Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulili jste se poprvé?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
Siafu
Nový Člen

Karma uživatele Siafu - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

To já jsem si poprvý pohulil s kámošema, co už věděli o co de, pak sem přišel domů a usnul na židli u PC Tudíž nemůžu říct, jestli mě to vůbec zhulilo, ale před tim spánkem sem si ani nák zhulenej nepřišel..... No ale napodruhý už to stálo za to

Old Post 29-10-2008 v 14:26 PM
Siafu je offline   Profil uživatele Siafu   Find more posts by Siafu   Foto galerie člena Siafu   Click here to Send Siafu a Private Message   Add Siafu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gh0$t.G
Nový Člen

Karma uživatele Gh0$t.G - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

no tak abych byl upřimnej ja jsem vubec nic necitil jen jsem se smal a pořad žral potom mi bylo blbě a za pul hodiny absolutně nic takže zhulenej jsem byl jen jsem to asi pořadně nevnimal........

Old Post 30-10-2008 v 13:05 PM
Gh0$t.G je offline   Profil uživatele Gh0$t.G   Find more posts by Gh0$t.G   Foto galerie člena Gh0$t.G   Click here to Send Gh0$t.G a Private Message   Add Gh0$t.G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stamina
Nový Člen

Karma uživatele stamina - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

ahojte
prvykrat som sa zhulil a bol som v peknej pici

bol som na internate a vedla taky typek ze ci si nezahulim. tak natiahol bongo /ja som este ani nevedel co to je / dal som si to a cakal. asi 10 minut nic tak si hovorim, ze asi to na mna nejako nezabera. ten typek ze pockaj uvarim ti este jedno. dal som aj to druhe, sadol na postel a za par minut taky nasup ze som nevedel kto som, proste parada. ale o chvilku som dostal strach jak svina z toho, neviem preco, tak ma ten typek ukludnil, zacali sme kecat a co bolo klucove, dal mi na usi sluchatka a pustil Shpongle. a z toho som uz bol v uplnej pici, uplne krasne to bolo.
a pred par dnami som isiel na koncert Shpongle, znova som si predtym zahulil a tak som si povedal ze aka parada, spongle som pocul prvykrat pri tom prvom huleni a teraz asi 6rokov neskor som nahuleny opat a vidim to NA ZIVO
zivot je krasny

Old Post 04-11-2008 v 21:58 PM
stamina je offline   Profil uživatele stamina   Find more posts by stamina   Foto galerie člena stamina   Click here to Send stamina a Private Message   Add stamina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

poprve bylo asi pred 10 lety pamatuju jen jak sem lezel na postely a nebyl sem schpnej se zvednout ani pohnout z jakyhokoliv pohybu me bylo zle a vsecko me brnelo...od ty doby cabu skoro porad

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 05-11-2008 v 18:56 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jablko
Stálý Člen

Karma uživatele Jablko - 62% PěstitelskáKarma uživatele Jablko - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Podle mne je to že to poprvy nezkouří dáno tim že člověk má strach, nedává si pořádný kotle, dusí ho to a tak.. Časem pozná jak se věci mají a podmaní se tomu..

Old Post 05-11-2008 v 19:39 PM
Jablko je offline   Profil uživatele Jablko   Find more posts by Jablko   Foto galerie člena Jablko   Click here to Send Jablko a Private Message   Add Jablko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Já jsem poprvé hulil gandžu - a zhulilo mě to pěkně.

Old Post 06-11-2008 v 22:40 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Emilo265
Stálý Člen

Karma uživatele Emilo265 - 76% PěstitelskáKarma uživatele Emilo265 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Zdar no tak ja ked som hulil prvy krat nejako moc ma to neznicilo len take male usmevy boli sice nedaval som si moc tlste sluky ale az druhy krat ma kamos tak znicil ze som myslel ze doma spim a vsetko co sa okolo mna deje je len sen

Old Post 20-11-2008 v 11:50 AM
Emilo265 je offline   Profil uživatele Emilo265   Find more posts by Emilo265   Foto galerie člena Emilo265   Click here to Send Emilo265 a Private Message   Add Emilo265 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marian Pohrdac
Nový Člen

