Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na prvy pokus nic...moje neposkvrnene 18 rocne telo vtedy vstrebalo 3 vodne bonga, organizmus nepoznal este THC tak si musel zvyknut :mierne motanie hlavy (ako po cige) a nevolnost na zaludku, sem tam hlavne v šere nejake placebo halucinacie...dnes po skoro 2 rokoch by som sa ani neodvazil plesknut si take 3 vodne a s taketo modelu ako prvy krat...konstatujem ze telo si asi uspesne zvyklo
zdrawas
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
co bych dal za to mít zase stavy jako ze začátku,co sem začínal hulit, napoprvé mě to ani moc nedalo, na podruhé už to bylo lepší a potom lepší a lepší, moc sem se smál :-D chtěl bych to zpět
Původní příspěvek od redyth co bych dal za to mít zase stavy jako ze začátku,co sem začínal hulit, napoprvé mě to ani moc nedalo, na podruhé už to bylo lepší a potom lepší a lepší, moc sem se smál :-D chtěl bych to zpět
tak skus přestyat hulit a pak zese začni tělo si na to odvykne a měl by si mít zase ty stawy jako před tím si myslím
Ja teda hned napoprve..prehnal sem to..byl sem moc high...ale mnooooho a to opravu mnooohoo lidi se poprvy nezhuli!!..nevim cim to je, trebas ze to tela si na to musi navyknout nebo netusim...ale vsadim se ze prevaha je tech co poprve nebyli!..proto se taky casto stava, ze od toho lidi upoustej, pac si mysli, ze sou nejaka special natura ci je to spatnej vzorek....ikdyz jeho grower se sviji v smichove kreci na zemi
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
HH to já sem se zhulil hned na porvé skákal mi obraz (jako vydění) byl em jak ve snu dělam sem blbosti a nevěděl proč všemu sem se msál jedna babka mně dokonce seřvala (bylo to vparku) a já em se jí vysmál byli sme tam 3 já jedinej sem se zhulil oni na mně nejdřív ať přestanu blbnout atd ale pak mu uvěřili byla to paráda a jelikož mi trochu zbylo z toho stahu hned druhej den em jel znova a to samí akorát víc zamněřená na ten smích fakt paráda nej zážitek z života a taky to bylo poprví co sem si koupil šluknu a drtičku pamatuju si že to obojí stálo dohromady stovku
Málokdo se zhulí naprosto poprvé, spíš po 2. či po 3., než se tělo naučí rozeznat a přijímat účinné látky - ovšem v dnešní době kdy nejnovější model má snad 35% thc nebo kolik už je možné všechno i zdunit se napoprvé
me zasli porádný stavíky až tak po 3-4, ale uz si na to fakt moc nepamatuju a verim ze s timhle tu na grauwru bude mit problem vice lidi
je to ale hodne individualni nekdo kdo ma slabší imunity si myslím že se může zhulit i na poprvý a taky velkou roli hraje "sila" určitého modela který se zrovna nasává :-PP
Poprvé vůbec nic ale podruhé už to bylo super. zvlastni poprve sme mel stejný model jako podruhe jen poprve toho bylo asi na 5 skel pro 5 lidi a podruhe na jeden koncak ( zuzena cast sklenenky kdyby nekdo neznal ) pro 3 lidi a bylo to nezapomenutelné