Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar kolego opravdu prekrasna galerie tvuj plan zabecpeceni se mi opravdu libi nabita vzducharna pod posteli v kombinaci s alarmama je vyborna idea...
ja mam krizenecka pitbula s mastifem a kolikrat i zapomenu zamknout :zhulka:
jsem rad ze jsi sklidil a tesim se na susinu 4way
preju pekne zhulenej podzim
Původní příspěvek od Host nazdar kolego opravdu prekrasna galerie tvuj plan zabecpeceni se mi opravdu libi nabita vzducharna pod posteli v kombinaci s alarmama je vyborna idea...
ja mam krizenecka pitbula s mastifem a kolikrat i zapomenu zamknout :zhulka:
jsem rad ze jsi sklidil a tesim se na susinu 4way
preju pekne zhulenej podzim
Výše:původní příspěvek od člena DETH.
NaZdárek kolego
Vážím si pochvaly od člověka který to valí už nějaký ten pátek a ví o čem to je.
Nejenom alarmy a vzduchárna...za plotem,kousek od sloupků,v dopadu nechtěné osoby,byli nastavené 4x hrábě tak,aby si dotyčná osoba šlápla a dostala mrdu do ksichtu pár dní poté toho člověka bezpečně poznáš.
Pejsek je výhra,já měl předtím středního knírače,chlapíka,ten také uměl vzbudit respekt....byl to hroznej paličák a pořád zdrhal a to se mu stalo osudným...porazilo ho auto.