Karma uživatele Marian Pohrdac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Joo tak ja se teda napoprve taky nezhulil.ale ani na podruhe ani napotreti.....bylo to vazne az tak na 10ty pokus,asi nekdo nechtel,aby se zadarilo,pac vedel co pak prijde.........Takze osudovy vecer jsem dal jeden vzor z fajfky a nic,takze jiny model a asi do 15min jsem byl uplne mimo,konecne........jenze pak se mi udelalo tak mizerne a poblil se.Kdyz jsem tak koukl na svuj vytvor,videl jsem v tom,vazne nekecam,pulku mysi.tzn ze to byla zadni pulka mysi s ocasem,zadnima behama a pulkou bricha.........nevim zebych si predtim daval mys.....Hehe,kdyztak premyslim...jak je mozny ze jsem pak jeste hulil.......ale nee,nelituji,ukazalo mi to jiny obzory......

Old Post 27-11-2008 v 21:13 PM
Marian Pohrdac je offline   Profil uživatele Marian Pohrdac   Find more posts by Marian Pohrdac   Foto galerie člena Marian Pohrdac   Click here to Send Marian Pohrdac a Private Message   Add Marian Pohrdac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mickjack
Nový Člen

Karma uživatele mickjack - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Poprvé jak cédéčko po noname skanku a nějaký čutce a podruhé mi to neudělalo vůbec nic, kupodivu noname skank měl být údajně ještě silnější než jsem měl poprvé (hulil jsem s tím samým člověkem...)......

Wazzup....
Žij, dýchej... Hul a píchej...

Old Post 28-11-2008 v 09:21 AM
mickjack je offline   Profil uživatele mickjack   Find more posts by mickjack   Foto galerie člena mickjack   Click here to Send mickjack a Private Message   Add mickjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
list
Nový Člen

Karma uživatele list - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

Hoj..no..ja jsem se po prve zhulil uplně nejvíc..kamoš měl Jack Herrera z Holandska...tak sme si řekli že si dáme pul G ve 2..tak prej OK..ubalíme brko..tak velkej kornout ..Podpálíme..A já jsem ještě nevěděl co mi to udělá ..tak si dávám..nic..další..nic..už je pulka brka a nějak mě to tlačilo na mozku..ja prej že už to malo cejtim..Po dokouření brka..čekáme na lavičce 20 min...Tak stav přišel..zatim O.K..tak sme si řekli že mám hlad..tyvole?než jsem došel k obchodu?..Uplně ve sračkách..V obchodě jsem si lehl na zem..a lidi okolo mě jezdili vozejkama a ja se jim tlemil na zemi jak debil..pak jsem vyšel z obchodu tam jsem si zas lehl..a byl jsem tam asi pul hodky..pak jsem se zvedl..a šli sme někam už si nepamatuju..a to jsem musel po každysm druhym metru si někam sednout...bylo mi nehorázně blbě......Takový zhulení už nechci fakticky nikdy zažít..NIKOMU NEDOPORUČUJI ..

Old Post 01-12-2008 v 13:29 PM
list je offline   Profil uživatele list   Find more posts by list   Foto galerie člena list   Click here to Send list a Private Message   Add list to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 139

