Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jo jo.....
Dobra prace!! Na to outdooru preci jenom je! Kytky v prirode vypadaji jaksi prirozeneji nez zavrene ve skrini....a sou obrovske!!
Cim hnojis muzu-li se zeptat?? Nejaky home made??
Původní příspěvek od wrboss jo jo jo.....
Dobra prace!! Na to outdooru preci jenom je! Kytky v prirode vypadaji jaksi prirozeneji nez zavrene ve skrini....a sou obrovske!!
Cim hnojis muzu-li se zeptat?? Nejaky home made??
At se dari jak doposud!!
wrboss
Zdravím....
Děkuji ale neříkáš nám nic nového že venku je to o něčem jiném......
Hnojím už nějaký ten rok pořád stejně-slepičáky a kopřivy...
Jojo presne tak, venkovni kviti ma proste svoje kouzlo a slepicaky jakbysmet
Mas z toho fakt paradni prales kamo Nelitujes ted kdyz jsou velke preci jen, ze jsou takhle nahustene na sobe? Ja bych preferoval vetsi odestupy, ale jinak jen chvala!! K+
Původní příspěvek od Satanek Jojo presne tak, venkovni kviti ma proste svoje kouzlo a slepicaky jakbysmet
Mas z toho fakt paradni prales kamo Nelitujes ted kdyz jsou velke preci jen, ze jsou takhle nahustene na sobe? Ja bych preferoval vetsi odestupy, ale jinak jen chvala!! K+
Zdravíčko
Nahusto jsou schválně už jsem to tady několikrát obhajoval.na víc teďka zdálky vypadá celé políčko jako jeden velkej keř,což možná i trochu mate potencionální čorkaře.
Každopádně děkuji.
Fotoreport:
Dneska si proberem detailně všechny modely co se nachází na zahrádce.
Foto 1-4.Skunk Number one,semeno po kontrolovaném opýlení.Kytka si zachovala svojí tipyckou stavbu a jasně ovocnou vůni.
to jsou kurvy... corka vzdycky nejvic nasere, clovek se o to stara a pak prijde nejaka pica, co si neumi vypestovat sam nic, a proste si veme co mu nepatri... mrzi me to za tebe...
Zdravím growerstvo.
Tož čorka vždycky dokáže zvednout tlak v žilách ale málokdy se vám poštěstí dotyčného dostat.....
Po této skušenosti jsem se "obul" do zabezpečení zahrady...3 Pohybová čidla s alarmem+bezdrát zvonek kterej mi pípá v pokoji,500w.halogen s pohybovým čidlem a nabitá vzduchárna pod postelí
Původní příspěvek od pikap108 Drzim palce v lovu.
Jen jim dej co jim patri zmrdom,at si pro priste rozmyslej kam chodit corovat.K+leti kamo
Zdravíčko všem!
Pánové a dámy,můžu vám říct,že hlídání zahrady je skvělá věc...nutí mě to chodit kouřit brčka ven na zahradu
Od nainstalování "ochran"mám,zatím,klid.....Ještě tak týden a můžu pomalu myslet na sklizeň.
Fotoreport:1,2,skunk number one (vlastní kontrolované opýlení proběhlo na 3 kytkách,z toho jedna byla čornutá s ještě nezralím semenem) který vegetí nenápadně na hnoji a
čorky si ho nevšimlinebo šli na jistotu pro jednu kytku
Zdravíčko.....
Po vyhodnocení stupně zralosti a hlavně potencionálního nebezpečí možnosti čorky,jsem se včera odhodlal k postupné sklizni která dnešním dnem vyvrcholila sklizní celkovou.....
Už druhým večerem parkuje za zahradou mě neznámé auto,příjezd kolem 21té hod.a odjiždí někdy k ránu.
Nebudu tedy čekat až nachumelí a k dnešnímu dni je zahrádka kompletně sklizená...