Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus. Na groweru už jsem dlouhou dobu,ale do fór a diskuzí moc nepřispívám...brzo,ale snad rozjedu první indoor a vlastně můj první grow vůbec. Tak pak udělám topic...
PS:Scháním nějaké řízky v Hradci Králové a okolí...kdybystě někdo o něčem věděl nebo měl tak piště na PM.
jj. Napis ake mas vybavenie. A k tomu outdooru, ze nevies kam to zasadit? ... kludne pri les niekde ak nejaky v blizkosti mas a kam nechodi vela ludi. Nejake miestecko hoci aj kilometer daleko (ved kilometer nie je taka dialka a pri pestovani outdooru je to pekna prechadzka ka rastlinke ) nejake miestecko sa vzdy najde.
Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.
vybaveni jeste nemam,budu stavet skrin tak do dvou tydnu snad...zatim mam jen ji 50x115x42 (š v h). dam tam zarivku 180w nejakej tichej vetrak do compu, snad plagron cocos a hnojivo na cocos od plagronu atd....az to bude tak to sem hodim...budu urcite potrebovat nejake rady nebo tak....
jo a nemuze mi nekdo vysvetlit co to je EC? uz jsem to hodnekrat cetl a hledal co to vlastne je,ale nikde to nemuzu najit...v FAQ o tom pisou,ale neni tam co to vlastne je
nevim jestli neco usetrim,kdyz 8U - Dual Spectrum CFL stoji 3090,- ale takhle sme se domluvili s kamosema a aspon to zkusim...kdyz to nebude podle nasich predstav nebude snad problem to nekde prodat a poridit sodik...
jinak duvody pro CFL je snadny zapojeni,zadny trafo co dela teplo a sama zarivka taky nedela takove teplo jak sodik....mensi spotreba coz je pro me docela dulezity pac nejsem ten kdo plati poplatky atd...proste to zkusime s tou zarivkou a uvidime...