Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Již 20 procent čechů drogu zkusila... To znamená jedna pětina... Mnozí u toho zůstali... A mnoha se na to ani neptali, ale každopádně sice už se to řeší v mnoha místnostech a prostě i v politice, ale dle mě už to je dost na to, aby to legalizovali. Četl jsem teď v jednom článku, že jeden doktor tvrdí, že kouření marihuany ubližuje zdraví mnohem méně než ten stres, který nás doprovází při uvědomění si toho, že marihuana je furt ilegální a my vlastně pácháme něco trestného, špatného... S tím mi nezbývá než souhlasit... A ať zkouší i ostatní... Zkusit by to měl každý... Netvrdím, že by měl hulit každý, ale zkusit by to každý měl...
No jo a zas sme feťáci. Píšou o tom všechny noviny co sem potkal (Expres,24,a Blesk nemůže chybět).
Mesias - dovedu si představit reakce na tvuj prispevek jako "a kokain by měl zkusit taky každý?" Já si myslim že by to měl zkusit každý člověk který kytičky srovnává s kdekterou tvrdší drogou a že je to přestupová droga atd...
konopnak: Kokain je něco jiného.. Ganja, je tráva, která roste na téhle planetě stovky let... Kokain je svinstvo, které sice čerpá z rostliny, ale většina je chemie... Ale řekl jsi to dobře... Člověk který nikdy marihuanu nekouřil a nemá proti ní nic, tak tomu bych jí nenutil... Takový člověk by za ní byl vděčný, když by mu mohla nějak pomoci...
Vždycky se začnu válet smíchy, když někdo uveřejní podobný "seriózní" výzkum - tím spíš na novinkách.cz - kde se uvádějí "přesná čísla", kolik mladých u nás hulí, v jakém věku apod.
...na druhou stranu, co když jsou ty informace pravda?
Co když už mají všichni mladí 18+ voperovaný v mozku čip, který už od narozená sbírá statistické informace, aha?