Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

No ja urcite zavislej sem, ale asi tak stejne jako na cokolade, televizi, kompu, muzice, alkaci, atd. Dam si kdy chci a nemam problem naky hulo vodrict, psychicky teda zavislej sem, ale jak sem napsal, moc markantni to nebude. Jsem strizliy konzument a myslim, ze mi to vydrzi nafurt, takze me naka ta zavyslost nerozhodi

!!! Carpe diem !!!

Old Post 31-01-2003 v 12:56 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stalker
Stálý Člen

Karma uživatele Stalker - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Tak to já jsem se teď v klídku přesvědčil, že závislej nejsem ... došlo hulčo co jsem měli a nové vyroste až za měsíc a půl... no a tak nehulim a taky žiju.... abstynenční příznaky = žádné, chuť = dá se ovládat je to v poho, pozitivum = nějak se mi navršila práce tak makám a jsem rád že nejni co hulit, protože pak bych zase nic neuděla :-))
Teda když nepočítám to poznávání novejch míst a cestování po všech možnejch zákoutích mého kraje s mojim hafanem a kámošem a kámoškama co maj taky hafany :-))

Hulíme proto, abychom si vzpoměli na věci, které jsme dělali, když jsme byli zhulený.

Old Post 02-02-2003 v 14:45 PM
Stalker je offline   Profil uživatele Stalker   Find more posts by Stalker   Foto galerie člena Stalker   Click here to Send Stalker a Private Message   Add Stalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ruzena
Stálý Člen

Karma uživatele ruzena - 50% Pěstitelská

zavislost Příspěvek č. 147

Zdarek vsem a zečjmena kazdodenim hulicum.Myslim ze problem se objevuje az kdyz nekourite alespon 2 mesice to jsou pak mozna az nesuper FLASHBACKY.

Old Post 03-02-2003 v 13:51 PM
ruzena je offline   Profil uživatele ruzena   Find more posts by ruzena   Foto galerie člena ruzena   Click here to Send ruzena a Private Message   Add ruzena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamie
Nový Člen

Karma uživatele lamie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Nevím, jestli je to závislost, ale jistě to člověka fest změní, vyplujou na povrch ty nejhorší stránky osobnosti. Stojí to za to?

Don´t forget for your first........

Old Post 17-03-2003 v 09:57 AM
lamie je offline   Profil uživatele lamie   Find more posts by lamie   Foto galerie člena lamie   Click here to Send lamie a Private Message   Add lamie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

To lamie: Nejhorsi? Proc? Myslim ze je to presne naopak, kdyby ze mne vyplouvali Ty spatne veci, tak bych to nehulil !!! , zejo? ...
Naopak citim ze ve mne travka probouzi to dobre, uprimne a rekl bych i to optimisticke ... a to je gooood

Old Post 17-03-2003 v 11:27 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 150

Ale pozor, zjistil jsem vec, kterou jsem nevedel a docela mne prekvapila - ze abstinence dlouhodobeho alkoholika muze navodit nekdy smrtelne delirium tremens asi vite, ale ze jedina jina latka (udajne, nemluvil jsem z zadnym doktorem, ale clovekem ktery se vratil s protialkoh. lecebny) ktera nekdy smrtelne delirium zpusobuje je prave travka . Tak si to preberte, zavislost asi existuje ... Jen tak pro info, nechtel jsem nikoho strasit ...

p.s.: Mozna uz to vite to jen ja jsem takova brzda ... ?!?

Old Post 17-03-2003 v 14:10 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

galen: To co ti ten clovek tvrdil je velice pochybne. Jsem presvedcen o tom, ze dosud nebyl vedecky zdokumentovan pripad smrtelneho abstinencniho syndromu v pripade konopi. Soudim podle toho, ze v lekarskych casopisech jeste v soucasne dobe vychazi clanky, kde se diskutuje o tom, jestli THC zpusobuje nebo nezpusobuje fyzickou zavislost a o nicem takovem se nezminuji. Kdyby byl znam pripad takoveho smrtelneho deliria tremens po huleni, nebylo by co resit. Navic ani pamflety organizaci bojujicich proti huleni jako NIDA a DEA se o nicem takovem nezminuji, a verim, ze kdyby to byla pravda, tak by tim urcite strasili.

Nemluve o tom, ze smrtelne delirium tremens zpusobuji i jine drogy nez alkohol, treba barbituraty.

Old Post 17-03-2003 v 15:11 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
menurak
Stálý Člen

Karma uživatele menurak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

možná by se dalo napsat, že ganja je vlastně více či méně lifestyle, bojim se pomyslet na to , že bych neměl co hulit, je to jinej pohled na svět vokolo , text moc nezapadá, fráze - hesla - dekriminal

vapoMENUrak vidžája

Old Post 17-03-2003 v 15:12 PM
menurak je offline   Profil uživatele menurak   Find more posts by menurak   Foto galerie člena menurak   Click here to Send menurak a Private Message   Add menurak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 153

to chobot: Taky bych o tom pochyboval slyset to od nekoho jineho. Tomu cloveku se da celkem verit. Byl v lecebne (nepam. jmeno), kam jezdej lidi zavisli na alkoholu, automatech a jinych navykovych latkach ci vecech a tam jim pry pri jednom ze sezeni vypraveli par pripadu, pravda, asi ne zrovna vedecky podlozenych (treba to byli i alkoholici a tak) o deleriu po travce ... Ale fakt je, ze to nikdy nikdo nedokazal ... berte to jen jako info pro zamysleni - ze to vlastne nikdo nevi a muzeme se jen donekonecne dohadovat ... ale ja osobne bych tomu i celkem veril, znam lidi co maj treba i tras a bolesti, kdyz nehulej a to kourej jen treaba 1/2 roku az rok ... (Zato treba 3-10 spicku denne) ... chce to s rozumem, nic se nesmi prehanet ... !!!

Old Post 17-03-2003 v 15:21 PM
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

galen: No prave, buhvi v cem dalsim ty lidi jeste jeli. Nicmene pokud ti ten clovek rikal, ze THC je _JEDINA_ latka krome alkoholu, ktera muze zpusobit pri abstinenci smrt, tak v tomhle bode kecal urcite. Tudiz bych ani ten zbytek tvrzeni nebral tak vazne. No, to je jedno, ja tomu neverim, ale vyvratit to samozrejme nemuzu.

V kazdem pripade, intenzivni huleni zavislost urcite vyvolava a tato zavislost se projevuje i jinymi potizemi, nez jen chuti na speka. Typicke jsou treba poruchy spanku, treba ze clovek bez vecerniho speka neusne - jak jiste muze potvrdit i par clenu tohoto fora.

Old Post 17-03-2003 v 16:47 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

galen a chobot: no kdyz se fest prehulis tak to od deliria taky nema nekdy moc daleko

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 17-03-2003 v 17:31 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 156

Clovek ziska fyzickou zavislost na huleni jen opravdu velkou "drinou". Tim myslim, ze jestlize nekdo huli kazdy den nekolik let, ma velkou sanci. Neco jineho je vsak ta psychicka zavislost. Ta prijde, ani nevime jak. Jde jen o to, ze vlastne psych. zavisli jsme na cemkoliv, co nam dela dobre -tedy kdyz to zdramatizuji. Na druhou stranu, kdyz v tom clovek umi chodit, tak proc si nedoprat, co mam rad.

Old Post 17-03-2003 v 17:42 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamie
Nový Člen

Příspěvek č. 157

to galen: nechtěla jsem se opravdu nikoho dotknout, ale já mám vedle sebe člověka, na kterýho to tak působí, snad je jen ojedinělej případ, na kterýho dlouhodobý hulení, tak hrozně působí, je věčně rozčílenej a vzteklej, obzvlášť, když je pořádně vyhulenej (a to je 90 % dne)

Old Post 18-03-2003 v 07:47 AM
lamie je offline   Profil uživatele lamie   Find more posts by lamie   Foto galerie člena lamie   Click here to Send lamie a Private Message   Add lamie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Příspěvek č. 158

Yennefer: 100% souhlas.

lamie: Kazdodenni huleni cloveka urcite hodne zmeni. Vetsinou dela lidi takovy liny, apaticky a vytlemeny za kazdy situace (aspon podle moji zkusenosti). Neznam teda nikoho, kdo by byl po huleni agresivni nebo vzteklej. Problem, je, ze ten tvuj kluk huli fakt moc a takhle brutalni uzivani jakykoliv drogy se na psychice nevyhnutelne nak podepise. U kazdyho trochu jinak, u nej bohuzel zrovna takhle. Jak uz tady mockrat padlo, hulit se ma s mirou, potom je to v klidu.

drinker: To muzu potvrdit . Ale na prehuleni este nikdo nikdy neumrel.

Old Post 18-03-2003 v 10:25 AM
lamie
Nový Člen

Příspěvek č. 159

Potom, co tu s Vámi trávím tolik virtuálního času bych poznala i nějaký jiný huliče, protože ten můj a jeho kámoši jsou pro mě jedině odstrašující příklady, nechci huliče házet všechny do jednoho (vzteklýho a agresivního pytle). Díky Vám všem, že jste svý

Old Post 18-03-2003 v 12:30 PM
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

No, to bude nejspise prave jeho povahou - s tim nebude mit huleni zadnou souvislost, takovyho cloveka vedle sebe bych se zbavil ...

citace:
Původní příspěvek od lamie
to galen: nechtěla jsem se opravdu nikoho dotknout, ale já mám vedle sebe člověka, na kterýho to tak působí, snad je jen ojedinělej případ, na kterýho dlouhodobý hulení, tak hrozně působí, je věčně rozčílenej a vzteklej, obzvlášť, když je pořádně vyhulenej (a to je 90 % dne)

Old Post 18-03-2003 v 13:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás