Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak myslíš z editovat mám to napsané nad fotkama nebo když je tam více názvů tak to jde nějak po sobě a myslím že by to mělo být poznat.Teď druhý dotaz růst jsem měl komlikovaný to si ani nedovedeš představit, už jsem to málem zabalil, proto prěsně nevím.Co se tíče hnojiv řídím se podle návodu a když ke konci kytka nejeví známky přehnojení, tak předposlední a poslední zálivku přiostřím a poté kvalitní průplach 10 až 14 dní.
Zdar,
dneska to má Denny Boy za sebou.Už se nemůžu dočkat až ho začadím.Tato rostlina je vskutku zvláštní, tvoří předvším menší bobulovité paldy ale zato i spodky se dají bez problému použít.
Nadhera to se ti povedlo chlape.Ani se nemusim ptat jak to bude skurovat nebot vysledek vidim na foto!!!!!Denny Boy looking great!!!!To musi mit Denny pohled s nebicka!!!!K+
jak myslíš z editovat mám to napsané nad fotkama nebo když je tam více názvů tak to jde nějak po sobě a myslím že by to mělo být poznat.Teď druhý dotaz růst jsem měl komlikovaný to si ani nedovedeš představit, už jsem to málem zabalil, proto prěsně nevím.Co se tíče hnojiv řídím se podle návodu a když ke konci kytka nejeví známky přehnojení, tak předposlední a poslední zálivku přiostřím a poté kvalitní průplach 10 až 14 dní.
aha.. sory.. jsem si tech nadpisu nevsiml .)))
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
je vidět, že je opravdu skvělá genetika, parádně voní, chutná obzvlášť když se nechá pořádně vyschnou (žádné nůžky ani drtidla prostě to musí jít rukou).
Ono:substrát je od BioBizzu a Ph držím na 5,8 od prvo počátku k samému konci, kromě teda poslední zálivky, zde proleju komplet květináč vetším množstvím pouze odstátou vodou, aby vše se vyplavilo a za tři dny jdou pod nůžky.PH substrátu ani co vyteče nemeřím.
v sobotu jsem pokosil další nadílku, musím říct, že jsem opravdu spokojen. Akorát zbívá Marley, který se ještě na konec pěkně rozjede po umístění přímo pod lampu to ale příště.
Janussk8: výsledky jsou zatím takové Denny 55.g a Shiva 120.g.
Dále chci ukázat, jaký je rozdíl mezi 5l a 10l květníkem. První dvě fota jsou v 10l, G13ky nějakého křížence a popravdě se mě asi líbí nejvíc. Skvělá hustota a svěží vůně.