Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj
takže šecky kytky co byly zlámaný sem zahrabal a ty co byli zlomený nahoře sem vyndal udělal větší díru a zasadil je celý i s tim zlomeným foto přinesu snad co nejdřív jedna je nějaká nemocná newim proč...
Cusa. Me kdyz se zlomila tak sem to udelal tak ze jsem ji obvazal izolepou i s klacikem ale ne napevno jen aby jim narostlo kolinko a pak sem ji este stonek k tomu klaciku pripevnil provazkem aby byla pridelana k tomu drivku. Tak at ti rostou cus
začal sem je dávat do skříně do tmy abych zjistil samce... zatim to vypadá prabídně jistých je 5 samců a 2 samice a 3 nejsou jistý, ale vypadá to taky na samce takže nic moc fotky budou brzy...
takže kytičky sou už všechny venku... na jedno místo sem si dal jednu s kámošem na další sem si dal taky jednu na místo jako minulej rok... neska sem byl zasadit zbylejch 5 kytek... 2 sem hodil na prosluněný místa tak snad to tam nikdo nevezme... a jednu samici a dva samce sem dal jinam než sem plánoval... plán mi překazil kdosi kdo už si tam ty kytky dal předemnou... na moje nejlepší místo takže sem ani nestihnul udělat fotky páč sem místo hledal nový a už bych nestihnul bus... no tak se mějte nejdřív za měsíc...
tak sem tu po dlouhý době zase oběhnul sem 2 místa jedno s pěti kytkama kde zbyla jedna a natom druhým místě taky nějaký nic moc možná neska pudu kouknout i na tu poslední...