Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

citace:
Původní příspěvek od Celller

Cau, jestli kamos taky nekeca, stejnou vec sem videl ve filmu, bohuzel ted nevim, jaky to byl, ale je.

Městská pověst, výmysl.

http://www.cernasanitka.cz/

Old Post 14-11-2008 v 23:01 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Tak dneska se mi stal opravdu špatný zážitek s hulením - abych byl přesný a hašišem v kapse. Měl jsem úplně skvělej den.. až na tuhle nehodu

Cestoval jsem víc jak 2 hodiny vlakem a když sem konečne vystoupil z vlaku musel sem hned běžet na záchod, protože ve vlaku jsem jít nechtěl. Za pět minut pro mě měl přijet autem kamarád. Tak sem běžel k takové zeleni která se mi zdála nejvhodnější, byla jakoby v takovém hlubokém příkopu.. no a já vběhl do toho příkopu a myslel jsem že je to normální příkop, jenomže úplně dole byl takový pás rašeliny - byl zarostlý takže nešel rozeznat od normální zarostlé hlíny a já do něj jednou nohou fakt brutálně došlápl, nebo spíš doskočil a zabořil jsem se skoro po koleno do té černé rašeliny, nebo co to bylo za břečku... bahno sem měl i v botě, tak sem si ji sundal a když si tam tak stojím na jedné noze a držím tu botu v ruce tak právě přijíždí kamarád a nechápe - jestli sem se zbláznil, nebo co

Bylo to dlouhý vysvětlování.. a taky super cesta s nohama na igelitu

Old Post 15-11-2008 v 00:34 AM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

ty jo spatny zazitek s hulenim? noasi jedine kdyz sem chlastal nekdy v 15ti...3l vina,vodka a orechovice (hnus hnus hnus) pak spek ...a pak kolem 2 hodin bliti

jinak teda spatne zazitky nemam.

flow,grow,glow

Old Post 15-11-2008 v 08:44 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fošna
Nový Člen

Karma uživatele fošna - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

heh.. tak to já jednou, tuším že to bylo minuly rok, jak vyšel boardovy filmek s nazvem Optimistic? a my sme ho u kámoše čekovali všichni ta naše grupa a předtim samo nějake prdy..
Tak že dáme gravitáka když jsme indoor. Už nvm kdo to dělal tehdy ale roztavil zapikem vršek u PETky a probodl tim sklo a pak normální dvoulitrovy prd z flašky a já jak sem ho dal, tak fklidu, akorát to byla celkem divná chut - SKÉRO + ROZTAVENA UMĚLÁ CHUŤ = bleee :-!
No nic čekujem ten film a ted já dostávám stavy jak prase a je mi najednou uplně strašně blbě a navíc ty stavy tomu daly svoje, páč vždycky když dal někdo z těch hustejch rajdru nějaky peklo tak mě bylo víc a víc blbě a oni to tam zabíjeli pořád takže to skončilo tim že sem musel jít na hajzl hodit tyčku a pak už celkem "pohodka" noo.. tak to bylo šialene :-!

Old Post 16-11-2008 v 19:48 PM
fošna je offline   Profil uživatele fošna   Find more posts by fošna   Foto galerie člena fošna   Click here to Send fošna a Private Message   Add fošna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

jo ted si mi pripomel jeste jednu akci

u kamose sme pred lety delali mliko a pujcili sme si dvd.
akorat ze si kamos spletl film 'pach krve' se 'stopama krve'

flow,grow,glow

Old Post 17-11-2008 v 13:45 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Nejhorší zážitek s hulením bylo asi když jsem slavil narozeniny a davali sme bonga .. kamos to mel prvne predtim nejak moc nehulil ... takze to dopadlo nasledovně .. jeden kámoš se v nakejch křečích doplazil domu asi 3x se poblil a tomu druhymu hráblo uplně ... nejdřív menil barvy a mel porad zavreny oči potom se nak probral jednoho kamoše nakopal a potom co si ustlal na chodníku tak jsme mu zavolali sanitku .. ale jinak večer se povedl

Old Post 17-11-2008 v 13:53 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Terenc666
Nový Člen

Karma uživatele Terenc666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

jednou sem s zahulil před školou s jednim kamošem...zkouřili sme se strašně moc.....šli sme do školy a pak se to stalo....kamoš byl tak zhulenej ,že sebou sekl na chodbě a tak asi za 10 min už policajti stepovali před třídou.......šli sme na policajty a ja dostal 3 z chovani za Nabadání spolužaka k uživaní navykovych látek a nespolupraci s policii

Old Post 03-12-2008 v 11:17 AM
Terenc666 je offline   Profil uživatele Terenc666   Find more posts by Terenc666   Foto galerie člena Terenc666   Click here to Send Terenc666 a Private Message   Add Terenc666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Terenc666 - to ti teda pekne zavarili
najhorsie bolo ked sme s kamosmi isli zahulit na jeden futbalovy stadion, nema tribuny (je len treningovy) tam sme si sadli na striedacku (bola noc) zacali robit vodnika a zrazu len s poza zakruty auto na dvojke a plny plyn...vsimol som si majaky a bezali sme ako usain bolt auto dobre ze nas uz nezrazilo ako bolo za nami a prisla cistinka a vsade okolo kriky a les...to ste mali vidiet...len auto prislo na tu cistinku a vsetky kriki sa mikotali poskakali sme kazdy inde...adrenalin pekny to vam poviem..urobili si par otociek na aute a jebali na nas...vystresovany sme ale bez slova cupeli v tych krikoch asi 3 hodiny
jeden z najlepsich vecerov
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 03-12-2008 v 11:29 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danger_psychic
Nový Člen

Karma uživatele danger_psychic - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Včera jsem se vyšavlil :-/ Takový špatný stav, kdy jsem se modlil ať už to skončí jsem zažil poprvé a teď se docela bojím toho, aby se to neopakovalo :-( Měsíc k tomu radši ani nečuchnu ... myslíte, že se něco takového stane jen jednou? nebo se toho mám bát i do budoucna? ;(((

Nikdy neříkej nikdy.

Old Post 05-12-2008 v 14:19 PM
danger_psychic je offline   Profil uživatele danger_psychic   Find more posts by danger_psychic   Foto galerie člena danger_psychic   Click here to Send danger_psychic a Private Message   Add danger_psychic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caputo
Stálý Člen

Karma uživatele Caputo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Caputo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

citace:
Původní příspěvek od danger_psychic
Včera jsem se vyšavlil :-/ Takový špatný stav, kdy jsem se modlil ať už to skončí jsem zažil poprvé a teď se docela bojím toho, aby se to neopakovalo :-( Měsíc k tomu radši ani nečuchnu ... myslíte, že se něco takového stane jen jednou? nebo se toho mám bát i do budoucna? ;(((

Jasně, že se to může stát je fakt, že brutály se tak často nedějou a člověk si jede furt po stejný vlně, nicméně za čas se to může stát znova...je na tobě, jak to budeš ne/řešit...

___

Old Post 05-12-2008 v 14:22 PM
Caputo je offline   Profil uživatele Caputo   Find more posts by Caputo   Foto galerie člena Caputo   Click here to Send Caputo a Private Message   Add Caputo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

akurat vcera vecer som dal pol malej fajky WW, ze zanalizujem svoj stav, ze tomu pridem na koren veci. no o 2min som sedel na stolicke a myslel som si ze mi jebne. tak idem skumat ten svoj panicky stav ktory sa mi zacal opakovavat uz nejaku dobu, ze ho rozoberiem, co a ako, a ze pridem veci na kloub. no a zistil som velke HO..VNO.

Old Post 05-12-2008 v 14:37 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

ked nas chytila hulit riaditelka skoly a zavolala na nas fizlov dost husty stav

Old Post 06-12-2008 v 14:07 PM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

nejhorší zážitek s hulením?

...když došlo

Old Post 06-12-2008 v 15:30 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roll
Nový Člen

Karma uživatele roll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Rakosnicek: Presne tak :-D
Osobne si nevzpominam na spatny zazitek... natoz nejhorsi :-)

Old Post 07-12-2008 v 15:38 PM
roll je offline   Profil uživatele roll   Find more posts by roll   Foto galerie člena roll   Click here to Send roll a Private Message   Add roll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChlebaSmaslem
Nový Člen

Karma uživatele ChlebaSmaslem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Muj nejhorsi zazitek..

Sli jsme s klukama zahulit, a asi po patym skle nas chytla vychovatelka jak nabijime dalsi sklo.. nastesti byla tma a ona si myslela ze to je cigareta. Tak nas za trest poslala na Volejbal (na ktery sme stejne chteli).. No to by nebylo nejhorsi..
Jak sem dosel na intr tak na me nalezli stavy kdy jsem si myslel ze sem robot (uz to tu nekdo popisoval).
Urcite si vsichni potom umite predstavit ten volejbal.

Edit: Ted sem si vpomel jeste na jeden.Sice to byla kombinace huleni a houbicek, ale doufam ze to sem taky patri. Strasne sem na zakode zvracel, a dostal sem schizu ze si vybliju vsechny vnitrnosti. No a aby to nebylo jenom tak, tak sem za chvilku zacal zvracet krev!! Asi si umite predstavit jak sem byl z toho v pr*eli..
Zacal sem litat za klukama na pokoje a prosit je at se mnou neco udelajou, jinak umru...

Naposledy upravil ChlebaSmaslem 07-12-2008 v 16:14 PM

Old Post 07-12-2008 v 16:04 PM
ChlebaSmaslem je offline   Profil uživatele ChlebaSmaslem   Find more posts by ChlebaSmaslem   Foto galerie člena ChlebaSmaslem   Click here to Send ChlebaSmaslem a Private Message   Add ChlebaSmaslem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Po houbičkách a krev tos musel bejt dost v píči po meskalinu je často krev ale po houbách...

Old Post 08-12-2008 v 17:49 PM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás