Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
roste to solidne, zacal sem to nejak tvarovat a rikam si, jestli uz neprepnout.... kdo vi jak to vyroste, ale urcite je lepsi vic nez min, takze to vidim tak na vikend
tak 3 tydny na kvetu, uz se to chlupati... ale budu to muset nejak mazane protrhat, protoze pod kytkama je fakt tma. navic me sere jedna kytka ktera vubec nenarostla (je tak o 20cm mensi) a ma cim dal min svetla. jinak ty vykvetle kyti jsou evakuovane z venku a paradne dokvetaji je to sativa spirit, nejaka g13 a gws
kyti mi zas takovou radost nedelaji jak sem ocekaval, sisky nicmoc a neni jich moc, nejspis za to muzu ja tim ze sem trochu popalil vrcholky a blizny zhnedly... kazda kytka je jinak velika takze ten prostor neni moc vyuzity, hold pro priste se poucim, dam tam jen 4 rostliny aby mely prostor
hm pestrost tvého počínání napovídá že rád experimentuješ a máš rád pestré sklizně i to je známka toho že rád pěstuješ a hlavně pro radost v káždém znás je troch toho mamonu ale ty jsi optraný a držíš se spíš té lásky k tomu to produktu patříš k těm lepším
lepsi mit 10 modelu a odkazdeho 10g, nez hromadu stejneho huleni... jenom nevyhoda pestreho aera je vtom ze kazdy model jinak dozrava. nektere uz mam kotel prezrate a nektere maji porad bile blizny... no co zabijacke huleni je taky huleni .
tak jeste tyden na vode, a kosa
jinak sklidil sem 2 kyticky double dutch a dannyboy (to je doufam ten buclatejsi a voni fakt malinama )
kyti dost zezloutly, jednak jim uz je zima a jinak mi nejak prestalo fungovat praskove pH down a upravi to jen asi na 7... no co se da delat. ale je to dobra vec, staci trochu nasypat a pH je idealni a drzi dobre. jenom to asi nesmi zvetrat jak mne
minule sem sklizen posral, tak se mi to uz ani nechtelo ukazovat, flushing sem zkurvil ph downem, vsechno huleni chutnalo jak ph down... no co se da delat, stejne sem to zhulil takze priste ph tak 2-3 tydny pred sklizni nebudu resit, at to klidne zezloutne...
soucasne osazenstvo - v aeru Montain Jam (2 phena), GWS a Dannyboy, diky hary, pak sem tam jeste prdnul WR a DoubleDutch ty sou dost male.
jinak zkousim i bublak, ale ten je taky opozdeny a je v nem DD. No a par zmrdu mam i v hline ale to uz snad ani nestoji za zminku...
hnojim zbytkama GH a priste uz nasadim asi Bcuzz
dneska prepinam - ty v aeru uz sou fakt masivni, vetsi nez minule, furt otrhavam listy hraju si s kolinkama a dratkama a docela se mi dari drzet rovinu tak uvidime
roste to roste. snad az moc, otrhavam cim dal vic cerstve listy, aby se to aspon trochu prosvitilo, ale je to proste bush s tim uz nic nenadelam. kazdopadne asi nejhezci kytky, co sem kdy mel pod lampou - hlavne to zas nejak neposrat