Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cawes no na ten poskodeny list mam par teorii za prve bud ma na sebe nejake skodce pouzi nato dve navlhcene spongie a z obidvoch stran utri ist alebo chyba rastline Bor alebo vapnik ale pockaj bud sa to rozsiri po celej rastline alebo sa to zastavi ale keby bol defict boru alebo vapniku pridaj kostnu mucku ale rozmiesaj kyselinu boricitu vo vode a trochu zalej predava sa ako ocne kvapki a to 1 cajova lyzicka kyseliny boricitej na 4,54l vody
o boru sem uvazoval, ale je to dost nepravdepodobny... pac to hnojim hnojkama na hydro, tedy obsahuji i dostatek boru, jakozto i dalsich stopovych prvku...
o skudcich sem taky premejslel, zkoumal sem listy pod lupou a nikde nikdo... fakt nevim... ale kyti nevypadaj, ze by jim to nejak zvlast vadilo, zvolna se blizi k vysce 2,5 metru nejmenší je vysoká jako já (něco přes 180) a největší má tak o půl metru víc
kazdopadne sem je trochu protrhal, aspon bude na mliko
a jenom drobna fotoaktualizace...
1) skleníkový roští
2) řezy (vlevo THxS, druhá PPP)
políčko sem nefotil, protože tam neni opticky nic novýho
Takže po nějakym čásku menší update... psát teď nevim co... jenom asi to, že nekvetou nijak rychle čekal sem to víc zhusta, ale na druhou stranu, když sem počítal, jak se dlouhej den, tak maj ještě čas...
takže... políčko se mi konečně obaluje paličkama... je to hezký... bohužel mám na listech pořád tu houbovou obludu, ale už aspoň vim, o co de... je to lsf, viz https://grower.cz/forum/showthread.p...1367#post711367 ale ted už s tim asi moc nenadělam... ještě se tam jednou vydam a oškubu ty zahoubený listy, ale už si nemůžu dovolit to přehánět... trochu sem to kolem kytiček pokosil, aby měly o něco víc prostoru k životu a aby se houba měla hůř... ve skleníku ani na balkóně zatim paličky nemam, takže přikládam akorát fota těch pěknějších z políčka
tak... ještě něco ze skleníku a z těch dvou řezů... ve skleníku se to moc hezky obaluje a chlupatí, vůně je taková decentní, mně osobně vyhovující... řezy mají ovšem oba teprve preflowers, z čehož kouká problém... PP to asi stihne, ta kvete dva měsíce, ale THxS má už jistou buď velmi předčasnou sklizeň anebo místo ve vyhřejvanym skleníku... tak doufam, že ukecam tchána, abych jí tam moh umístit prozatim se mi povedlo pro oba řezy vykecat lepší místo v koutu zahrady, kde budou mít asi 2x víc přímýho světla, než na balkóně
Tak další aktualizace...všechno to bachratí a mocní, jenom ta houba mne znervózňuje... naštěstí už je sklizeň jenom tak měsíc daleko, tedy houba nebude mít dost času obsadit celý kytí... květníky akorát začínaj kvést, ale ještě neni co fotit... všiměnete si, jaký už to má klacky u země... ta nejvyšší kytí ještě pořád trochu vytahuje a v současnosti bude vrchol asi ve třech metrech
tak vložim zas několik málo obrázků z políčka, jak to pěkně nabývá... kytí už shazujou listy, že nadešel jejich čas ukazují i tmavnutím bliznítek... akorát se mi nelíbí, že nejedou stejně... vlastně jedou si každá jinak dvě kytí budu sklízet tak za tejden, dva, ale sou tam i kytky (tušim, že taky dvě) kterejm bych beze strachu dal víc jak měsíc... no, aspoň se to vejde na půdu
tuto kytku ve skleníku si vůbec nedávam, roste uplne jinak, nez ostatni, co jsou venku, ma uzsi a tmavsi listy, uzsi palicky, zkrouceny blizny a navíc je mnohem míň ojíněná pryskyřicí... jsem zvědav, co se z ní nakonec vyklube