Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
BaHnO
Stálý Člen

Karma uživatele BaHnO - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Futurama je nejvic, nejvic Dr. Zoidberg.
Ale bender je taky gud.

1THC

Old Post 02-04-2003 v 07:21 AM
BaHnO je offline   Profil uživatele BaHnO   Find more posts by BaHnO   Foto galerie člena BaHnO   Click here to Send BaHnO a Private Message   Add BaHnO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
z3zzz
Oceněný Designer

Karma uživatele z3zzz - 0% PěstitelskáKarma uživatele z3zzz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

... theeda ... dyz to tady tagle procitaam si pripadaam jag zjineeho sfeta ... opafska galerka je tag moc promichanaa.... jakozhe kuci,hoki,mysi a brouci ci jinaa havjet ze nemam odvahu vubec napsat esli huli viic hoki nebo kuci... obcas se stane ze skonciim s pjeti difkama a panaakujem a huliime do omdlenii a opcas se mi to stane s kukama . . . i dyz je rajt ze s kukama je to castejc ... to je tag jedinej rosdiil a to ftom ze kuci sou ochotni kalit kasdej den

jooo a FUTURAMA je fakticky hoodne pofedenaa

z3zzz

Old Post 02-04-2003 v 08:42 AM
z3zzz je offline   Profil uživatele z3zzz   Find more posts by z3zzz   Foto galerie člena z3zzz   Click here to Send z3zzz a Private Message   Add z3zzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Karma uživatele digo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

výraz "kundy" nebo "kundičky" se u nás stále používá, ale kundy ho špatně nesou, páč si myslej že je to míněný hanlivě a to nejni pravda. spíš naopak.
FUTURAMA je nejvostřejší a Bender je Hárdkorář

Old Post 02-04-2003 v 09:26 AM
digo je offline   Profil uživatele digo   Find more posts by digo   Foto galerie člena digo   Click here to Send digo a Private Message   Add digo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 36

digo

Takove nazvy byvaji dost osemetne. Nepopiram, ze slovo kundicka ma jisty puvab, ale kdyby mi nekdo tak rikal, asi bych neodolala a nakopala mu zadek. Take je dobre dat si pozor a neoslovovat tak nejakou cizi holcinu.....

Old Post 02-04-2003 v 17:24 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

mno, vosloveni kundicky uzivame i tady v praglu, ale spis takhle nazyvame rostenky enom mezi kvukama, pac asi jako bych neprisel za holkou a nevoslovil ji "heule kundicko, des na panaka?" hehe, to neee to je neslusnee, to bych asi nejspis liznul jednu vo futro

Old Post 03-04-2003 v 12:12 PM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

no jasně, kundičky (kundy, kunety...) je jenom mezi námi děvčaty (chlapci). žádný holce sem to snad v životě neřek, to bych byl hulvát paradoxně je hanlivé označení pro děvčata jenom jinym slovem pro tu stejnou věc

Old Post 03-04-2003 v 13:03 PM
digo je offline   Profil uživatele digo   Find more posts by digo   Foto galerie člena digo   Click here to Send digo a Private Message   Add digo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

eště k těm lokálním výrazům pro rozličná pohlaví: včera sem pochytil zajímavej výraz pro bojfrenda "pašák"
"nazdar krasavice, kde máš toho svýho pašáka?" to je legranda ne!

Old Post 03-04-2003 v 13:13 PM
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Kde máš pašíka?? To by bylo taky docela vtipný, ne??!

Old Post 03-04-2003 v 16:13 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
heleenka
Nový Člen

Karma uživatele heleenka - 0% Pěstitelská

Nápad reakce na zensky - hulicky.. Příspěvek č. 41

Zdravim.. jsem jedna z kouricich slecen, takze tohle tema je mi blizky.. Myslim, ze holky umi taky poradne palit a ze s tou zamlklosti to nebude tak horky.. Zalezi ale samozrejme na lidech, ktery okolo cloveka v tu danou situaci jsou a na tematech.. Dokazu si ale vetsinou pokecat v in stavu s obema pohlavima, ale kdyz nad tim tak premyslim, zda se mi, ze vic filozofujici jsou slecny.. A pestovani? Letos budu pestovat patym rokem, cim dal vic me to bavi a kytky jsou stale vychytanejsi.. Takze, podle me neni pravda, ze se holky s pestovanim moc nepiplaji, ba naopak.. Kdyz nekdo rad kouri i rad pestuje. Moc holek co pestujou vsak neznam, no, mozna to bude tim, ze moc holek co huli, neznam. Ale ja se vice pohybuju mezi muzskou cati populace, takze tezko soudit.. A indoor? Nedavno jsem premyslela nad tim, ze bych si malou pestirmu poridila, tak jsem se zacala zajimat o to, co je treba.. A zjistila jsem, ze tomu vsemu velmi malo rozumim a abych si byla schopna neco takovyho zaridit, musela bych mit dusi technika.. Takze to muze byt jeden z duvodu, pro holky indoor neprovozujou.. Pápá

