Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neuvazoval si nad 400w?ja bych ju do takove skrine lupl hned.
proc uvazujes nad biobizzem ja jedu plagron alga bloom,phyt amin,cropmax,enzymi a GS a spokojenost nejvetsi a doporucoval bych zkusit atami b cuzz...tim nerikam ze by mel byt biobizz horsi podle me je to srovnatelny s plagronem jen phyt amin a GS bych rek ze nemaj konkurenci
řezy se mají dobře rozvětvují se a začínají si zvykat na hnojky nejhůř je na tom firecracker, ale už se taky dostává do tempa omlouvám se za kvalitu fotek...
Chybí mi tady měřená vlhkost od začátku růstu,zvlhčovačka???v jakým substrátu to jede, měřená teplota více se rozepíš a nezapomeň na fota,kdy přepínáš na květ???jinak dobrý.Zdar
K: hej zvlhčovačku teď nemam, ale plánuju ji na další round substrát mám míchaný... kupoval sem ho v globu je to substrát na pelargonie, pro pokojové rostliny a perlit.. teď sem se díval lampa svítí hodinu a je tam 21°C. přepínat budu asi za týden ve čtvrtek to budu přesazovat do 10l prymalexových kýblů natáhnu síť nechám 3 dny prorůst a přepnu.
W: na odtah mám dva spojené PC větráčky o průměru 10 cm napojené na 13.5V trafo jedou jak splašené
kytky pomalu ale jistě zaplňujou prostor hnojím plnou dávkou v každé zálivvce a kytky to snášejí dobře počítám dobu růstu na asi 25 dnů pak budu přepínat na 12/12