Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Skříň of green, aneb moje pěstění.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ahoj, seňor Hullto. Vidím že máš pochybnosti o mém pohlaví a nevěříš že by žena byla schopna pěstovat tak jak to mám rozjeto já (to zavání trochu sexismem). No ale na druhou stranu máš tak trochu pravdu, ale jenom trochu. Já pěstuju se svým přítelem, který je z nás dvou ten zkušenější a celou tuhle ideu našeho pěstování přinesl, ale tenhle nick s.L. je můj. Je pravda že on se občas pod mým nickem na něco zeptá a nebo se zeptám já na některé věci kterým nerozumíme ani jeden, ale jestli tě to trápí tak stačí říct a on se tady zaregistruje sám. Předpokládali jsme že to není potřeba protože, si myslíme že tady jde hlavně o věcnou stránku a není to tady seznamka. to platí i pro ostatní: Pokud si myslíte že bychom se měli zaregistrovat každý zvlášť - stačí napsat .
to Herian, moc ti děkuju za uznání. Ty kvasinky - dala jsem asi 5 balíčků do 15 litrovýho kanystru s vlažnou vodou, zasypala tak 1/4kg cukru, zamíchala a udržovala to v pokojové teplotě asi týden než se kvasinky rozmnoží. Pak jsem už jen na kanystr přidělala 6 hadiček - ke každé kytce jednu a zbytek otvoru kanystru jsem ucpala plastelínou. Výměna 1/3 vody jedmou za 10 dní(jo taky jsem použila tu živnou sůl).
S tím světlem jsem to myslela tak, jestli je třeba víc toho lepšího světla v 10cm od lampy než v 70cm, i když ta lampa efektivně dosvítí 80cm ?(podle mě by to tak mělo být, nebo ne?)

Za ohlasy děkuje seňorita Lamparez

Old Post 17-06-2001 v 10:09 AM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sveat
Nový Člen

Karma uživatele Sveat - 28% Pěstitelská

pěkný Příspěvek č. 18

jen tak dál

Sveat

Old Post 17-06-2001 v 18:57 PM
Sveat je offline   Profil uživatele Sveat   Find more posts by Sveat   Foto galerie člena Sveat   Click here to Send Sveat a Private Message   Add Sveat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Omluva... Příspěvek č. 19

For Seňorita: Já sem měl včera nějakou "rejpavou", tak jsem ani tebe (vlastně vás) nemohl ušetřit nějaké oplzlé připomínky.
Samozřejmě, že vám fandim a přeju ať to jede.... víííď...

Old Post 17-06-2001 v 19:03 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herian
Stálý Člen

Karma uživatele herian - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

předně, žádný lepší světlo neexistuje, je jenom jedno a hotovo. může ho být buď víc, nebo míň.

vysílá-li těleso nějaké záření o určité intensitě a představíš-li si TOK tohoto záření určitou plochou(např. listem travky jednotkové velikosti) třeba 10cm od zdroje, tak hodnota velikosti toho TOKU je nějaká. představíš-li si tu samou plochu(ten samý list) v jednom metru(100cm)od stejného zdroje, ten TOK stejnou plochou bude podstatně menší. obecně platí, že se vzdáleností od zdroje ubývá osvětlení kvadraticky.

jinak, v momentě když tu kytku dáš z 80cm na 10cm, bude na ní dopadat odhadem tak 100x víc světla než předtím

> compiled with THC++ <

Old Post 17-06-2001 v 21:48 PM
herian je offline   Profil uživatele herian   Find more posts by herian   Foto galerie člena herian   Click here to Send herian a Private Message   Add herian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

sveat-- děkuju.
hullto-- to je dobrý. Ctí tě že dokážeš uznat když máš blbej den---- to spousta lidí nedokáže .
Herian-- díky za odpověď, tak nějak jsem si to mysela že by to mělo být a jsem ráda že jsi mi to potvrdil.

Za minulé i příští ohlasy ohlasy děkuje seňorita Lamparez.

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 17-06-2001 v 22:06 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 22

Nazdárek Seňorito,
pokud jde o filtry, tak jsem pro jakýkoliv experiment. Ovšem osobně pochybuju o tom, zda se to vyplatí, jelikož profi filtry, které dokážou propustit jen určitou část spektra, jsou hodně drahé.

S tím efektivním dosahem nechápu, co máš na mysli. Samozřejmě, že je potřeba mít výbojku co nejníž (co teplota dovolí). Ovšem palice mimo efektivní dosah zůstanou zakrslé - takže je třeba použít nějakou pokročilejší pěstební metodu (sog, scrog,..).