Poprve ... 2 z spoluzaci z vesnice prinesli nejakou drtku a o odpoledni prestavce jsme to sli zkourit ... jako nekurakovi mi po tom bylo leda tak spatne. Ale slibili, ze jejich kamaradi na ne budou po skole cekat ze skunkem (jak se mi to slovo libilo) z Prahy a ze jestli chci, tak si muzu jit zahulit s nima. Samo ze jsem chtel. Srazili jsme se v udoli na detskem hristi, co tam snad nikdy nikdo s detma nechodi. Predstavili me a zduraznili, ze jsem jeste nikdy nebyl zhulenej a ze toho musim proto vyhulit hodne, abych vubec neco citil. Hulilo se z bongu (dalsi krasny novy slovo ) a zkouril jsem celej kotel ... na ten pocit snad nikdy nezapomenu ... koutky mi sly nahoru, obraz se zacal zasekavat. Sli jsme do kopce a jenom jsem kroutil hlavou kolem dokola a uzival si to, jak obrazu trva, nez se prekresli. Dosli jsme do jedny cajovny .. mezitim jsem se smal spouste veci. Tam nekdo ubalil dalsi brko a to se hned vykourilo. No, bylo to jeste lepsi ... pral jsem si, aby to nikdy neskoncilo.
A pravda je, ze tak krasny jako tehda to uz nikdy nebylo. Nekdo rika, ze kdyz dlouho nehuli a pak si zapali, je to jako poprve. Neni, je to pecka, ale uz vis, jaky stavy mas cekat ... vis ze jsi zhulenej .. kolikrat me prekvapi to, jak az moc jsem zhulenej, ale nikdy to uz nebude tak krasny jako tehda.

Old Post 04-12-2008 v 14:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elwod
Nový Člen

Karma uživatele Elwod - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Já jsem se zpálil hned na poprve..to byly ultra brutal masakry..jsem si třeba pochcal kalhoty a uvědomil jsem si to asi až za půl hodiny..masakr

Old Post 06-12-2008 v 14:22 PM
Elwod je offline   Profil uživatele Elwod   Find more posts by Elwod   Foto galerie člena Elwod   Click here to Send Elwod a Private Message   Add Elwod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

hmm tak poprve co sem hulila, což bylo ve čtrnacti na školnim vyletě sme chtěli byt s kamoškou ty prvni kdo zkusi travu a ja osobně sem si myslela, že pak budeme patřit mezi ty lepši(což bylo hodně stupidni ) a o huleni a baleni jointu sem věděla ho..o. Takže sme si náš prvni joint zabalili do čtverečkovyho papiru ze sešitu a navic sme ubalili jen listy z te travy,ktere nebyli pořadně uschly...takže myslite že sme se mohli aspoň trochu zhulit hm samozřejmě že ne Ještě teď se tomu směju a už nikdy papír ze sešitu!!!

Old Post 17-12-2008 v 10:10 AM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mcmanus
Stálý Člen

Karma uživatele mcmanus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

já se zhulil na podruhý a byl sem zelenej jak chameleon

Old Post 14-03-2009 v 16:49 PM
mcmanus je offline   Profil uživatele mcmanus   Find more posts by mcmanus   Foto galerie člena mcmanus   Click here to Send mcmanus a Private Message   Add mcmanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kala
Nový Člen

Karma uživatele Kala - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

No tak to ja nwm jak ale povedlo se mi to i na poprve sice je to už zepar let ale na takove zažitky se nezapomína !! No sice to byly kamaradovy strašne plevy a byly sme tam 4 co sme to chtěli skusit tak sme si zajeli daleko na motokrosovou drahu do lesíka a začali sme jeden za druhym fajčit ze skla no pro nas to byla bomba ale tak trvalo mi to snad 1 hodinu než sem se zhulil bylo to slabučke ale nakonec se povedlo a pak sem jezdil asi ještě tak 4 hodky na kole a nevěděl sem o světě takže to bylo celkem goood !!

Old Post 15-03-2009 v 11:11 AM
Kala je offline   Profil uživatele Kala   Find more posts by Kala   Foto galerie člena Kala     Add Kala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

poprvykrat a naveky Příspěvek č. 144

taktiez sa pridavam
po prvykrat nic
po druhkrat to bolo kombinovane s alkoholom cize neviem posudit
ale po tretikrat to bola pecka, mozno aj preto, lebo uz som mal nervy ze dvakrat mi to nic neurobilo tak sme s kamosmi nakupili hafoo ganjy, bola strasne ulepena krystalmi, to mi "nevskuseni" sme ani nevedeli rozoznat kvalitnu MJ od sena. Tak nam doslo na druhy den ze sme si to mohli rozdelit na viac akcii, ale stalo to zato "prvy stav ale poriadny"

Old Post 16-03-2009 v 10:02 AM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás