Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes sa ma kamarat pytal ze preco neostriham nejake listy, ze budem mat vacssie sisky...? Tak sa vas chcem opytat ci ich mam ostrihat alebo nie?? Ked ano tak na akych miestach a akym sposobom asi?
A uz ziadnu negativnu karmu ! (som proste zaciatocnik! Ci je tu niekto taky co nim snad nikdy nebol?! Kazdy nejako zacinal... )
Dík za rady, tak este zo strihanim listov pockam.. a necham to zatial len pekne kvitnut, a aby to kvitlo este lepsie cakam ze mi pride (asi zajtra) ta hnojka aby k tomu dopomohla .
já jo. ale nemám to s čim porovnat. je to hnojivo doporučený pro hlínu, na jiný systémy ne...jako spokojenost ale jak říkám - těžko říct nemůžu porovnat. za tu cenu je to v klídku...prej si lidi nestěžujou a prej i dobrý říkali v Gshopu. jenže názory odsud mi nejsou svatý ale musim říct že no problém. akorát mi přijde divný že na obalu píšou hned od začátku hnojit 5ml/l až do konce stejná dávka
Původní příspěvek od MIRIS já jo. ale nemám to s čim porovnat. je to hnojivo doporučený pro hlínu, na jiný systémy ne...jako spokojenost ale jak říkám - těžko říct nemůžu porovnat. za tu cenu je to v klídku...prej si lidi nestěžujou a prej i dobrý říkali v Gshopu. jenže názory odsud mi nejsou svatý ale musim říct že no problém. akorát mi přijde divný že na obalu píšou hned od začátku hnojit 5ml/l až do konce stejná dávka
Drzim obal v ruke, ale take nieco ako pises tam neni...(davku mozes zvysovat postupne podla seba...) A ako to ze to nemas s cim porovnat? Nemal si este ine hnojivo ci co?
abych mohl porovnávat a říct tohle je lepší/horší než tohle tak bych musel mít kytky se stejnemjma podmínkama a jenom s jinym hnojivem. to sem nedělal. krom kopřiv, slepičáků apod. nemám zkušenost se značkovejma hnojivama
btw - já mám na obalu prostě jen 5ml (dávkoval sem postupně) a mám tam napsaný speciálně pro hlínu tak nevim, fakt si to nevymejšlim třeba nějaká jiná edition
Dal som tu moju krasku v tieto chladne dni (Denna teplota-Min.6 °C Max. 11 °C a stale zamracene, tak ma byt cely tyzden) do vnutra nech sa mi zohreje , ked jej to spravi dobre necham ju tu az dokial nevide slnko... P.S. Pekne mam rozvonanu izbu
Jasne ze ji vrat zpatky na balkon, takhle ji akorat pripravis o denni svetlo v mistnosti.. Rostliny jsou odolne! Co ted delaji podle tebe lidi co pestuji treba na poli? myslis ze kdyz se ochladi tak si kyti prenesou domu?