Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

hustyyy Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od detlef
Tohle není můj zážitek, ale kámošův:

Sedíme si takhle u kina a pálíme už asi druhý brko a vedem takový ty naše mystický řeči. Když tu najednou kámoše posral pták. Ale fakt brutálně. Posral ho na hlavě, rukávu a kalhotech zároveň. Prostě v letu A ani jeden z nás neměl papírový kapestníky a hlavně nás ještě čekali 2 hodiny, než měl odjet vlak. Já z toho měl prdel - ale věřím že pro kámoše to byl jeden z nejhorších zážitků vůbec

TAK TO JE FAKT HUSTYYYY

what a fuck?

Old Post 04-11-2008 v 21:44 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

sry za OT, ale nepřijde Vám, že tu většina píše: "kámošovi se stalo", "není to můj zážitek, ale kámošův", atd. Přeci z názvu je dost patrný, že jde o VAŠE zážitky a né zážitky kámošů, ještě k tomu kolikrát takový, že mi spíš přijde jako pěknej výmysl Klidně se za to do mě pustťe. A k tomu mýmu OT, možná je to menší OT, než ostatní příspěvky v tomhle tématu - viz. "tohle se stalo kámošovi" apod.

Old Post 05-11-2008 v 19:46 PM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caputo
Stálý Člen

Karma uživatele Caputo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Caputo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od Javaanse
sry za OT, ale nepřijde Vám, že tu většina píše: "kámošovi se stalo", "není to můj zážitek, ale kámošův", atd. Přeci z názvu je dost patrný, že jde o VAŠE zážitky a né zážitky kámošů, ještě k tomu kolikrát takový, že mi spíš přijde jako pěknej výmysl Klidně se za to do mě pustťe. A k tomu mýmu OT, možná je to menší OT, než ostatní příspěvky v tomhle tématu - viz. "tohle se stalo kámošovi" apod.

Buď v klidu, zážitek jako zážitek, jedno komu se přihodí

___

Old Post 06-11-2008 v 06:30 AM
Caputo je offline   Profil uživatele Caputo   Find more posts by Caputo   Foto galerie člena Caputo   Click here to Send Caputo a Private Message   Add Caputo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
boo4smoke
Nový Člen

Karma uživatele boo4smoke - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
Původní příspěvek od sunray
uz hulim nejakej ten patek, takze me moc veci nerozseka, ale pred par mesici jsem udelal dost velkou blbost ubalil jsem dva speky OB a vytahl svou holku na vecerni prochazku mestem... zapichli jsme to v jedne tmave ulicce a odpalili prvniho speka... po par praskach to zacalo krasne najizdet moje holka temer nehuli, takze nemela takovej stavik jako ja a porad mi toho speka brala s tim, ze uz jsem moc zkourenej... ze to dojede sama... rikal jsem si...proc ne...kdyz chce, tak at si da s druhym to probihalo podobne... dohulili jsme a ze se jako pujdem nekam projit... po par minutach prisly strasne stavy, totalni dezorientovanost, paranoia, mel jsem o ni fakt hodne velkej strach...zazil uz jsem ledacos, ale tak velkou schizu jsem jeste nevidel... pocity, ze je mimo sve telo... nic nevidi, slysi nejake zvuky z velke dalky, chtela at ji chytim za ruku...pak zacala kricet ze citi jak moje ruka prochazi jejim telem... no strasny... vzal jsem ji domu, po par hodinach byla nastesti ok... ty zensky celkove asi mene vydrzej nestalo se mi to poprvy....kamosi taky rikali, ze meli podobny zazitky...hlavne s borkama co davaj tak speka za rok... stava se vam to taky? ja uz mam docela strach hulit dobry veci s lidma co moc nehulej...

Nu, nevííím jestli ženský vydržej míň, ale možná máš prawdu..ae třeba já toho vydržim už moc Jo, možná to je tim, kde se ta holka pohybuje a co hulí. Já sem furt s klukama, máme furt hodně dobrý skéro, poslední dobou samá čokoláda..* :-)
Sem zvyklá dát i kolem 30 špeků za den,..myslim si že to je docela dobrej počet a nebála bych se jít i do většího, ale to spíš jenom tak o víkendech, když je toho hulení víc a tak,..
Jinak se to pohybuje kolem deseti od pondělí do pátka, znova, furt dokola a zas :-)
Muj nejlepší kamík mi zrovna včera říkal, že sem jediná holka, kterou zná, že takhle moc hulí,..Ale že to je dobře, protože mam takový ty dobrý a klidný stavy :-)
Prostě znáte to, lidi začnou šílet a prostě neví o sobě, dělaj strašný blbosti,..jak kdo a jak s kym, že?
Prostě já se zhulim do pohody, pokec veeelikej a kupa srandy, smích, ale proste ten pěknej stav miluju a jen tak se ho asik nevzdam
Tááákže ani nevím, prostě si myslím že to není o tom, jestli holka nebo kluk (vydržim víc než kluci který třeba znam), ale o zvyku a prostě tak nějak o všem celkově.
Mimochodem..jak sem teď zvyklá na haš, tak je to stav o úplně něčem jinym, takovej klidnej, vysmátej...tvořivej!! Ale štve mě, že pak už skunk moc nenadělá,..??

Kdo nehulí s náma, hulí proti nám

Old Post 06-11-2008 v 12:15 PM
boo4smoke je offline   Profil uživatele boo4smoke   Find more posts by boo4smoke   Foto galerie člena boo4smoke   Click here to Send boo4smoke a Private Message   Add boo4smoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

citace:
Původní příspěvek od white-w
Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D

krásnej příklad takzvaný urban legend. Je to klasický: "stalo se to kámošovi...; stalo se to kámošovi kámoše...". Tedy nikdo nemůže říct že se to stalo jemu ale zároveň tomu každej věří, páč kámošům se přeci věří.
Jako někomu se to asi kdysi kdesi stalo, ale už to bude pěkně dávno

Tuhle historku znam s trošku jinymm koncem. Končí to tak že týpek cajty dotáhne doprostředka pole, kde z auta vyskočí a uteče do lesa. Cajti si pak musej zavolat odtahovku.

A abych nebyl OT:
musim říct, že až moc často se kámošovo mladý stává, že kolabuje. Dá si bong, pohoda, baví se s náma, a pak se najednou kácí k zemi s otevřenýma očima. Když se probere tak neví co se děje.
Ženě se tohle stalo jenom jednou, to bylo po sklizni. Nejdřív jsme si dali mlíko, pak šli sklízet a pak jsme šli na vlak. Na peróně se složila že jsem nevěděl co se děje. Otevřený oči a šla k zemi.

Old Post 06-11-2008 v 12:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Javaanse: Kdybych napsal, že se to stalo mě, tak to taky nemusí bejt pravda ale Ty budeš spokojenej. Jinak tohle opravdu vymyšlené není, seděl sem ani ne půl metru od něj

Ramon_Dexter: Sorry za OT, ale neberou, ty co kolabujou nějaké léky? Hulil jsem jednou s kámošem (zrovna s tím co se mu stala ta nepříjemnost s ptákem ) u něj na zahradě a on byl asi týden po operaci, bral nějaké léky - řekl bych že na uvolnění svalů, nebo tak něco, protože mu řezali nějakou tukovou sraženinu nebo co to bylo a šíleně ho to pak bolelo a on si na to zahulil, byl zmaštěnej hned po prvních plicích a pak sebou fakt hnusně seknul... nevím jestli za to mohli ty léky.

Old Post 06-11-2008 v 14:06 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Mě jednou dostalo, když jsme takhle jeli s kámošema domů z Brna a na dálnici jsme viděli majáky,tak jedem kolem, prvně jsme uviděli mrtvolu, přes kterou dávali zrovna havrani plachtu a až za ním fáčko- takže ho muselo srazit a tělo přeletět až za auto. No nebylo to moc příjemný...

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 06-11-2008 v 15:33 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

detlef: no kámošově mladý nic nevim, když nám zkolabovala tak z ní pak vypadlo že celej den nice nejedla (stalo se nám to kolem 4tý odpoledne), a žena tenkrát nebyla zvyklá a trpí nízkým tlakem. teďko už je v klidu, naučil jsem jí na pořádný kuřivo

Old Post 06-11-2008 v 15:59 PM
Piška
Nový Člen

Karma uživatele Piška - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

No ja musim řict že nemam žadny neblahy zažitky,vždycky sem se dostala do luxusniho stavu pohody a vysmati,je fakt že znam miru a nedam si když cejtim že mě to hodi na krovky,Ale kamoš měšl stavy že si dali 5bong za sebou a 3špeky a byl 13min v bezvědomi,nic si nepamatuje,měl z toho prdel ale kluci okolo z toho byli dost v prdeli. Tak nevim huleni je libovka ale lidi chce to taky znat meze,ne??

:leaf

Old Post 06-11-2008 v 20:43 PM
Piška je offline   Profil uživatele Piška   Find more posts by Piška   Foto galerie člena Piška     Add Piška to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od white-w
Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D

Cau, jestli kamos taky nekeca, stejnou vec sem videl ve filmu, bohuzel ted nevim, jaky to byl, ale je.

