Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 177

Marihuana je posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc a umí taky ublížit, když se jí moc zneužívá....četla jsem to v jednej knížce a myslim,že to vysvtěluje vše

Old Post 02-11-2008 v 21:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Denne to bolo niekedy 5x odpálený... Ale teraz už to viem kontrolovať Takže mi stačí tak 2x... Keď mám dobrý deň a veľa géčok, tak samozrejme frčím celý deň Cigarety sa snažím obmedziť úplne, neznášam ich Alkohol som nepil už 4 či 5 týždňov Takže už len cigarety a vyhrám to čo si tak veľmi sľubujem

Old Post 08-11-2008 v 20:39 PM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zachau bOy
Stálý Člen

Karma uživatele zachau bOy - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

citace:
Původní příspěvek od Rhino
Kvůli čtvrteční příhodě s bábovkou, a ne zrovna vyrovnaným množství palic v mlíku, sem se rozhod, že od čtvrtka nehulim, ani nejim konopný jídla, a to alespoň do Novýho roku.. Jsou to sice jen dva měsíce, ale když si vzpomenu, jak mi pomohla minulý rok sedmiměsíční pauza, jdu do toho..

Takže držte palce, včera večer sem odmítl první nabídku.

R

drzim ti palce, je to lepsi kdyz clovek ma obcas cistou hlavu.. pak kdyz si po dlouhe dobe zase das, tak ti to bude aspon vic chutnat
cus
>>

Oujes® Škola Forever

Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči

Old Post 08-11-2008 v 23:33 PM
zachau bOy je offline   Profil uživatele zachau bOy   Find more posts by zachau bOy   Foto galerie člena zachau bOy   Click here to Send zachau bOy a Private Message   Add zachau bOy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

nej stavy na zacatku a nebo ty kopacky z bongu taky libice nedela mi ani problem zhulit treba 5 g za den (sam) ale tolik nezhulim protoze na to nemam love netesim se az budu vydelavat to bude moc...

Old Post 09-11-2008 v 10:47 AM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 181

Nehulit, je jen otazka vule, zavislost je pouze psychicka.

Old Post 03-12-2008 v 01:15 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

sure, mate to len zafixovane v hlavach...myslim ze to sem nepatri, ale prave absolvujem tyzdennu prestavku...vikend si teda vychutnam...vsetkym vela stastia s detoxikaciou su aj horsie veci
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 03-12-2008 v 06:39 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 183

Snažím se naučit nepřehulovat se a můžu říct, že sem se sebou docela spokojenej. Nebaví mě zbytečně se přepalovat a přepatlávat stav za stavem, kdy už je pak zábavná jen ta 20ti minutovka po jointu a nic z toho. O to víc si dokážu užít to užitečný málo co zkouřím a hned na to mám jinej pohled a nejde o nic nesmyslnýho. Prostě tím vším chci naznačit, že je pro mě důležitý umět si to užít tím způsobem, že toho nezneužívám hromadou spálených gramů, ale jen vychutnávám, toť vše.

Old Post 03-12-2008 v 07:03 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Jak to zvládáte? Já jsem "byl donucen" po dvou měsících pauzy se zhulit.. Od tý doby je to všechno jak to bylo.. Ty pocity, znáte to.. Nevim čim to je, možná dlouhodobý rozpoložení.. Od teďka to chci vydržet do roku 2010. Je to fuška.. Život stojí za hovno tak proč toho nevyužít.. Když si zapálim, bude to znamenat, že sem prostě nevyrovnanej člověk a nikdy se to nezmění..

Mějte se, a ať ste takový, jaký byste si přáli být..

R

Old Post 20-01-2009 v 17:03 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BLABLA
Nový Člen

Karma uživatele BLABLA - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

našel jsem si takovou práci kde nemám čas vůbec na nic natož hulit, i když teď jsem HIGH
Prvních 14 dní jsem nehulil vůbec, po letech nic ke chlubení, ale ten stav potom, potáhl jsem z bonga a hodinu na to mě napadlo že jsem si vlastně jenom jednou trochu potáhl. No masakr no výkendy jsou moje a pořád pokukuju že zase rozsvítim, no kdo ví? brou

Old Post 20-01-2009 v 20:03 PM
BLABLA je offline   Profil uživatele BLABLA   Find more posts by BLABLA   Foto galerie člena BLABLA   Click here to Send BLABLA a Private Message   Add BLABLA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Hulit nehodlám přestat spíš chci omezit cigára...Byl sem dneska u doktorky a říkala že bych měl omezit kouření sem slabej na plících každej rok v zimě mám zánět průdušek tak bych chtěl vydržet do května bez tabáku....

Old Post 10-02-2009 v 12:40 PM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

a kouřim jenom 2roky..

Old Post 10-02-2009 v 12:42 PM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Killuminaty
Stálý Člen

Karma uživatele Don Killuminaty - 89% PěstitelskáKarma uživatele Don Killuminaty - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

tak ja nepijem,nefajcim ale zato hulim da sa povedat kazdy den,posledne dni rozmyslam na tom obmedzeni,urcite by mi to pomohlo uz sa poriadne ani nesfajcim proste mal by som dat telu naky cas.rozmyslam ze by som mohol prestat uplne aspon na dva mesiace a potom s cistymi plucami okusit urodu.
neverim ze by to mal byt problem pred casom som toho nechal na rok ale to bolo po maximalne prehulenych rokoch a potreboval som pauzu.
Ako pisal Celler je to len otazka vole tak isto som prestal s cigaretami a podobnymi vecami.
najvetsi problem je ze mozem hulit kolko xcem uz tam niesu tie paradne stavy,akurat som vytrety a to ma vie stvat ked pridem do izby pre nieco a vypadne mi preco som vlastne prisiel.poslednu dobu sa mi to stava dost casto tak preto rozmyslam takto.
dnes mi tu zas padla do oka tato debata,cital som si prispevky growerov a rozhodol som sa aspon tie dva mesiace precistit hlavu.hulim uz viac nez 10 rokov a parkrat som v tom mal pauzu,myslim ze kazdy ju potrebuje raz za cas je iba na nas ci tak ucinime a ci nie
zas uplne prestat by som nevedel,alebo skor nexcel

It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you

moj 1.Grow 400W Skunk #1

moja matkaren

my 1st AERO pokus

Old Post 10-02-2009 v 13:09 PM
Don Killuminaty je offline   Profil uživatele Don Killuminaty   Find more posts by Don Killuminaty   Foto galerie člena Don Killuminaty   Click here to Send Don Killuminaty a Private Message   Add Don Killuminaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
boinkswatter
Nový Člen

Karma uživatele boinkswatter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

čus všichni spalující se kluci
mam maturovat a už mam pocit že toho je trochu moc (denně často), tak si řikam že budu omezovat a omezovat, ale často to nevychází no, já si prostě to brčko nebo tu fajfku tak rád zapálim miluju totiž potom celej vesmír..

you are who you think you are

Old Post 11-02-2009 v 05:59 AM
boinkswatter je offline   Profil uživatele boinkswatter   Find more posts by boinkswatter   Foto galerie člena boinkswatter   Click here to Send boinkswatter a Private Message   Add boinkswatter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

využívat ale nezneužívat Příspěvek č. 190

ano tahle diskuze je velmi zajímavá.... ted jsem si vlastně uvědomil pokolikáte ji už prácházím a pousmívám se nad tím, jaké názory jsem tu prezentoval když mi bylo cca 20 na jednu stranu se vlatně nic nezměnilo, jednou do roka si to tu pročtu a musím uznat, že už je to opravdu souhrn na úrovni.... mnoho krásně vyjádřených myšlenek a poznatků ze života.
Nicméně pokaždé to skončilo pozastavením se nad momentální situací, pár dny max týdny detoxu a poté přes první malou fajfku zase návrat do starých, už metr po metru, známých, vyjetých kolejí.
Prostě se tu člověk dočte snad uplně vše, ale musí stejně začít u sebe.... sám za sebe...
Mě by se z dané situace nejlépe líbilo východisko v podobě 1-2 retek týdně zejména jen o víkendech. Zatím se mi tohle uspořádání opravdu nedaří a spíše u sebe vidím možné dva stavy buď jet dál a nebo nejet vubec a stát nohama na zemi. Každopádně je to zase jenom o vůli, tak jak mužu hulit denně, tak mužu hulit jedno retenko týdně, je to jen a jen na nás

Všem vám přeju přijemné dny na detoxu i na intoxu a taky, aby váš svět byl světem, který chcete mít.... všem čau čau
DVORKA

Old Post 11-02-2009 v 23:05 PM
XGroverkoX
Nový Člen

Karma uživatele XGroverkoX - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

hulil som 8rokov...kyblovacki do spanku:-)teraz som skoro 4roky cisty-ale vsetko som musel zmenit...travku neodsudzujem:-)ma nieco v sebe:-)

Naposledy upravil XGroverkoX 15-02-2009 v 13:49 PM

Old Post 15-02-2009 v 13:42 PM
XGroverkoX je offline   Profil uživatele XGroverkoX   Find more posts by XGroverkoX   Foto galerie člena XGroverkoX   Click here to Send XGroverkoX a Private Message   Add XGroverkoX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Já mám takovej, trošku ošemetnější problém... Nehulím nějak dlouho, asi rok a půl a z toho posledních osm měsíců hulím poměrně často a dost mě to už štve. Třebas ráno vstanu dám si brko, v 10:00 další brko. V 12:00 Bong no a to už je tu pak volný odpoledne a to se jede pořád dokola a o víkendech raději ani nemluvim. Prostě mě z toho začíná jebat.
Chci to omezit aspoň na víkendovek zhul nebo tak, protože pak nejsi v takovejch sračkách a i si ten stav více užiješ. V poslední době se mi daří omezovat hulení tak, že nehulím, ale modely jím. Stav se dostaví až za dlouhou dobu a trvá taky dlouze. Z toho vyplývá že nemusíte celý odpoledne pálit jedno brko za druhým a ničit si plíce. Navíc sem toho názoru, že příroda má vše vymyšleno do poslední částečky. A řekl bych že jezení je i přírodnější a mám potom i lepší stavy (ne silnější) Uff nějak sem se rozkecal tak ani nevim jestli sem psal o tom o čem je thread tak se omlouvám. PeAcE
EDIT: Zapomněl jsem napsat že když jsem někdy někde v přírodě (např. u kámoše na chatě na Šumavě) tak na hulení ani nepomyslím, ale jakmile zase přijdu do stejný společnosti (jde o lidi) tak zase hulím jako o život. Přestat se s těmi lidmi také nechci protože jsou to mí dobří přátelé... Tak vlastně nevim no..

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 12-05-2009 v 20:38 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás