Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky za privitani...Tak jsem udelal ve skrince mensi upgrade- bylo tam moc horko.Slehnul jsem tam cooltube a origos pachac a uz je to trochu lepsi!Ale porad si nemuzu nejak vyskakovat...teplota se pohybuje okolo 29°C...
Naposledy upravil RadicalEgo 22-10-2008 v 20:50 PM
Původní příspěvek od Lein zdar, preju ti hodne stesti, 29 stupnu je -myslim- ok, zalezi taky na tom jak daleko od lampy meris
kvuli rezum zkus kluky ostrilene...treba nekteri nevyjdou vstric, ale kdyz uz tak to bude stat za to
Meril jsem to tak 30cm od lampy.Teplota ve skrini se o moc nelisi. Je to mala skrinka a nemam zrovna nejvykonnejsi odsavani,ale cirkulace vzduchu je O.K.
Dik za radu,ale nechce se mi moc otravovat lidi,co nic nenabizej. Zkousel jsem se domluvit se dvema lidma pres Zahr.Bazaar. Oba me ujistili,ze s rizkama od nich muzu 100% pocitat...tak jsem duverive cekal a oni ted hrajou mrtvy brouky.
Ale dik...