Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se vám pochlubím se svoji oblíbenou hračkou jedná se o modely (tímto moc děkuji člence Wilda za výborné klony) WW, PM, NB, JF, HC, substrát jsem spravil z pár koleček výživného rozloženého hnoje a zahradní zeminy, také jsem použil netkanou textílii a samozdřejmě BIO hnojivo. Jo a kyti byli sázeny 1.5.08 před tím se grylovaly asi tři týdny v pet lahvích ve skleníku. Na prvního máje půda úroná je umcarára umcacá
Tak kyti valí jak zběsilé největší JF má už skoro 2m také jsem jim koupil nové papání na květ Bio Bizz BioBloom tak holkám bude snad chutnat už aby začali pěkně kvést.
Cau no tak to je parada. Nechces nafotit jednotlive kytiz a popsat modely?
Jinac biohnojiva- dobra volba, to i to v te zlute nadopce je bio ci nikoliv?. Jo a mas to na zahrade nebo snad mas nejake supertajne misto? ¨Dale se neboj vicero to rozebrat, je to moc povedene tak by sem si jiste nejen ja rad neco vice precetl...
Napriklad jak si chystal pudu.Nebo jjak casto zalivas a ci to nechavas jen na prirode...
A samozrejme plusko a preju bohatou sklizen-->vesely podzim
Původní příspěvek od xpapousek Cau no tak to je parada. Nechces nafotit jednotlive kytiz a popsat modely?
Jinac biohnojiva- dobra volba, to i to v te zlute nadopce je bio ci nikoliv?. Jo a mas to na zahrade nebo snad mas nejake supertajne misto? ¨Dale se neboj vicero to rozebrat, je to moc povedene tak by sem si jiste nejen ja rad neco vice precetl...
Napriklad jak si chystal pudu.Nebo jjak casto zalivas a ci to nechavas jen na prirode...
A samozrejme plusko a preju bohatou sklizen-->vesely podzim
Zdravím xpapousek a slibuji že v příštím reportu se pokusím zdokumentovat jednotlivé modely i když je to docela velký problém z důvodu neprostupné džungle kolem polesa a nedotatku místa.
JInak samozdřejmě vše použité hnjivo je BIO nemám rád chemky!!! Druhá otazka substrát jsem spravil z pár koleček výživného rozloženého hnoje a zahradní zeminy. No a zalevání je nepravidelné z důvodu použití netkané textílie která VÝBORNĚ UDRŽUJE SUBSTRÁT VE VLHKOSTI zalévam jen po extrémních vedrech a to navečer nepočítám samozřejmě HNOJIVOVOU ZÁLIVKU TA SE KONÁ PRAVIDELNĚ JEDNOU TÝDNĚ nebo jednou do měsíce holky dostanou postřik BIOALGENEM tot výborný přípravek vyrobený z mořských řas něco podobného jako PHITAMIN jenom o 200% levnější!
Tak a mám tu první problémeček na jack flash se mi vyskytla plísen šedá (na stonku následovala amputace ) mrcha jedna sice jsem to čekal ale ne tak brzo
No a páni kolegové co chci po vás poradte pokud možno nejaký účiný běžně dostupný a nechemický přípravek proti plísni.
Pěstu zdar plísni zmar IGRA
Zdravím tak jsem tu s dalším reportem posledně jsem slíbil že se pokusím zdokumentovat jednotlivé kyti ale zatím mi to připadá zbytečné je to jedna velká zelená masa od sebe poměrně k nerozpoznaní takže jsem se rozhodl že jednotlivé modely popíšu až budou v květu! Jinak se potýkám s malinkými ložisky plísní zatím je řeším mechanickým odstraněním ale na řadu příde asi ROOT STOP nebo nějká účinná chemka! Kytky jsou vysoké od nejnišší NB 1,5m až po nejvišší JF 1,8m.
Holky už nam pěkně nakvétají vzhledem k tomu že je to křoví jako prase jsem si přivolal na pomoc svojí igra přítelkyni dostaly poslední nástřik bio algenu a první dávku PK 1314 ze spodu jsme je totálně prostříhaly prevence proti plísním myslím že i díky tomu s ní nejsou zatím žádné potíže . Jo a příště už začnu dělat fotky jednotlivích slečen už to má smysl pěstu zdar čorkam zmar IGRA
Tak jsem vyhrabal nějake fotky z lonska jedna se model snow white z mého trochu samo oprclého indoru kyti jsou trochu zažloutlé protože ke konci nebyly vůbec hnojeny i přesto byly palice jak šutr mnam nam