Old Post 03-04-2003 v 21:55 PM
heleenka je offline   Profil uživatele heleenka   Find more posts by heleenka   Foto galerie člena heleenka   Click here to Send heleenka a Private Message   Add heleenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 42

heleenka

Moc te zdravim, jsem rada, ze se konecne ozvala nejaka slecna. K pestovani maji holky velmi kladny vztah, az bude i u nas(neco jako scifi pohled) trava legalni, tak se do toho da vic holek. Take se casteji pohybuji mezi tou muzskou casti a moc hulicich holek neznam a nebo za nic moc nestojej. Diky za prispevek, rada jsem te poznala.

Pa pa

Old Post 03-04-2003 v 22:32 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

koukám že se tady rozjela solidní diskuse, já teda v září přišel do Phy na VŠ a na každý kalbičce sou nějaký kundy (bez urážky, viz: gizmo) a je to hodně v pohodě. Jedna se kterou chodím kalit celkem pravidelně je fakt hustá ta drží krok jako by nic, vobčas mám pocit že kdybysme to hnali fakt do extrému tak by možná vydržela víc. Jinak teda holek co hulej nějak pravidelně moc neznám, což je škoda.

To Yennefer: no hele tak jestli si z Prahy nebo okolí tak někdy přiď na srázek, občas se nás sejde víc (vevejka, bohour, E_D, greatar, cosmos,...) v nějaký hospodě pak to vždycky dopadne dost hustě tak můžeš ukázat co v tobě je a klidně vzít nějaký kámošky. Klidně kvůli tobě můžem něco svolat

To Hicks: No comment

FUTURAMA forever!

Old Post 04-04-2003 v 11:56 AM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

hehe, jak to tak posloucham, tak se brzo vypravim do phy na nejakou tu vasi krutou kalbu. uzzi o tom vzdycky basni, kdyz o vikendu prijede a cim dal tim min se mi dari odolavat... zvlaste kdyz budu mit konecne i nejaky prachy Az budete chystat neco velkyho, tak mi dejte vedet, ale chtelo by to spise o vikendu, pac sem ted tezce pracujici clovek

live ganja, live!!!

Old Post 04-04-2003 v 16:46 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

to já sem jednou zhulil kámošky (2) .. moc sem snima nepokecal protože se skoro nonstop smály (tak půl hoďky fkuse) ale jinak hodně dopohody...

Old Post 04-04-2003 v 23:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 46

Ja s radosti na nejakou akcicku pujdu a vezmu i Carlose, jestli bude mit cas. Ovsem nejsem zadny velky kalic, moc nevydrzim! Priznavam to na rovinu. Po alkoholu rudnu, vypadam jako klaun a mam krapet rychly tep. Nicmene mame to v rodine a tatik to jiz prekonal. S hulenim je to lepsi....

chell: babsky koutek klidne zalozim :-) a rucim za vysokou uroven....
uzzi: jsem tedy zvedava na tu akci!

Old Post 05-04-2003 v 20:03 PM
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 47

Uzzi: já ti dám no komenty!!! - sme ty voe byli f pátek (4.4) u vajgla !!! Tomu se žádná Pražská kalba nevyrovná (sme se sjeli z Ježka ..., že mi bylo dost blbě )

Gizmo: heh jak chceš jet na tu kalbu tak to sem svědaf jak dlouho tě bude bavit vydělávat 20 dní f měsíci a pak to projet za 3 dny v Praglu
....ale prdel musí bejt... bych tam někdy f květnu zajel taky (bysme mohli obnovit tradiční lavička párty na Proseku, nebo radči ne ....)

Old Post 07-04-2003 v 09:56 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

To Yennefer: není problém, stačí se domluvit tak dva tejdny předem a sejde se šílená společnost...

Old Post 09-04-2003 v 13:22 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás