Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tuhle vlhkost mam odzkoušenou, předcházím tím výskytu plísní a nepřipadá mi že by rostliny nízkou vlhkostí trpěli ba naopak, při květu pak tvoří více pryskyřice na ochranu proti vysichání
to skewlers:
Fajn info..... jen ta doba květu mi nesedí lol ,doufám že to bude stát za to aspoň.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
metrix - klasika hele
na premature je to od tech 55 a pak akorat 60-70 na konec, co se nezda kolik v tom vidis ty ?
tuhle odrudu tady nedavno jel soused, pro nej neco novyho.
skewlers, ja sem ho jel pod kW a dozraval na tech 80 dnech. Mnoo jako seminka jsem dostal od jednoho clena tady, kterej je koupil na seedbay. Klicivost mizerna z 8 jich vylezlo 1 a nastesti to byla samice. Toz tak.
Matrixx:Je fakt ze to mas pekne,to jo, ale nedokazu si predstavit ze bych v rustove fazy mel vlhkost 38%.se snazim vetsinou drzet mezy 60-75%.Jasne ze na konci kvetu je nutne sucho.Me to proste v 38% schne.mozna taky zalezy i na genetice a na systemu pestovani.Plisen je zradna!Nebylo by lepsi jeste pred zacatkem growu zjistit odkud se ta plisen siri?Vydesinfikovat pestirnu?Myslim ze ti to jeste nakyne!
Hele ty kytky jsou podviziveny jak somalskej pes, ale to si mel podchytit uz mnohem driv, v hline (respektive u tebe v kokomixu) uz s tim do konce moc neuelas (s barvou listu). jakmile to jednou zezloutne uz se to nevrati do zeleny..fialovy stonky listu uz ti o tom meli napovedet mnohem driv. prikrm je a jeste z nich do konce neco vymacknes, jakmile ti zacou srat velky listy, coz jak vidim neni tak daleko tak se rust palicek dost zpomali a ve finale to nebud uspokojivej vysledek. EC bych resil, bejt tebou a to alespon 1.5 spis 1.6
Vlhkosti to urcite neni pac jak rikas v kvetu si v izky vlhkosti kytky lebedej mnohem lip. osobne mivam vlhkost pod dvacet procent od prvni dne kvetu...
Celkem bych se taky rad podival na fotku vyfocenou za tmy, lip z toho vyplynou barvy... jnak je zajimavy za ne listech je videt prehnojeni (kroutici a usychajici spicky a cepele listu ) alespon co se tyce 3. fotky u 25. prispevku
Původní příspěvek od skewlers metrix - klasika hele
na premature je to od tech 55 a pak akorat 60-70 na konec, co se nezda kolik v tom vidis ty ?
tuhle odrudu tady nedavno jel soused, pro nej neco novyho.
70 dnů je rozhodne málo(jakože není v 70/12 zralej),sekal sem ho 65 a řekl bych,že 2týdny navíc by tomu neuškodily..
Původní příspěvek od FrYnK Hele ty kytky jsou podviziveny jak somalskej pes.......
....jnak je zajimavy za ne listech je videt prehnojeni (kroutici a usychajici spicky a cepele listu ) alespon co se tyce 3. fotky u 25. prispevku
Tak teda podvýživené alebo prehnojené?
S nízkou vlhkosťou na kvet, samozrejme, súhlasím, v skleníku to bol vždy ukrutný boj.
Žltú farbu listov sa mi podarilo v kokose zvrátiť na tmavozelenú pridaním dusíku, ale malo to negatívny efekt - nadmerná tvorba listov a takmer žiadne šišky. Pridal som ho veľa, to bola chyba. Ale farba to bola riadna.
to ono & others: listy jsou krásně zelený, to zkreslujou ty fotky....... jinak podvyživené to asi nebude .....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
další updatec : ...jen tak v rychlovce už to trochu bobtná, akorát mě štve že limit uploadu je pouze 150kb..... proto omluvte kvalitu fotek ( jelikož originální foto má přes 3Mb )
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ahoj Matrixx mas to opět krasne poladene jen chvala tomu
Mam dotaz maš již odzkoušeno a nebo planuješ ve stejnym vrhu u nakejch kytek davat napřiklad o 1/3 vic hnojiv než je uvedene na obalech?je mi jasny že se naskyta ta možnost přehnojeni ale jak si tak tady pročitam, nekteři z vas již zkušenejších, hnoji tak nako ruzne. Např každou druhou zalivku v hline (myslim ručně "po staru")
je to tedka i muj připad.
Jestly že jo? zajmaly by mě vysledky porovnani u dodrženi předepsanejch davek a zvišenejch..
Doufam že nenasiram ale nikde sem to nenašel, jestly jo vymaz
k+ tobe
čau matrix
Vypadaji už dobře , předtím dostali zabrat ale co už už se dali dohromady a začínaji se pomalu cukrovat sem zvědavý jak to dotáhneš . Měj se
včera padl sud Plzně takže na víc než na tohle jsem se nezmohl ......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."