Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » 250w@drip with 10 passangers
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Calune se omluvam .......Objevil jsi ameriku....Prej hlina je na hovno??V hline je to chutnejsi lepsi.Hydro je jen o vetsim vynosu a rychlejsim rustu.Ja jsem pro obodvoje ale rekl jsi blbost.Nasi predkove to pestovaly taky v hydru ne/??Sasku.

Old Post 13-11-2008 v 21:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

pánové, já se vám divim, že se tu takle hádáte.. přece všem musí bejt jasný, že nejlepší je AJRO!!! a kdo říká, že ne, tak tomu zhermatěj všechny matky.. oujé..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 14-11-2008 v 19:29 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Host
Calune se omluvam .......Objevil jsi ameriku....Prej hlina je na hovno??V hline je to chutnejsi lepsi.Hydro je jen o vetsim vynosu a rychlejsim rustu.Ja jsem pro obodvoje ale rekl jsi blbost.Nasi predkove to pestovaly taky v hydru ne/??Sasku.

Co by se člověk nepohádal že jo. Ať mi někdo napíše jednu výhodu hlíny proti hydru v indooru a budu držet hubu....žádná není!
Předkové s hlínou za nehtama mě nezajímaj, špindíry Já si radši nadripuju rohože.
A chuť je v hlíně lepší? Kdo ví co je flushing musí nad tímhle kroutit hlavou a big

Old Post 15-11-2008 v 10:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vir
Stálý Člen

Karma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% PěstitelskáKarma uživatele vir - 93% Pěstitelská

freshman kicks ass Příspěvek č. 20

zdravim panove, pekna diskuze, skoda jen ze s krizkem po funuse, ze vas to tu bavi se dohadovat o necem co bylo skoro pred pul rokem.

tak a ted k tem vasim pripominkam.

tak hezky poporade, nevim co je na tom hroznyho? si asi nevidel sin slavy. a tady je sekce hydroponie.

nevidim jedinej duvod proc by to melo byt spatny koureni. resp co je jako normalni palo? treba to co pestujou vjetnamci. ktery na to pouzivaj pesticidy a podobny sracky protoze to maj jen business?

Nerikam ze to bylo perfektni ale taky to nebyl uplnej propadak. chybama se clovek uci. Jako ty rohoze byli na prd, protoze se je musel zkratit z 1m na 80cm,aby se mi tam vesli. takze tam kde to odtejkalo byli rozsklebeny a slusne to tam chcalo, nehlede na to jak sem nastavil pumpu. pak jejich sklon nebyl dokonalej, a jeste by bylo lepci checkovat kazdou rozoz zvlast, ale nemel sem moc mista na to, ve vetsim prostoru by to vypadalo jinak. dalsi podstatna vec ktera by se mela delat, nejen ze checkovat vstupni a vystupnu hodnoty, ale i kontrolovat tyto hodnoty v rohozi. ja kontroloval jen vstup a vystup, a jeste ne na 100%. ano pruplachy by se meli delat tak jednou za 14dni, ja udelal asi jen jeden.

jinak ten room vzdy cistim nez jedu novej grow, jedinej problem je rizky od co si neudelas, pokazdy byli necim nakazeny, ale to se netyka tohoto growu.

dalsi vec hnojiva nejsou 5 let stara,mozna tak rok, navic hnojiva od teto znacky kdyz je sparvne skladujes v chladu a temnu, neprochazej.

no jinak k tem alternativnim resenim?
jak rek claune, hlina jen na bordel v byte. a navic mit vetsi zahradku v 6tym patre panelaku, a pak tam tahat ty pytle s hlinou taky zadna prdel.

pak bublak, jako jo, ma sve pro i proti, vyhody rapidni rust, skoro zadny medium, ale pak ta narocnost denne kontrolovat ec a ph, pak se o to starat, takze sou jednodussi systemy.

jeste sem nezkousel ebb and flow, to by melo bejt to pravy reseni.
pak ta aeroponie, no si myslim ze je dobra pro rust korenu, ale ne k pestovani.

no a nakonec flushing? nevim nedelam, pouzivam na poslednich 7-10 Ripen, a tot vse.
nevidim duvod proc v poslednim tydnu kytku jen napumpovat vodou.

tak a timto bych to tu povazoval za uzavrene. netreba se dale k tomu vyjadrovat.

Naposledy upravil vir 16-11-2008 v 12:10 PM

Old Post 16-11-2008 v 11:34 AM
vir je offline   Profil uživatele vir   Find more posts by vir   Foto galerie člena vir   Click here to Send vir a Private Message   Add vir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slartibartfast
Stálý Člen

Karma uživatele Slartibartfast - 66% PěstitelskáKarma uživatele Slartibartfast - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

problém by nejpíš v tom že se ti daly do rohoží řasy. ty vrchní kotky je dobrý polepit něčím aby na ně nešlo světlo. dá se to poznat podle toho že ty rohože smrděj jak brněnká přehrada v létě.

Nejezte žlutý sníh
Fjordy

Old Post 11-10-2009 v 12:55 PM
Slartibartfast je offline   Profil uživatele Slartibartfast   Find more posts by Slartibartfast   Foto galerie člena Slartibartfast   Click here to Send Slartibartfast a Private Message   Add Slartibartfast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás