Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rad by som vedel pod cim pestuju slovaci lebo prevzne co som pozera su to len mensie wataze alebo usporky takze by som rad vedel ci sa tak boja spotreby
pytam sa preto lebo chcem rozbehnut 250w ale 1000 sk aj s matkarnou je dost nepridu na to fizli ved ked spotreba bola 3500 tak 4500 je dost rzdiel to sa da vsimnut preto by som rad vedel ci to ide aj pod vetsiou watzou v dome !!!!!!!
Fizli na to nepridu to by Vas museli udat elektrarne ze mate vysoku spotrebu ze nieco sa tam deje. Ak platis nemaju dovod sa strat na co tu elektrinu minas..vela veci ma aj 4-5 krat vyssiu spotrebu ako lampy.
Pravdepodobnost takmer NULOVA
No suhlasim s tym ze nehovorit nikomu, absolutne... nikomu.. ja mam holku tretim rokom, ale na pole by som ju teda nebral.. a nie este jej vykecavat o indoore. NEVER NIKOMU..
Spotzreba... Tak si kup CFL ziarivky.. mala spotreba, velka efektivita...
tak tej elektriny by som sa bal najmenej...neviem ako u Vas ale u nas sa spotreba elektriny odpisuju z elektromerov len raz za pol roka takze aj keby sa spotreba zvysila tak za ten cas sa da davno sklidit...
Zpotřeby bych se absolutně nebál... čim víc bereš, tim víc platíš a budou tě mít rádi. Před rodičama to podle mě určitě neutajíš a policajtů bych se nebál - ti si nebudou dělat papírování s nějakým zelenáčem, co to jen tak zkouší... leda, že by se chtěli blejsknout v odpoledních televizních novinách nebo jak tomu říkáte na slovensku...
jinak toho, že je grower napíchnutej bych se nebál... určite se m občas i ty ryngle zablouděj, ale že by to svědomitě monitorovali každej den se mi nezdá(jestli jo, tak se podobnejm úvahám asi dost smějou) a celej net je tak velkej, že se obsáhnout nedá...
Trocha strachu neni zrovna na takovemto druhu fora k zahozeni, je treba byt opatrny, je idealni kdyz neprovarujes a tak
Ale k tem "zelenáčum" - primo na slovensku to neni zadna prdel opravdu ne, slovaci vedi, no a u policie byvaji i karieristi a tem de hlavne o to aby meli body k povyseni a kazdé udani a dopadeni "fetaka" jim prida nejake body k dobru, nebo aspon k premiim
Spíš nez groweru nebo zjisteni spotreby bych se bál sousedu, v extremnich pripadech rozcilenych rodicu disponujcich telefonem (uz se to tady nekolikrat stalo ze otec zavolal na syna policii - nebudu z zajmu diskretnosti rikat kdo ) takze spis pozor na rodice, ukecane sourozence, sousedky, sousedy a tak jak rikal radva spousta spotrebicu ma i 2x vetsi spotrebu nez 1kW treba rychlovarna koncica, halogenove topeni, friták, a podobne
PS - omlouvam se pokud nektere casti nesedici smyslove/obcsahove/upravove ke zbytku
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Hodně jsem to s tou spotřebou řešil, protože mě kamarád dost strašil. Elektrárny jsou poměrně častou příčinou razií, ale jen ve velkopěstírnách. Když na kraji vesnice u lesa stojí rozpadlej statek se zatlučenejma oknama a trvale užírá 7-10 KW, stojí za to se tam kouknout. Ale když si člověk domů pořídí lampy okolo kilowattu, je to jako když si koupí plazmovou televizi / mrazák / přenosný topení. A taky se mě nikdy nepřišli ptát, co že tak moc mrazim / koukám na TV / topim Ale sylšel jsem, že na větší skoky ve spotřebě maj dokonce vypracovaný samply, jak vypadá typická pěstírna - takovej tříměsíční cyklus se na spotřebě podepíše dost specificky, pokud to rozepíšou podle dní, udělá to křivku zvláštního tvaru. Ale to se stále bavíme o watáži pro běžnýho smrtelníka nevysvítitelnou...
My předstíráme, že pracujeme, oni předstírají, že nás za to platí...
Přesto jsem v rámci paranoii mně vlastní začal, když svítím kytkám, vypínat ze sítě všechny ostatní spotřebiče, nejen kvůli účtu za elektro ale hlavně kvůli těm samplům, aby se ta křivka zploštila a nebylo to tam poznat Vim, že je to kravina, kor když mám doma jen 250W, ale ten stihomam je děsivej Už je vidim jak tu klepou s energetikama...
My předstíráme, že pracujeme, oni předstírají, že nás za to platí...
to xy_SVK:hej kamo o tu wataz sa neboj,ja idem 400W +prawe idem davat dokopy matkaren,ked mas nocny prud tak si daj dennu periodu na noc a mas spotrebu hned o polovicu mensiu,a nikto ti nepride nato ci ti ide v noci bojler alebo vykurovanie,tych + par stoviek vatov sa wpoho schova.akurat potom cez den zakri skrinu alebo nieco podobne aby to nepresvytalo ked maju mat noc.takze si myslim ze bez problemov,akurat to nikomu nehowor.som mal velakrat nutkanie pochvalit sa kamaratom,ale nespravyl so to,je to pre moje dobro nikdy nevies kto ti co bude zavydiet a uda ta,pretoze tu take kurvy ziju a verim ze sa najdu aj tam u vas
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you