Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja byl v Německu na festivalu Splash! a musim rict ze ty nemci maj organizaci o par levelu lepsi nez tady u nas (srovnavam s kempem, kterej se zameruje na stejnou hudbu a pocet lidi je srovnatejnej). Zadny totalne zesrany toitoiky ani obrovsky jezera u sprch a pitny vody. Jediny co mi tam vadilo bylo pivo Becks za 4 Eura, to je na me, ceskyho pivare, trosku moc..
zizik> na splashi sem byl v roce 2002. je fakt ze organizacne je to uplne jinde. zadny fronty, dobry jidlo kery dokonce nekdo dodela a ne jako u nas kde ti nacpu predrazeny nedodelany jidlo.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Původní příspěvek od Apofis BRETANSKA TRAVELLERS PARTY IV, odjezd za chvíli
Tak sem doma, mno na andělku sme nedojeli, zapíchli sme to na KAJTEKu kousek od Jíčína-bohatší systém, hudba taky dobrá, jen mě zklamalo že pak začli hrát psytrance, ale co příště snad už dojedem tam kam chcem.
Čus,chtěl sem se zeptat, nejedete někdo na HRADHOUSE? Já všeobecně nejak takovýty velký festyy nemusim, ploty jako ve vězení, pivko za pade a prohrabávání batohů není nic pro mě takze vetsinou jezdim jen na nejaky tekky nebo punk kde to ještě nesmrdí komercí. No ale kazdopadne tedka mi psalo par kamosu ze jedouu na ten hradhouse, ja cumel na net a hlavně na fotkach to tam loni vypadalo jako na nejakym diskosrazu.... tak fakt nevim, byli ste tam nekdo loni?
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !