Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nakoniec mám 9 rastlín (3xPsych.+6xNoName) jedna to neprežila.
27-meho som bol kuknúť ako sa in darí...boli búrky a jedna to nejako nezvládla, tak som jej musel trošku pomôcť.Dúfam, že to rozchodí, lebo patrí medzi tie pekné.Trošku som to pohnojil KRISTALONom štart, no a uvidíme čo z toho bude.
Včera večer mi volal brat a...akási SKURWENÁ KURWA mi jednu rastlinku čorla :-( ...tá čo bola nadlomená. Neviem načo tomu KOKOTOVI zlodejskému bude. Nemala ešte ani náznak šušiek. CHUJ to musí byť.
Čudujem sa, že nevzal aj ostatné...si asi chce prísť neskôr-DEBIL. Nič sa nedá robiť...asi ich musím čo najskôr presadiť. Držte palce...
Tak...okrem dvoch Psychadelík už všetky majú šišky :-)
Začal som pomaly už dávať hnojivko na kvet. 6 z 8mich samičiek som už jebol do kýblov a presadil inde. By som zabil toho Pičusa čo mi to našiel...hajzel.