Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja urcite zavislej sem, ale asi tak stejne jako na cokolade, televizi, kompu, muzice, alkaci, atd. Dam si kdy chci a nemam problem naky hulo vodrict, psychicky teda zavislej sem, ale jak sem napsal, moc markantni to nebude. Jsem strizliy konzument a myslim, ze mi to vydrzi nafurt, takze me naka ta zavyslost nerozhodi
Tak to já jsem se teď v klídku přesvědčil, že závislej nejsem ... došlo hulčo co jsem měli a nové vyroste až za měsíc a půl... no a tak nehulim a taky žiju.... abstynenční příznaky = žádné, chuť = dá se ovládat je to v poho, pozitivum = nějak se mi navršila práce tak makám a jsem rád že nejni co hulit, protože pak bych zase nic neuděla :-))
Teda když nepočítám to poznávání novejch míst a cestování po všech možnejch zákoutích mého kraje s mojim hafanem a kámošem a kámoškama co maj taky hafany :-))
Hulíme proto, abychom si vzpoměli na věci, které jsme dělali, když jsme byli zhulený.
To lamie: Nejhorsi? Proc? Myslim ze je to presne naopak, kdyby ze mne vyplouvali Ty spatne veci, tak bych to nehulil !!! , zejo? ...
Naopak citim ze ve mne travka probouzi to dobre, uprimne a rekl bych i to optimisticke ... a to je gooood
Ale pozor, zjistil jsem vec, kterou jsem nevedel a docela mne prekvapila - ze abstinence dlouhodobeho alkoholika muze navodit nekdy smrtelne delirium tremens asi vite, ale ze jedina jina latka (udajne, nemluvil jsem z zadnym doktorem, ale clovekem ktery se vratil s protialkoh. lecebny) ktera nekdy smrtelne delirium zpusobuje je prave travka . Tak si to preberte, zavislost asi existuje ... Jen tak pro info, nechtel jsem nikoho strasit ...
p.s.: Mozna uz to vite to jen ja jsem takova brzda ... ?!?
galen: To co ti ten clovek tvrdil je velice pochybne. Jsem presvedcen o tom, ze dosud nebyl vedecky zdokumentovan pripad smrtelneho abstinencniho syndromu v pripade konopi. Soudim podle toho, ze v lekarskych casopisech jeste v soucasne dobe vychazi clanky, kde se diskutuje o tom, jestli THC zpusobuje nebo nezpusobuje fyzickou zavislost a o nicem takovem se nezminuji. Kdyby byl znam pripad takoveho smrtelneho deliria tremens po huleni, nebylo by co resit. Navic ani pamflety organizaci bojujicich proti huleni jako NIDA a DEA se o nicem takovem nezminuji, a verim, ze kdyby to byla pravda, tak by tim urcite strasili.
Nemluve o tom, ze smrtelne delirium tremens zpusobuji i jine drogy nez alkohol, treba barbituraty.
možná by se dalo napsat, že ganja je vlastně více či méně lifestyle, bojim se pomyslet na to , že bych neměl co hulit, je to jinej pohled na svět vokolo , text moc nezapadá, fráze - hesla - dekriminal
to chobot: Taky bych o tom pochyboval slyset to od nekoho jineho. Tomu cloveku se da celkem verit. Byl v lecebne (nepam. jmeno), kam jezdej lidi zavisli na alkoholu, automatech a jinych navykovych latkach ci vecech a tam jim pry pri jednom ze sezeni vypraveli par pripadu, pravda, asi ne zrovna vedecky podlozenych (treba to byli i alkoholici a tak) o deleriu po travce ... Ale fakt je, ze to nikdy nikdo nedokazal ... berte to jen jako info pro zamysleni - ze to vlastne nikdo nevi a muzeme se jen donekonecne dohadovat ... ale ja osobne bych tomu i celkem veril, znam lidi co maj treba i tras a bolesti, kdyz nehulej a to kourej jen treaba 1/2 roku az rok ... (Zato treba 3-10 spicku denne) ... chce to s rozumem, nic se nesmi prehanet ... !!!
galen: No prave, buhvi v cem dalsim ty lidi jeste jeli. Nicmene pokud ti ten clovek rikal, ze THC je _JEDINA_ latka krome alkoholu, ktera muze zpusobit pri abstinenci smrt, tak v tomhle bode kecal urcite. Tudiz bych ani ten zbytek tvrzeni nebral tak vazne. No, to je jedno, ja tomu neverim, ale vyvratit to samozrejme nemuzu.
V kazdem pripade, intenzivni huleni zavislost urcite vyvolava a tato zavislost se projevuje i jinymi potizemi, nez jen chuti na speka. Typicke jsou treba poruchy spanku, treba ze clovek bez vecerniho speka neusne - jak jiste muze potvrdit i par clenu tohoto fora.
Clovek ziska fyzickou zavislost na huleni jen opravdu velkou "drinou". Tim myslim, ze jestlize nekdo huli kazdy den nekolik let, ma velkou sanci. Neco jineho je vsak ta psychicka zavislost. Ta prijde, ani nevime jak. Jde jen o to, ze vlastne psych. zavisli jsme na cemkoliv, co nam dela dobre -tedy kdyz to zdramatizuji. Na druhou stranu, kdyz v tom clovek umi chodit, tak proc si nedoprat, co mam rad.
to galen: nechtěla jsem se opravdu nikoho dotknout, ale já mám vedle sebe člověka, na kterýho to tak působí, snad je jen ojedinělej případ, na kterýho dlouhodobý hulení, tak hrozně působí, je věčně rozčílenej a vzteklej, obzvlášť, když je pořádně vyhulenej (a to je 90 % dne)
lamie: Kazdodenni huleni cloveka urcite hodne zmeni. Vetsinou dela lidi takovy liny, apaticky a vytlemeny za kazdy situace (aspon podle moji zkusenosti). Neznam teda nikoho, kdo by byl po huleni agresivni nebo vzteklej. Problem, je, ze ten tvuj kluk huli fakt moc a takhle brutalni uzivani jakykoliv drogy se na psychice nevyhnutelne nak podepise. U kazdyho trochu jinak, u nej bohuzel zrovna takhle. Jak uz tady mockrat padlo, hulit se ma s mirou, potom je to v klidu.
drinker: To muzu potvrdit . Ale na prehuleni este nikdo nikdy neumrel.
Potom, co tu s Vámi trávím tolik virtuálního času bych poznala i nějaký jiný huliče, protože ten můj a jeho kámoši jsou pro mě jedině odstrašující příklady, nechci huliče házet všechny do jednoho (vzteklýho a agresivního pytle). Díky Vám všem, že jste svý
No, to bude nejspise prave jeho povahou - s tim nebude mit huleni zadnou souvislost, takovyho cloveka vedle sebe bych se zbavil ...
citace:
Původní příspěvek od lamie to galen: nechtěla jsem se opravdu nikoho dotknout, ale já mám vedle sebe člověka, na kterýho to tak působí, snad je jen ojedinělej případ, na kterýho dlouhodobý hulení, tak hrozně působí, je věčně rozčílenej a vzteklej, obzvlášť, když je pořádně vyhulenej (a to je 90 % dne)