Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze kabel je tu,no takze fotky z dnesku,totalny dazd,ale aj tak som sa tam vybral,zapadal som do bahna,zmokol som natotal a to som tam prisiel uplne za tmy takze ani plesen som nemohol skontrolovat ani nic,len sa uistit ze tam je,pokochat sa,odstipnut a naspat dzunglou a dazdom,zruso
a tot moje male kerikovite zlato
inak ten mazar v kybli pocas tohto dazta zacal strasne plesniviet,otrhal som vsetky listy,otrhal kopu plesne a na aute som ho odviezol do tmy na 1-2 dni a bude koniec,fotak nemam,dnes odisiel do peru,skoda,makra by boli fajn,aj slusne fotky by sa uz patrili,no nic z toho nebude,des
tak takyto koniec som ani sam necakal,vytrhal som to predcasne v amoku,bolo to spojene s viacerymi problemami a uz ma to dako vobec nebavilo,nemam ani fotky ani chut ani nic,des