Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Našel jsem venku flek a tak jsme to zkusili.Je to celkem dobré místo, svítí tam slunce od Východu až do Západu. Uvidíme jestli někdo nesklidí za nás jak je tady zvykem
GENETIKA- 2x Shivas Mystery
1x matka Chronic (možná ještě něco přibyde)
Hnojiva: BioBizz- Grow, Bloom , pohnojeno kristalonem start kvůli dusíku, aby nám kytičky trošku vyrazili, dote doby než pokvetou
Půda- asi 5 cm tam je černozem a potom hlouběji hnědozem
-k tomu fleku, měl jsem obavy z toho, že to rychle vyschne,ale ráno je tam silná rosa takže kytičky mají i dobrou vlhkost, no uvidíme jak se jim tam bude dařit, fotky jsou foceny mobilem tak omluvte kvalitu, příště už bude možná i lepší kvalita fotekKytky už byly dost vzrostlé při sázení, předevčírem byly zasazeny Shivy a dnes Chronic. To by bylo tak zhruba vše. Budou vítány dotazy, rady i kritiky popřípadě i nějaká ta chvála, která vždy potěší
ještě bych doplnil : jedná se o řezy shivasmystery z kvetiny kterou mám na ballkoně
chronik je také z řezů z kterych měla být mamina ale když ona radši slunce než lampu co bych pro ně neudělal
k hnojivům biobizz je TOP !----plus nejaké podpůrné přípravky jako phitamin,cropmax,nitronzyme,a me milované PK13\14
řezy shivy nebudeme zastříhávat necháme je tak jak byly uřezány (krásně se větví) na chronikovi je udelono asy 10xFIM je to už pěkný keřík
případnou krytiku nebo rady neváhejte psát
peace všem
Zdravííím Vás přátelé Groweři Tak jsem dneska zašel za holkama s kolegou aerem a nečekaně jsme sklidili ty nejvetsi paldy od Shivas Mystery, protože už ji začínala chytat plíseň...spodky a ty menší paldy sme tam nechali Za to Chronic je nejaky odolny na nem ani trochu náznak plísně a to má spodky u zeme az na zemi.Konec keců a ted k fotkám, tak se kochejte