Old Post 06-11-2008 v 20:55 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
detlef: no kámošově mladý nic nevim, když nám zkolabovala tak z ní pak vypadlo že celej den nice nejedla (stalo se nám to kolem 4tý odpoledne), a žena tenkrát nebyla zvyklá a trpí nízkým tlakem. teďko už je v klidu, naučil jsem jí na pořádný kuřivo

rekl bych ze je to budto nizkym tlakem, nebo nizkou koncentraci glukozy v krvi, nevim 100%, medik nejsem. stava se to kdyz clovek moc neji, nebo je unaveny, a pak si zahuli. videl jsem to parkrat, ze sme treba byli na houbach, t.j. par hodin jsme chodili po lese, nejedli, pili malo, a nad ranem, kdyz jsem umotal brko, jakoze dame prda a valime se dom vyspat, jeden borec se presne takhle skacel - z niceho ci, oci dokorad, padl na zem jak mrtvola. Ale nic mu nebylo, probral se vterinu po tom co padl, trochu sme ho pofackali, omyli vodou, chvili rikal ze se citi hrozne slaby, ale za par minut byl v cajku.

jinak jsem slysel, ze po zahuleni cloveku klesne tlak, a pokud ho ma uz stejne nizky, muze to vest k omdleni. takze tak.

jak rikam, videl jsem to nekolikrat, ale vzdycky me to trochu vydesi :-)

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 09-11-2008 v 21:11 PM

Old Post 09-11-2008 v 20:40 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

heh sranda tie prispevky) ja ich ma tiez zopar..zacnem asi tym najhorsim
MLIEKO
Cela story sa zacala potom ked som si schoval urodu v oktobri na jednej luke blizko domu s tym ze si ju zoberiem rano ked budu rodicia off. Rano som tam prisiel a TATRA tam vysypala vlecku skurvenu raseliny. Tak som sa nasraty vratil domov a nadaval ja chora vrana..
April dalsieho roku idem okolo toho na bycikly a pozeram znama igelitka zavesena na strome, pozriem dnu a tam moja cela uroda. No vlastne to boli palice a okolo toho obalene "zelene blato". No zaradoval som sa a hura domov. Hned aj zaraz som kusok z toho odlepil a mrdol do mikrovlnky a dal do fajky. Pravdu povediac nic moc.. Rano isla Matka k lekarovi a dala mi malu segru nastarost. Tak som sa ja rozhodol ze uvarim mlieko. Proste som tam vsetko komplet mrdol (tri palice komplet). Povaril asi hodinu a jeb vypil na ix... a zacal zehlit Po polhodine to zacalo, klasika pohodicka no potom som zehlenie uz rychlo zbalil lebo uz zacinali pecky v hlave a moja uzkostliva dusicka sa zacala triast a bat o svoju existenciu... Chvilu som sa prevteloval do zvierat potom som sa citil ako zena potom ze som v pekle ze toto je posledna sekunda v zivote a tak..sak to poznate) Lahol som si a zaspal. Matka ma zobudila poobede a v tych najhorsich stavoch. Som sa isiel najest do kuchyne dal som si lyzicku polievky a hned hodil tycku na koberec. Manka mi vravi : "ty si opity" ja som povedal : " nie nadrogovany" Zavolala fotra... ten prisiel dal mi vycistit ten koberec, ja som si ale lahol na zem a tak ma zaviezli na pohotovost. Tam klasika vysetrenie a potom nemocnica ( uplne zbytocne, stacilo sa vyspat). Na druhy den som sa citil ako po Nirvane, ocisteny, kludny proste BABY. Najviac mi bolo samozrejme luto rodicov..

Old Post 12-11-2008 v 20:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 109

4 ALL: sorry za OT

infecti: přesně! přesně to se nám stalo. Jenom musim doplnit, že dotyčnej komu se to stalo, si nic nepamatuje a neuvědomuje si že se mu něco stalo. Kámošovo mladá prostě šla k zemi a když jsme jí křísili tak se divila co s ní blbneme a proč je na zemi.

Old Post 14-11-2008 v 10:37 AM
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

zdarec,no máte tu pěkné zážitky.Ja jsem jednou přehulil s kamo z prahy a pak po cestě domu jsem usnul v atobusové zastávce,bylo to ze soboty na neděli tak mě ráno probraly až babky z naší vesnice jak šly do kostela,no a vedle mě estě ležela prázdná flaška z vodky,ale nevím jak se tam dostala-moje nebyla,no ostuda jako prase protože se tu všichni známe na vsi,jinak nic moc zážitek no

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 14-11-2008 v 11:39 AM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Zdravíčko :-)

Tenhle týden se mi stalo něco co by se dalo popsat jako smrt dědy Simpsna..Běžne teď hulíme dost a tak máme tuhý kořínek,ale tohle překvapilo i mě..Dával sem si posledniho skliskoida a jak sem si dal práska tak mi bylo tak krásně dobře....Jenže za pár sekund sem začal pociťovat že mě něco lehtá na rtu...Tak se probudím a zjištuju že mi z huby kype slina :-D ..Takový odstřel do bezvědomí během pár sekund a zpět sem fakt nikdy nezažil.Byl to vrcholový zážitek pro mé spoluhuliče.Ani oni nic podobného neviděli.Pak jsem byl uplně redy,a v pohodě:-)

Old Post 14-11-2008 v 16:33 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Úplně nějakej hroznej zážitek nemam, jenom jsem jednou z hulení zmodral. Byli sme si zahulit venku, docela kosa a mě už normálně při kose modraj ruce, ale tohle bylo fakt mooc. Ruce jsem měl naprosto mrtvolně modré, k tomu mi dokonce zmodraly rty a nos:-

Old Post 14-11-2008 v 20:31 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás