Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoj lidi dnes update . daří se jim zatím skvěle .
jestli jste si všimli tak jsem ty misky pod kvetináče vysypal hlínou protože mi kořeny prorostly ,tak aby je to nespalilo
teplota se pohybuje okolo 25 stupňu
Naposledy upravil krasty1985 30-10-2008 v 11:02 AM
smitka . boemku mam taky a ještě ,vagans, ruhnai ,emilia. poeciela regalis ,nhandu colorku ,genikulatu 2x a ješte jednoho stromovce, a ješte aphonopelma seemanni
Já mám 8 gramostolem a 11 brachypelm názvy s e me psát nechcou pak neejaký stromáky 3 a BLONDINU pak jeste toho ch huanimi nebo tak nějak ,.. delá hafec pavučin ,..
Původní příspěvek od krasty1985 smitka . boemku mam taky a ještě ,vagans, ruhnai ,emilia. poeciela regalis ,nhandu colorku ,genikulatu 2x a ješte jednoho stromovce, a ješte aphonopelma seemanni
WoW taky mám doma par pavoučků Napr zrovna Smitku, Roseu, genikulatu, Platuse. Nejsou přímo mojí spíše otce ale zabava je to přinejmenším zajímavá. i kdyz vetsinu casu jsou dost nudni neco jak hadi.
hoj lidi dneska to vypukne Rock The Bells v praze . jinak jsem dnes přepnul na květ ať mi to nepřeroste . Hip Hop a zdar v praze jestli tam nekdo pojede .cuzz
zdar 13.dni květu . holkam se celkově daří ,zvedl jsem světlušku a kus víc bo se mi zdá že mi to víc osvítí i krajní část .no a na konec makro sejra - chlupatý jak kunda:flower:
Naposledy upravil krasty1985 14-11-2008 v 06:03 AM