Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- špeky, brka, buřty, štroncl, štrůdl,krocan, raketa ...
- hulení, maštění, kůra.......asi nejběžnější
nebo MárahulíAnnu ; důchodci mají v oblibě slovo Mahurijana
Kámoše nezapomenutelná hláška: Jsem vypálenej jak švestka, úplně maximum největšího kalibra.)
Pro mě je to svinstvo a sajrajt, které dokáže dřív nebo později zničit zdraví a život svému uživateli a je pouze otázkou času a individuální odolnosti daného jednotlivce, kdy k tomu dojde...
my ked sa na verejnosti medzi sebou pytame ci je niekto zhuleny tak davame otazky typu: je fero v senku? ano je teraz prisiel ale o piatej a ked je niekto brutalne zhuleny tak staci prirovnanie ze "je jak lokeš" inak hovorime makak, zelenina, búrka, púrka, búranica, burina, zelina, kalamitné zboží, materiál, šmaky, ponďes, cúc, potah, šluky, zelené a este hodne vela ale to ma teraz nenapadne
Mě by spíš zajímalo, kde su tu vzal takovej přizdisráč, mlející takový hovna, vrať se z5 na odpor.org, tam si budeš s těma nedonošenejma opicema (NO) rozumět!!
Původní příspěvek od BůCzeG Mě by spíš zajímalo, kde su tu vzal takovej přizdisráč, mlející takový hovna, vrať se z5 na odpor.org, tam si budeš s těma nedonošenejma opicema (NO) rozumět!!