Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ted jeste Nyc diesel ... sehnali jsme ty rizky uz docela pozde to je skoda chtelo to o chvilku driv. Jeste ani nekvetou .Nechame je venku co nejdyl to pujde... snad se jeste holky chytej
Tak to je pech. Letos jsou kurvy nějaký moc aktivní. Kámoš říkal, že mu čorli kytky přímo ze zahrady nějaký mladý smradi. Nedávno se dozvěděl, že to jeho na 99 % prodávaj. A tahle čorovali po okolních vesnicích, měli to zmapovaný, kdo kde... Za tohle bych
jo jo,jsou to zmrdi zajebani,usekat jim ruce! letos je to k hovnu s těma corkama,taky mi něco otrhli ale "jenom" tak 5% naštěstí,upř.soustrast všem okradeným
Souhlasim s vama, posledni roky je to pekne nahovno, ty svine sou vsude..uz neznam asi nikoho kdo by se s corkama nesetkal Loni jsem takym prisel o rostlinu primo ze zahrady u domu, letos se mi osvedcil aspon balkonek a z drivejska muzu doporucit pesteni na strome