Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na placení přez účet se vykašli stojí to ranec!!! pošli to normal doporučeně v obálce na cenné papíry a pojisti to!!!vyjde to tak na 70kč a stopro jim to příjde...kdyžtak pak napiš a já to tady smažu čus
Uplně jednoduše!!!je to hafo levnější!!!taky sem to chtěl poslat přez účet a když sem zjistil kolik za to chtěj tak sem to rychle zavrhnul(pohybuje se to ve stovkách) a za to už máš semena na víc,ale pokud peníze neřešíš tak je to v pohodě jediná výhoda je že to přijde dřív...a přes poštu to taky dorazí na 100%...a hlavně si myslim že neni problém dostat peníze k nim(to je to nejmenší),ale je problém dostat semena na zpátek od nich aby se neztratili(a to je problém) ale je to jen muj názor a zkušenost
Kedy dostanes bonus seeds ? Kolko si musis objednat ?
+ Preco take drahe posielanie cez ucet ?
Ja som objednaval z USA veci a tam som platil na U.S. ucet iba 200sk za prevod...
Myslim že tam teď měli akci že když vobědnáš nad 30eu tak je dostaneš,ale tam se furt něco mění jak v sámošce furt jiný akce...ale když koukneš na hlavní stranu tak by to tam mělo být napsaný...já akorát vim že když vobědnáš nad 100eu tak neplatíš poštovný páč já ho neplatil