Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Par dostazu pro rust a kvet do krasy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak a je to jeste horsi, kyti musim sklidit do konce brezna (bohuzel) - tedy mam nato tak 27 dni, tak se chci zeptat jestli to radsi nemam prepnou nat 8/16 (respektive kdy) ??? Treba by to aspon poradne vykvetlo a vynos by stal zato (je to prepnuty na 12/12 asi 4 dny a kytky maj tak 50 cm) ... ???

Old Post 03-03-2003 v 15:08 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Tak a mam vybornou zpravu, vsechno je nakonec OK a ja muzu pestovat dokdy se mi bude chtit, takze se tesim na vysledek. Tak jsem to vcera oslavil tim ze jsem koupil Phytamin a kytku pekne zkoupal - vysledek? - do rana + 3 cm ... No krasa ... myslel jsem si ze to ani neni mozny ze jsem jeste zhulenej z predvecera fakt kazdymu doporucuju ... Takze budu prubezne informovat jak to vypada a tak, at si mate o cem pocist a vypada to ze budou i pristi tyden foto ...
Jen jeden dotaz - mam to preple na kvet asi 4 dny uz to zacina celkem i pekne vonet - planuju jeste zastipnout vrsicek az to zacne trochu kvest, nejni to blbina ... ???

Old Post 05-03-2003 v 11:51 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Mozna si to moch udelat par dni pred tim, nez si prepnul na kvet, ale uvidis sam. Nakonec se stejne chova kazda kytka trosku jinak.

Old Post 05-03-2003 v 12:38 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

To jsem udelal asi 3 dny pred prepnutim na kvet jsem to zastip, uz je to krasne rozdvojene, akorat ze to bylo prvni zastipnuti, tak premejslim kdy a jestli udelat v kvetu jeste jedno (i kdyz jsem stipal tesne pred kvetem) ... ???

Old Post 05-03-2003 v 13:02 PM
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Diky, diky ...
Zastipavat teda nebudu ...
Jedine co mi jeste chybi a co budu potrebovat jestli chci dat kyti bliz ke svetlu je vetrak - mam to zarizeny ze by mne stacil jeden pokojovej - je to obrovska skrin - v rohu jsou kyti a muzu mit otevrenou skrin na druhe strane a bude se to krasne vetrat bez uniku svetla, spis mi jde oto, kde sehnat levnej pokojovej vetrak jestli nemate nekdo typ kde v Praze (bazar tady jsem zkousel ale moc jsem nepochodil) ... dikas ...
Jo a pomohlo by sklo? Resp. kdybych nesehnal levnej vetrak a narval tam aspon tabulku skla, pomuze to o par stupnu resp. centimetru ... ???

Old Post 05-03-2003 v 13:25 PM
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Vetrak je asi to nej. Hlavne ti to zpevni a tak. Dyt vis.... Sklo mozna pomuze, ale taky se casem zahrejva.
Bazar asi ne. Zkus treba maly elektra....a co treba mensi na 12V?? Ten se da splasit do 200 i s adapterem a vykon ma taky slusnej.....ja vetrak nepouzivam, takze ti vic asi tezko poradim.

Old Post 05-03-2003 v 13:57 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

New line Příspěvek č. 23

Tak lidi, koho zajima jak to cele dopadlo. Nakonec mi zustala jen jedna jedina samicka, ktera sice vykvetla a zacala hnednout, ale kvuli stehovani jsem ji musel uriznout a ted se susi - vynos bude tipuju tak 5G - fakt slabota a kdo vi k cemu to bude, ale ucenej z nebe nespad
Takze najizdim na novou sklizen v novem podnajmu Sezenu i fotacek a dam nejaka ta phota ... Jen se chci zeptat, budu nato mit cas do konce cervna tedy zhruba 3 mesice, je to dostatecne dlouho pro rust ze seminek a jestli ne, nemel byste nekdo rizky ?
Mno, uvidime, sodikovka j pripravena, dnes jdu pro novou hlinu, perlit apod. tak se tesim ze to bude napodruhe stat zato ...

Old Post 02-04-2003 v 13:47 PM
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

29.1. sme sazeli klicky a pocitam ze tak za tri nedele to pomalu dozraje. Chce to dat tak po 5 tejdnech na kvet, ale je to dost urychleny. Vynos bude asi mensi, nez kdyz to nechas poradne narust, ale kvalita se asi moc nezmeni.Hodne stesti. Melo by to bejt v pohode.

Old Post 04-04-2003 v 11:13 AM
litlle stoney
Stálý Člen

Karma uživatele litlle stoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Galene, galene....
Moc by me zajimalo jak si na tom ted pred tim 15.4.?

Old Post 04-04-2003 v 17:35 PM
litlle stoney je offline   Profil uživatele litlle stoney   Find more posts by litlle stoney   Foto galerie člena litlle stoney   Click here to Send litlle stoney a Private Message   Add litlle stoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
litlle stoney
Stálý Člen

Karma uživatele litlle stoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ja mam trosicku pomalejsi net - takze jsem se ti zeptal a ty uz sto davno sklidil :-)... Tak zatim a drzim palce pri sbirani dalsich zkusenosti

Old Post 04-04-2003 v 17:43 PM
litlle stoney je offline   Profil uživatele litlle stoney   Find more posts by litlle stoney   Foto galerie člena litlle stoney   Click here to Send litlle stoney a Private Message   Add litlle stoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

No, nova sklizen uz mi zacina vykukovat ze zeme, pujdu do toho tentokrat od zacatku se sodikem, tak uvidime ... Jinak starou jsem sice sklidil, ale hulit se to neda (strasna chut) tak jsem udelal mliko a to jede jako zive MNo, tak doufam ze napodruhe bude lip a hlavne ze to nebude takovej humus, az to trochu najede tak podam zpravy.
P.s: Treba nekdo vite cim by mohla byt ta strasna chut? Nehnojil jsem asi 14 dni pred slizni, ale phytamin jsem jel do posledni chvile ... (tak 2 dny) ?!?

Old Post 07-04-2003 v 08:47 AM
Marks
Nový Člen

Karma uživatele Marks - 0% Pěstitelská

dotaz Příspěvek č. 28

poradte mi pliiz....mam ve skrini 2 kytky uz kolem 30 cm vysoke + pred tydnem pridana nova kyticka (cca 7cm). Asi bych uz mel prepnout, ale na tu malou je to urcite brzy. Muzu pockat az vytahne (treba jeste 14dni) a pak ji na kvet treba podlozit, aby byla ve stejne vysce, jako ty dve ? ...poradte co s ni, vyhazovat se mi nechce, vypada krasne uz malinka :-) ...a jinou skrin bohuzel nemam. Dik

Old Post 07-04-2003 v 08:57 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Mel jsem stejnej problem a zkusil jsem male kyticky podlozit a proste neresit (teda nechat kvest) - mno, zbytecna prace - zaprve se skoro nevytahli na tom kvetu a Ty vetsi jim utekli a zadruhe kolik myslis ze budes mit z 7-12 cm kyti vynos? Bud pockej tak 2-3 tydny nebo ji rovnou znic. Hnat malou kyti do kvetu se mi proste nevyplatilo, treba to bylo ale noname modelem a neco jineho Ti pojede ...

Old Post 07-04-2003 v 09:04 AM
Marks
Nový Člen

Příspěvek č. 30

no myslel jsem, ze bych je jeste treba 14 dni nechal na rustu, az bude mit ta mala kolem 20 cm, problem je, ze ta nejvetsi muze mit i 60 cm....ale to by nemelo vadit, kdyz se to vejde do skrine, ne ?

Old Post 07-04-2003 v 09:14 AM
Marks je offline   Profil uživatele Marks   Find more posts by Marks   Foto galerie člena Marks   Click here to Send Marks a Private Message   Add Marks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Hele, hmm, poradim - zkus to ... Ale pocitej s tim, za na kvetu uz nahoru moc nepojede (rek bych do 30 cm) a jestli dokvete (takhle mala to nemusi ani za 2 mesice stihnout) tak ji zhulis podle mne nadvakrat ... Ale jestli ji tam nechas, tak skutecne doporucuju minimalne aspon srovnat je na stejnou vysku ... Koneckoncu treba mas nejakej rychle ci snadnokvetouci model, ze jo ...

Old Post 07-04-2003 v 09:21 AM
Marks
Nový Člen

Příspěvek č. 32

zkusim.....musim dat ty maly jeste sanci, ne ? :-)

Old Post 07-04-2003 v 09:37 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás