Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno na to že máš cooltube se mi zdá ten alobal docela srandovní. Jak jsem tak jednou počítal tak si za ten alobal utratil víc než za černo-bílou folii. Která by odrážela asi o 50% víc než alobal.
Hoď fotky sem na G a trošku to ještě okomentuj.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
nene alobal sem neřešil ale budu rád za všechny rady.akorád na co sem nepřišel tak jak mám přidat fotky na tenhle server.tak jestli mi s tim někdo píchne tak budu rád.
cus tak tu mam par fotek jak to de dal akorád kitiček je míň a míň.. to sou ty řízky nezakořeněný.ale tak 4 sou tam jistý chtěl bych aby to bylo křovíčko.tak uvidíme za pár dnů