Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Legálnost pěstování lysohlávek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od m©¤
Omylem jsem smazal předchozí příspěvek. Abych to zde dlouho nerozmazával, v zákoně je 32 předpisů, 71 paragrafů vztahující se k omamným a psychotropním látkám. Psylocibin a psylocin je uveden v příloze č. 4, vyhláška č. 62/1989 Sb jako generetikum. Proto jeho nedovolená výroba a distribuce je řešena dle § 187a, ale pouze pokud jej vyrobíte chemickou cestou nebo jej budete extrahovat. Jediné omezení flóry v zákonu má mák, koka a konopí. Ale přesto Vás nikdo nezavře za makovice na zahrádce, dokud Vám neprokážou distribuci, nebo výrobu opia. Takže doma pěstované psylocibinové houby, meskalinové kaktusy a další (například Povijnice obsahuje amid kyseliny lysergové a roste na mnoha zahradách v ČR, přesto nikdo nejde do vězení i když dle zákona jde o rostlinu s obsahem látky, která spadá do psychotropních látek a u LSD25 a jejích derivátů je stanoveno větší než malé množství). Asi jen je třeba ošetřit kolik je ono větší než malé množství, ale opět v Závazném předpisu policejního prezidenta č. 38, psylocibin chybí.
Ono je něco jiného napsat, Nesmysl, Nesir bludy. Ale já přijímám pouze logická fakta, co je psáno je dáno. Pokud mi přinesete ze zákona omezení pěstování psylocibinových hub, rád se poučím. Pokud jste právník nebo máte znalosti práva, proč nejsou zatýkáni "sběrači" na listopadových loukách? A věřte mi, že Policie by jistě nenechala tak lehké plusy statistiky sbírat psylocibinové houby, kdyby zde bylo zákoné omezení, bohužel zde by pravděpodobně ani nesebrali pokutu za přestupek držení.

mnel bych dotaz k povijnici, jak je tedy mozne ze se bezne prodava kuprikladu v OBI? Takze obi je obrovsky dealer? dost by mne to zajimalo

Old Post 10-01-2007 v 22:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

praxer: uz to nekdo psal vyse, ty semena jsou chemicky osetreny (...->nepozivatelny) a lsd je v nich z vetsi casti zniceno, nicmene pokud se z nich vypestuje roslina, jeji semena budou plne funkcni

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 11-01-2007 v 06:51 AM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

http://aktualne.centrum.cz/zahranic...phtml?id=622031

Old Post 14-11-2008 v 11:22 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

a este pre Sk odkaz.
http://www.topky.sk/cl/11/355586/Ho...elia-v-ohrozeni

Old Post 19-11-2008 v 15:45 PM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piistaa
Stálý Člen

Karma uživatele piistaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Daju sa odniekadial teraz objedna hubky ked v holandsku su illegal? Mam doma inac aj spory ale som lenivy vypestovat

Old Post 28-12-2008 v 13:54 PM
piistaa je offline   Profil uživatele piistaa   Find more posts by piistaa   Foto galerie člena piistaa   Click here to Send piistaa a Private Message   Add piistaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ako je to teda na slovensku s pestovanim ?...mam objednane spory tak ma zajima ci to mame tak ako cesi

Old Post 28-12-2008 v 16:00 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroSSty
Stálý Člen

Karma uživatele FroSSty - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Necetl jsem cely thread ale od 1.1.2010 je ucinna pravni uprava povolujici pestovat max 25 hub na osobu.. zatim je jenom platna ale vzhledem k tomu ze muzete rict ze jste jednali uz podle budouci pravni upravy tak soud k tomu muze prihlednout a posuzovat vas podle te nove upravy...btw stejnym dnem vstupuje do ucinnosti (jeste jsem to necetl cele takze ta ucinnost muze byt az 15 teho ledna je to obvykle ze od vydani v SZ CR to trva 14 dni nez nabyde kdyz to tam neni konkretne napsano )..takze mir panove a growu zdar..

EDIT: jo kdyby jsem uz nekoho opakoval tak mi to prosim MODI smazte..

Stop bitching around and do something useless..:-D

Old Post 17-03-2009 v 12:59 PM
FroSSty je offline   Profil uživatele FroSSty   Find more posts by FroSSty   Foto galerie člena FroSSty   Click here to Send FroSSty a Private Message   Add FroSSty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás