Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže se svámi zatím rozloučím, budu rád za nějaké příspěvky... a posílám poslední foto.Takže se všichni mějte a Slunce na nebi přeju, a trichomy na listech peace Všem.....
Dnes pohnojeno PK 13-14 1ml/1,5l a GH Bio Bloom 0,3ml/l
-G13xM pohnojím ještě tak 1 max. 2krat a potom 8-10 dni Finalu a nakonec 5 dni ciste vody. GWSxWR palice jsou tvrdé na dotek, uvidíme jak to bude v suchém stavu. Skunk no.1 se začíná ukrutnou rychlostí rosit pryskou Přihazuji ranní fota mých modelek
cus jen takovy dotaz nechce se mi to tady hledat, kdy ti zacal kvest Skunk1 a zatmival jsi ho nebo ne ? ... mi ta K**va porad jeste nechce poradne kvest ...
Zdar, nevím přesně kdy mi začal kvést, ale myslím že kvete něco kolem 20-25 dni možná mín možná více. Nezatmíval jsem ho začal kvést sám od sebe Pokud bude počasí aspon jakž takž do konce řijna, tak si myslím, že ten Skunk no.1 bude tak akorát- žádná gaučovka
Zdravím vás přátelé zeleniny Takže dneska začínám s flushingem G13xMT. 10 dní na Finalu a 5 na čisté vodě. Všechny blizny už zhnědly, a pryskyřice už je místama vidět okem, že je karamelová...Takže to by bylo zatím vše, ted jdu upravovat skřínku na sušení
Zdarec, ku*rva dneska nám přijdou na balkon spravovat dveře od balkonu...Máti jsem řekl at přes kytky přehodí takový rozřezaný černý pytel. Ale s G13xMT nevim jak ji teda zamaskuje aby nešla vidět...Nepotřebuju aby nějací blbečci veděli, že mám na balkoně zeleninu
edit: tak sem ted dal kytky do koupelny a jenom čekám kdy ti šulini zazvoní
Zdravim, takže dneska jsem skosil G13xMT z duvodu plisne, sice byla jen na jedne paličce a to uplne minimálně, ale myslím si, že už nemělo smysl ji tam nechávat, zbytečně by byla pžezrálá a to nehcu. Taky nejake ty spodni palicky od GWSxWR, ktere uz chytaly solidní plísen. Fotoz hodim večer, ted jdu spálit čaras z G13 pizzz