Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
DJ.FASMOS
Stálý Člen

Karma uživatele DJ.FASMOS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jo zhulený holky jsou v poho

v naší partičce jich hulí hafo

------------Ať to svítí a roste!!!!!-------

----------------Hello Fasmos------------

Old Post 23-03-2003 v 10:43 AM
DJ.FASMOS je offline   Profil uživatele DJ.FASMOS   Find more posts by DJ.FASMOS   Foto galerie člena DJ.FASMOS   Click here to Send DJ.FASMOS a Private Message   Add DJ.FASMOS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 18

Walhalla2000

Mily Walhallo, jsem rada, ze te konecne potkavam na G. osobne. Byla jsem ocividne na Hickse neprijemna, ale myslela jsem to spis opravdu tak, ze me pobavil. Dekuji ti za tve zevrubne vysvetleni ohledne kraju a "nareci" urcitych lidi. Jinak lide, s kterymi se stykam, to je hlavne Carlos a nasi spolecni pratele...... Ze rikas sve pritelkyni moje zena je pro ni jiste velmi prijemne. Diky za prispevek.

Old Post 23-03-2003 v 19:17 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 19

vevejka a vsichni ostatni......

Oukej, jestli jsem se nekoho dotkla, tak nic ve zlem...... Mne ty nazvy pripadaji legracni-ne smesne!! Hold ziju podle vas v jinem svete s uzouckym poprsim. Ovsem vevejko, jestli se nekdy uvidime na nejakem srazu, asi se tomu zasmejem...... Klapky na ocich nemam a samozrejme, dulezity je obsah, ovsem forma take rozhoduje, na to vsad botky!

Old Post 23-03-2003 v 19:32 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Yennefer: To si piš, že se s Vevejkou zasměješ!

Milujte se a množte se!

Old Post 24-03-2003 v 11:54 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Hicks : ........... velmi ruzna. Take je pekne, ze pises, ze se svou slecnou zacinas byt radeji, nez se svymi kamarady. Klobouk dolu, pobavil jsi me. Diky za prispevek.

Ojoj!!!!!
Do mého příspěvku se chybička vloudila, sákryš teda...

2 Yennefer: sem zas myslel moc dopředu a nenapsal sem to jak sem to myslel, takže oprava:

Se slečnou začínám být raději "in high", začínám raději chodit s ní do hospod než s kamarády atd. Jinak času s mým mazlíškem bych nikdy za nic nevyměnil a nejraději bych s ní byl stále a furt (a taky to tak brzy bude ). Dříve jsem s ní prostě na špeka nešel, raději s kámošama, ale v poslední době si rád zajdu jak s ní, tak i s friendama. Bohužel jsi z mého nesprávného podání asi myslela, že je pro mě moje zlatíčko něčím menším než mý kamarádi. Kdepak, a každý kdo mě zná, tak ví, že je má slešna pro mě vše a už bych ani bez ní nemohl býti...
To by bylo..

A jinak jak odhadl Walhalla, jsem Moravan a pro tvé potěšení uvedu ještě pár "našich" výrazů

výrazy pro slešny: nabíječka, mladá, stará, buchta, baba, ženuška (taky to tady frčí Walhallo ), beruška, mazílek, muminka.... (a následovali by další a další moje privat výrazy pro moji drahou polovičku )

výrazy pro chlapany (aspoň ty o kterých vím ): nabíječ, ladič, borec, venca (tohle spíše na vesnicích), maník, starej, mladej...... no víc asi newím.

Old Post 24-03-2003 v 14:37 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 22

Hicks

Jak jsem jiz rekla, nic ve zlem a to s tou tvou slecnou bylo opravdu jen chybicka v textu. A diky za ty vase vyrazy, ja bych jich ani moc dohromady nedala, tedy nejakych specialnich od nas z Prahy. Na Morave to mate mnohem vychytanejsi.

Pa pa

Old Post 24-03-2003 v 16:27 PM
Hicks
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Hicks

Jak jsem jiz rekla, nic ve zlem a to s tou tvou slecnou bylo opravdu jen chybicka v textu. A diky za ty vase vyrazy, ja bych jich ani moc dohromady nedala, tedy nejakych specialnich od nas z Prahy. Na Morave to mate mnohem vychytanejsi.

Pa pa

Však já sem neměl pocit, že bys něco proti mě měla.... (na to spíš přišli jiní )

A ještě něčím tě potěším:
slešna nebo kluk je nadržen = má MRUK (to teď letí fakt brutálně )

Měj sa fajn madam.

Old Post 25-03-2003 v 10:10 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 24

Hicks

Mruk, tak to je dobry. Moje kocka ma ted mruk jiz skoro 2 mesice a je s tim poradne otravna. A vzhledem k tomu, ze u toho "vrka", tak slovo mruk je na miste.

Pa pa

Old Post 25-03-2003 v 13:11 PM
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

heh
no u nas podle toho v ktere "kaste" se clovek pohybuje, ale mezi nejblizsima kamos(kama)ema - muz -> typ, týpek, chlápek
zena ->holčina, holka ....
Jinak baba, stara, chalan a podobny terminy slycham spis ve skole mezi tzv. smetankou (takovej ten nejvetsi konzum - nejvetsi frajer(ky)i), taky to nekdy pouziju, ale jen mezi nima a ne moc casto, moc mi to nesedi...

Jinak holky (v mem uzkem okruhu) u nas v particce vetsinou hulej, ale jen tak vyjimecne (na vetsich akcich), teda krom Speracek (to je u vyraz pro Sperkarky, zlatnice, malirky a podobne umelecky zamereny holciny) - ty hulej dost, vlastne stejne jako kluci. Jinak musim rict, ze sou vetsinou vsechny po zahuleni umlklejsi (znam jen jednu(dve) ktery pusu nezavrou a jedna znich pestuje).

btw - ze bych byl ja na zhulu nak komunikativni, to tedy ne, vetsinou kdyz hulim, tak hulim hodne a pak mam, co delat abych zvladal ostatni funkce tela a kdyz uz tu hubu otevru, tak zni vypadne nemozna silenost bez obsahu(urcite znate), na druhe strane sou zase lidi, se kteryma kdyz se zhulim tak zvanim hodne, ale to neni tak obvykli...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 25-03-2003 v 13:49 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

hehe, hicks jeste zapomnel dodat, ze se u nas celkem dlouho zenskejm rikalo (a porad rika) kundy nebo kundicky... a to nemyslim jako nejakou hanlivou urazku nebo neco takovyho, je to proste jako kdyz nejakej manik rekne jinymu vole.... to uz sou takovy kulturni vlozky, ktery se nam vryly do mozku a sou soucasti nasi kazdodenni mluvy. jinak to co tady psal hicks je vsechno pravda, protoze je to nymfoman nejvetsi
No ja znam taky par holek co huli, ale abych pravdu rekl, tak primo s nama moc casto zadna nehuli (treba v hospe), protoze (aniz bych chtel nejak utocit na holcici vydrz) kdyby s nama zazila jednou nejakou poradnou nedeli na barborce (hospa v trebitch city), tak uz by pak s nama asi nikdy nemluvila ...no je fakt, ze ty nedelni kalby nespocivaj ani tak moc v huleni jako spis v chlastani+huleni+chlastani+huleni.... naposledy kdyz sme tam byli, tak to dopadlo nejak takhle (to uz je nastesti celkem davno): 8 skopku, 8 spequ a asi 5 vodek (moc do zpevu mi nebylo)

..ale abych se drzel tematu, holky sou samozrejme zhuleny v pohode a to ze se nekomu muze zdat, ze malo komunikujou je opravdu otazka spise spolecnosti, ve ktere se zrovna nachazi. kdybych sedel v hospe s osmi holkama, tak bych si s nema asi taky moc nepokecal, kterou rtenku mam nejradsi a ze slevnili kozeny boty

live ganja, live!!!

Old Post 26-03-2003 v 12:50 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahjong
Host

Pohodička Příspěvek č. 27

hej vy si tady fakt někteří myslíte že holky moc nehulí a nesadí já sadím každoročně a znám i kotel jiných holek co taky sadí

Old Post 26-03-2003 v 13:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

2 gizmo:

Nymfoman jooo??!!!!! Tos pos*al!!!!
K lásce totiž patří i špetka sexu... a jak často??? To už záleží jen na těch dvou .....

A výrazy kundy, či kundičky už začínaj zmizovat, nebo aspoň já sem ten výraz dlouho nepochytil (tak měsíc...).

Old Post 27-03-2003 v 14:03 PM
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

cholkí zhulenýýý... Příspěvek č. 29

Já si myslim, že některé zástupkyně něžného pohlaví hulí úplně stejně jako my, silní páni tvorstva. Jen to asi tolik nevyhledávají, některý jsou upjatý, mají blbej pocit bejt ve společnosti, nota bene většinou pánské, zhulený, že budou plácat hovadiny, blbě se smát. . Jinak já s mrkvema(místní název pro dívky) se hulí báječně!!! Nejlepší je, když jsou ty potfory v přesile(tak 3 na 1) a kecají a kecají... To mě baví. A je taky..
Takže mrkve, roštěnky, jamborky, jamely, baby, kundičky, ženy jsou normální spoluhulící takzvaně na pohodu. Horší jsou stíhačky, dylinky a střeva.- To abych Vám přiblížil místní názvy pro dívky dobré i zlé. čuuuus

Old Post 27-03-2003 v 14:08 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Weed
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Weed - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Zdarec vsichni..
Hulim uz celkem dlouho a az ted kdyz si ctu vase nazory ,tak zjistuju,ze jsem s holkama hulil vlastne jen parkrat..a bylo to kupodivu dost dobry..novy haluze,jina temata rozhovoru atd...bohuzel jsem z vesnice,kde moc hulicek neni [respektive zadna..],to je asi ten duvod,proc sem nikdy s holkama nehulil...myslim ze je to skoda....
P.S.Kdyby se nahodou nejaka divcina nasla z okoli Zdaru,ktera uz je taky znudena z toho ,jak smazi jen se stejnejma ksichtama,tak at se ozve..hehe..

Old Post 27-03-2003 v 14:31 PM
Mr.Weed je offline   Profil uživatele Mr.Weed   Find more posts by Mr.Weed   Foto galerie člena Mr.Weed   Click here to Send Mr.Weed a Private Message   Add Mr.Weed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ysha
Nový Člen

Karma uživatele ysha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

no zena klidne vypije pul flasky absinthu a whisky (po tom bych UMREL), ale po pulce jointiku se ji toci hlava, zezelena a odmita se bavit

nejlepsi sou sessny s kamoshem a futuramou

don't walk on the grass ... smoke it

Old Post 28-03-2003 v 17:55 PM
ysha je offline   Profil uživatele ysha   Find more posts by ysha   Foto galerie člena ysha   Click here to Send ysha a Private Message   Add ysha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 32

ysha

Futurama je husta, nejlepsi je Bender!!

Old Post 31-03-2003 v 20:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás