Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
edit: sorry spletl sem is kategorii ( dal sem na fóru vyhledat nové přespěvky a myslel sem že klikám na základní pěstitelské..... )
tímto se omlouvám a samozřejmě přeju zelenou nadílku .-)
Fruddy: Já nevím co řešíš tohle je Úvod do Groweru a myslím že při registraci ti to dokonce napíše abys jsem napsal pozdrav. Před rokem jsem zde taky zdravil jako nováček.
Tak že tě Horrorcore! zdravým.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Klid... Mr.MEN to shrnul přesně... Jsme v kategorii Úvod do Groweru a tady se nehraje na hardcore ON-TOPIC diskuse... Jde o představení členů, seznámení se s fórem, atd. atd.
Právě naopak je Úvod vhodné fórum k vyzkoušení si funkcí "nanečisto".
Tedy vítej ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jo presne diky mr.men je to tam napsano ze sem mas dat prispevek a pozdravit tak proc tu mluvite o spamu??? Kdyby to tam nebylo napsano tak pozdravim az u mejch fotek atd...
Hej fotky uz tu mam ale prece je nebudu davat sem Jeste sem neprisel jak dat k tomu memu vzkazu ten jakoby link k tomu threadu ale uz tu mam 2 thready tak hledejte pod mim nickem..pestu zdar! Jinak jednu fotku sem hodim mno... je to Early Misty a stejne si myslim ze nedokvete