšili,jeho kolega normal chalan,dobry humor a tak,na cestu som im ubalil po jednom
na druhy den sedim za pc mastim nhl a pri dverach dakto zvoi
otvorim a kamosov kolega,ci moze na chvilu,ze by si rad vecer so zenou zahulil,jasne ze som mu dal pekny pytlik nech ma pekny vecer
na druhy den prisiel zeby jeho bratranekrad okoštoval daco,ci mu neviem trosku dat ,alebo predat
som mu dal tak na brko a postazoval sa ze uz mam malo,ze sa rychlo míňa
neotval sa asi tyzden a raz tak lezim s frajerjkou kukam telku a niekto mi vola...no hadajte kto... stal za dverami,aby som mu neutiekol
takze som ho zo slusnosti pozval dnu ,urobil mu kavu,zahulili sme ako inak....ked odchadzal vo dverach sa ma pyta ci by som mu nedal kusok,zesa bude v praci nudit...
a ja hlupak som mu kusok dal.
Na duhy den rovno z prace prisiel za mnou,kupil si 1 pivo ktore sam vypil,zhulili sme sa zase si nieco opytal a ja kkt som mu zase dal,
sedime tak a on ,ze kukni mi pls kedy mi ide MHD,to sa spytal hned po dopiti piva a dohuleni brka...
tak odisiel...
uz len cakam kedy pride znova a znova a znova a ....kym nebudemmat sam co hulit
poradte pls ako ho mam pekne poslat do pice..
Bandito: rekni mu to na rovinu, jestli mu to neni blby, ze nejsi lakomec, ale uz mas jen pro sebe, a ze uz proste nemas. Jestli je slusnej, nebo se chova slusne, tak mu to normalne vysvetli, jestli je to nejaky debil, tak mu to rekni narovinu, ze uz nic nemas, ze nebudes pak sam susit hubu a kupovat si. Asi ses hodnej, ale nebud blbej, nektery lidi toho zneuzivaji.
no treba muj kamos uz je takovy kdyz ma brko tak se vetsinou ozve ale zase buří fajky až do komatu takze par gramu skerka klidne vyhulí za den pres praci a vecer telefon:...... zdar nemaš něco na prda? nemaám,,,,,,a aspon šit ve skle?? ))))))) takze fakt se občas zasměju )))
mal som pred casom slusny pytel vynkofky...najprv sme to hulily len ja a fakt dobri kamosi alebo ked oms uz hulil ja a niekto si poprosil o sloka tak som nemal problem podat dalej...postupne sa to rozsirovalo (ze "nieco" mam) a stavovali sa u mna "stari kamarati" tak som im dal raz druhy raz treti raz a ja teraz susim hubu a oni stale volaju ci nieco fakt nemam ak poviem ze nie tak ci ani za kilo alebo tak.....ked mne sa strasne tazko posiela ludi do prdele ..a aj ked som uz niekomu povedal ze uz toho mam malo ze len pre seba tak tipek sa chvilu neozval a potom zasa skemral o sloka
...poucenie do buducna
Takže dneska se mi to stalo tipoval sem že dneska bude sněžit tak sem si vzal trochu trávy do školy že se hned po škole zhulim a taky že sněžilo (neznám nic lepšího než se koukat do oblak když sněnží je to takový hipnotizující prostě paráda) mno a před školou máme takovou starou tribunu kam nikdo nechodí a slejzaj se tam huliči a tomu podobní mno a tak em tam sedl zažehl a najednou se vyrojilo takovej lidí prej ať jim dám poprděl atd mno jo jenomže to byli lidi který sem vživotě nepotkal moje odpovjeď NASRAT
To celler:
No to nie je az take lahke,pretoze kurim s jeho kolegom,tym mojim kamaratom ktory nas zoznamil a by mu vykecal ze mam len nedam:d bol by som za chuja,takze hura do pestovania nech mam na rozdavanie i pre seba lol...
Původní příspěvek od Bandita To celler:
No to nie je az take lahke,pretoze kurim s jeho kolegom,tym mojim kamaratom ktory nas zoznamil a by mu vykecal ze mam len nedam:d bol by som za chuja,takze hura do pestovania nech mam na rozdavanie i pre seba lol...
ale lidi řekněte, nejste někdy rádi že si s někým aspoň trochu pokecáte? jako jo, chápu když za váma někdo chodí obden jestli nemáte brko, tak to sere, ale taky se přes trávu super seznamuje.
no jo ty tady říkáš že pokecáš ale když ten tipek toho třeba moc nenamluví ale jenom by chtěl zahulit a zase jít je celkem o ničem!!!!Neříkám když prostě někdo dojde a zahulíš s ním občas ale někoho sponzorovat to bych se mohl vysra* bo jako co si lidi myslel že když si to vypěstuješ že to máš zadarmo a pak když už řekneš někomu komu několikrát zahulit bez řečí a těd řekneš že máš málo tak seš ještě u něj zmrdek nechápu tyhle socky.... (lenost je svině) takže FUCK SOCKY at už z parku bo z hospod :-)
Původní příspěvek od Kopeček Kašlat na tyhle lidi!!! Jeden týpek: Hele more nemáš 4 koruny? Já plnou hrst drobnejch: Hele nemám kámo, sorry Dál, jeden bejvalej spolužák ještě ze základní školy (ted už hnusnej feták): Jestli prej nemám na bus. Já že nemám, takže spolužák šel pěšo Takhle na akcích když přijde nějakej člověk jestli by si nemohl dát prda tak mu pošlem akorát tak zbytek brka Ale že to těm lidem neni trapný takhle zevlovat Osobně bych se k tomu nikdy nesnížil!
Peace
tak kdyz typek nevypada neprijemne tak proc by ne, ale nebudu na brko zvat kazdeho kdo prijde zeo
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
jednou takhle ke mně přiběh cikán, a hned že potřebuje něco na benzín, že mu kleklo auto a že v něm mám ženu s malým děckem. No co, dvacka mě nezabila, dal jsem mu jí a cikán dál neotrvoval. Ale když jsme ho asi o dva dny potkal znova a on na mě vybalil ten samej příběh, tak mu řikam: "Tyvole to si mě nepamatuješ nebo co? Včera jsi mi řikal to samý." Cikánovi div že nevypadly oči z důlků, zmizel rychlejš než včerejší vlak.
A druhej přípběh se stal známýmu. Ten prodává v growshopu/headshopu. Nevim proč, ale maldý si myslí, že když tam pučujou vaporizéry, tak se tam taky prodává hulení. Jednou mu tam přišel týpek, ani se nepodíval na zboží a hned: "něco zelenýho by nebylo?" Známej na něj jako jestli umí číst, že se to nejmenuje coffeeshop ale growshop. Mlaďoch prej koukal jak tele na čerstvě natřený vrata. A od tý doby se tam už prej neukázal.
Nesnáším lidi kteří vás sledují na ulici a snaží se z vás něco vyždímat.Takových už sem potkal mraky a někdy to bylo i dost nepříjemné ( sám v noci ).
Každopádně mě spíš přímo se*ou lidé,kteří se chovají vypočitavě=> ultra sockování..Jako příklad se dá použít několik let krásných podzimů a zim kdy se schutí podělím o svou radost z kámošema.Jenže ti se pak v době nepokojů zajistí po vlastních osách a podělí se jedině za prachy..Příjde mi to jako největší prasárna už jen kvůli tomu přístupu...Je to docela arogantní přístup a ten je sockám blízký..Proto píšu sem:-)
Asi nejjednodušší řešení je vyměnit "vadné kusy" za lepší společnost...