Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tieto fotky su iba pre radvancana k vseobecnemu blahu,su po zaliati tak hned vypadaju lepsie ale zas mali teraz trosku post co sa tyka hnojiv,takze zlte spodne listy,ale aj to sa zajtra spravi
takze po dlhej dobe update,udialo sa toho vcelku dost,na policku v lese najskor vycinala zver ktora mi zozrala polu mazara,ktory uz vypadal moc luxusne a aby toho nebolo dost tak sa nam polom prehnal asi o 3 tyzdne polovnik(najpravdepodobnejsie),lebo pole bolo hlboko v lese a teda ta osoba co to nasla nam rastliny len dolamala a to aj to dve si ani nevsimla,no takze z mojho mazara zostalo len asi 6 spodnych vetviciek
no a moj osamoteny kyblovy mazar bol uz niekolkokrat pohnojeny hnojivom na kvet s vacsou koncentraciou a uz kvitne,dnes som bol urobit par fotiek aby bolo uz aj na co kukat
skoda ze som neodfotil este pred tym ako som ho roztiahol spagatmi,bol to pekny krisok,ale netreba pozerat na krasu ale na ufekt,teraz je to pekne presvietene a dufam ze to teda pomoze
taakze,uplne cerstve horuce spravy,pred hodinou som siel s vodou na pole za mazarom a ako som tam tak prisiel tak ma tam cakal len diera v zemi a nic,pomrdane corky zas uradovali,samozrejme ja nasraty neve4del som co mam od radosti robit.tie hovada normalne vystrihali do krikov dieru a cely kybel si preniesli ,najskor som chcel ist domov no potom mi to nedalo a zacal som chodit po krikoch,kukurici,vydupanych chodnikoch v okoli a snzail sa ist po ich stope(strihane vetvy,smykance od topanok na listoch),uz ked som myslel ze je to pase,lebo a siel som k autu som zbadal jednu vystrihanu cesticku ktora tam predtym urcite nebola,isiel som po nej a olala moj kyblik ulozeny pekne pod krikom,mozno 1km od mojho miesta,otrhane listy,poliaty vsetkymi hnojkami co som tam mal,aj uplne stare aj na listy vsetko to do nej napumpovali,este aj postrekom na listy postriekali a to som ju hnojil predvcerom,ale to si neviete predstavit tu euforiu,odkaz pre corky nase dedinske ktore je dost mozne ze su aj tu a pekne si to citaju,TAM MATE ZMRI,NEMOHLI STE POCKAT AZ DO ZBERU
a mazar sa slni uz doma
inak som myslel ze by som ju tam este nechal,lebo teraz nemam cas tieto dni a az o daky tyzden si ju z tade zobral a potom uz len cihal na corky,lebo strasne ma to zaujima kto to je,ale neche sa mi ryskovat ze tie tupe hlavicky otrhaju mesiac kvitnuce palky a ja budem mat hovno
takze tu su dake fotky,chcel by som vidiet vyraz toho zmrda co mi ju ukradol,asi to bolo vcera vecer,lebo haluzky co este strihal boli ako zive a uz si aj zopar palic poodstrihoval na kostovku a tu je aj odkaz pre neho