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 18-06-2001 v 18:41 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Viva la seňora Příspěvek č. 23

Moc pěkná úrodička. Mám jeden tip až budeš fotit příště, zkus si buďto posvítit daylight zářivkou (6500 Kelvina), nebo použít blesk. Ten sodík má totiž docela červený světlo, fotky sou pak moc červený.
K tvým otázkám, ad rádius světla, tak blízko jak jen to jde bez spálení kytek je nejlepší, lepší než filtry je použít univerzální elektroniku a měnit MH a sodík, když už ti de o to spektrum, no a k tý čtyřstovce, zkus a uvidíš. Palice budou určitě větší, vyplatí se prý zvyšovat až do 80000lm/m2.
Have a nice day.

Deu

Old Post 18-06-2001 v 19:04 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Děkuju za ohlasy a rady, tím dosahem jsem myslela to na co jste mi odpovídali (intenzita světla klesá postupně -logické ale člověk si to raději ověřuje). Ty filtry jsem nějak nedomyslela ony by asi víc než co jinýho snižovalý intenzitu celého spektra, že? S tim focenim - já jsem tam ten blesk ani nenašla , ale slibuju že se příště polepšim (dík za rady Deu). No a s tou 400w, já ji tam nakonec dám, protože budu kompletně měnit celej styl pěstění. Jenom se bojim že příště vypěstuju a bude toho tolik že do konce života už nebudu muset pěstovat a to by bylo blbý protože s toho pěstování mám lepší high než občas z kouření.

Díky vaší chvále- pyšná s. L.

Old Post 19-06-2001 v 09:29 AM
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Obecné NO PROBLEM :o) Příspěvek č. 25

Tak mi občas něco pošleš a uvidíš jak ti to bude ubejvat

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 19-06-2001 v 18:47 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
XaTzRu
Nový Člen

Karma uživatele XaTzRu - 0% Pěstitelská

Palec nahoru ale ba? Příspěvek č. 26

aj dievcatka pestuju? ;-))) noo vyzera to vsetko v pohode, najviac sa mi paci ten precizny opis vsetkych parametrov, je to proste vidiet, ze to zobrala do ruk zena ;-)) nooo ja pestujem presne v tyx istyx podmienkax s tymi istymi parametrami az na tie kvasinky a podobne pikoviny a tiez je to velmi v pohode, mam proste dovod sa usmievat ;-)) vela stastia ;-)

Old Post 20-06-2001 v 15:02 PM
XaTzRu je offline   Profil uživatele XaTzRu   Find more posts by XaTzRu   Foto galerie člena XaTzRu   Click here to Send XaTzRu a Private Message   Add XaTzRu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Dotaz bez keců o focení Příspěvek č. 27

Čauky,
mohla by si prozradit jak přesně uplatňuješ CO2 v
prraxi. Já to skouším s kvasinkama, ale nic móc...

Old Post 31-08-2001 v 19:45 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

Nápad :( Příspěvek č. 28

Jo dobrý, tak zase pozdě...
Jenom bych rád věděl, jestli můžu používat i pivovarský

Old Post 31-08-2001 v 19:49 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

naposledy Příspěvek č. 29

sorry - co to je ta živná sůl? a kremazit?
díky

Old Post 31-08-2001 v 20:47 PM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Pěkné Příspěvek č. 30

Já jsem taky teď sklízel 6kyti z mého prvního in . Máš to pěkný karma4U . Jen tak dál .

2INFEKTION asi překlep - keramzit je správně a živná sůl ? kde to bylo ?

Růstu zdar vám přeje

Old Post 04-09-2001 v 13:48 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Palec nahoru Good Příspěvek č. 31

Moc pěkný kytičky.
Karma 4U.
to INFECTION - keramzit jsou takový hnědý bobky,
který se použivaj pro zakrytí zeminy v květníkách nebo
jako náplň do hydroponických nádob.

Zippi

Old Post 09-09-2001 v 17:51 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Ahoj a promiňte že jsem se tak dlouho neozvala, ale přez prázdniny mám fakt špatnej přístup k síti ( už to bude lepší ). Díky moc za vaše ohlasy. Cóčko tam švihám pomocí kvasinek, já používám viné kvasinky ale pivní budou skoro určitě taky fungovat. Jinak blíž ukážu jak to dělám v několika tejdnech v reportáži psané ze skříně, aneb SCrogem k lepším zítřkům.

Za ohlsy děkuje s. Lamparezová.

Old Post 22-09-2001 v 18:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás