Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevite jak se zhulit tak jak to bylo kdyz clovek huli ze zacatku ? Proste uplne nekontrolovatleny smich ... asi jedine prestat na dlouho hulit ze ? To mi nevyjde ....
Původní příspěvek od do_0b nevite jak se zhulit tak jak to bylo kdyz clovek huli ze zacatku ? Proste uplne nekontrolovatleny smich ... asi jedine prestat na dlouho hulit ze ? To mi nevyjde ....
zdravím
no ja som mal prestávku asi 4 mesiace a potom po obyčajnom noname outdoore som bol rozsekaný ako hranolka
Ale keď nechceš prestávku tak skús neaké sativove modely: Haze s akoukoľvek príponou alebo predponou>Nevils Haze je vraj halucinogenný zabijáák aj NYC Diesel je celkom obstojný kamarát po ňom ležal na zemi a bál sa že spadne a pritom je to dosť skúsený chlapík
edit: A ešte ma napadla jedna "finta" :stojíme v kruhu a vraciame si shoty...ten kto stojí vedľa vás, vám dá shota a potom vy dáte niekomu kto stojí vedľa vás, bez vydýchnutia aj s dymom od toho prvého...a tak stále dookola točíte kolečko
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Tak prispeju .. u nas je najoblubenejsie hulit vodne bongo . naj je nejaka pekna vaza a vnej 2 litrova flasa.. po takych 10 vodnych je problem existovat .. jointy nebalime .. dovod .. netusim
veru tak, potapacstvo je legenda...80% THC sa vstrebe pocas prvej sekundy, po 2 sekundach je cely THC potencial z jedneho sluku vstrebany telom...po tretej sekunde si len clovek znecistuje pluca a ustnu dutinu...je pravda ze cim viac drzite v sebe dym, tak sa Vam zatoci hlava, lebo sa rychlejsie prekrvujeme, a ked ste uz aspon troska high a este vas do toho zacne kyvacat a tocit sa hlava tak si kazdy hned povie ze je to tym ze som sluk drzal v sebe minutu...skusal niekto nasavat v obratenej polohe ? tj. nohami sa zaveste na nejaku preliezku, alebo si aspon lahnite na kopec tak, aby bola hlava nizsie ako nohy a skuste pofajcit jointa a potom sa postavte
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
u nas mame tiez neake finty... ale v lete ked sa chodime kupat ku rybniku je to najlepsie... proste zapalime specka a po dlhom praasku sa potopime do hlbky... je to fakt krute len bacha aby ste sa nezabudli vynorit...hh
...jasnee, aj ja som si prave spomenul (thx prask_tha_rulez), raz sme sa takto z bandou docadili , spadlo aj nejake pifko a sli sme na miestnu plavaren, prave ked boli stavy na vrchole sme prisli na super napad...na brehu sa roztocite ta mieste tak ze hlavou kukate do zeme a po par otockach skocite do vody...je to iny svet, zrazu len krasne ticho, uplne vnimanie zvukov a reality, a najlepsie je ze neviete akym smerom plavat lebo sa vam toci cela hlava a pod vodou aj telo vyzera to aj dost komicky , clovek pod vodou ktory robi rozne kotrmelce a spiraly skuste si to...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Původní příspěvek od Gwar "Novacik" Tak prispeju .. u nas je najoblubenejsie hulit vodne bongo . naj je nejaka pekna vaza a vnej 2 litrova flasa.. po takych 10 vodnych je problem existovat .. jointy nebalime .. dovod .. netusim
Hehe, po 10 vodnych? Jak to hoši děláte, mě stačej dva na celej večer s rozestupem několika hodin a lííítááám... já vim, je to o materiálu, ale po desítce průměrnýho venku bych musel zemřít pomalou a bolestivou smrtí.
Podla mojho osobneho nazor je naj.klasicke vodne bongo 1-2L a 1-1.5L a ides .Ale akurat dneska som si objednal od jedneho typka plynovu masku a snej sa pokomusim vyrobyt SMOKE MASK pocul som o tom velmi vela no nepredbiehajme uvidime
to ja narvu kotel a umacknu ho jak nejvic to jde a kdyz to bublam tak bublam zlehka a pomalu (nikam mi to prece z bonga neutece...) a kdyz citim ze my kour leze uz az do plic tak pustim turbo a co nerchychlejc to vdechnu a drzim dokud to jde... vysledek stoji za to