Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v těch smrčkách, tvůj kámoš má pravdu že kyselý pH bude prosakovat do tvýho substrátu, prakticky čím dýl, tím víc, takže to bude chtít vápnit a zse vápnit. smrky vytvářejí nejkyselejší půdu..:/ každopádně to máš promakaný, přeju bohatou úrodu!! (a žádný kance .)
panstvo, mám ještě menší dotaz..
dá se použít fim na už nakvetlé vrcholky? mám docela strach abych tomu moc nepodělal další růst, prý se to sekne az o dva týdny ~~~
zkušené hlavy, help me ..
Oujes® Škola Forever
Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči
Z jakého důvodu chceš dělat fim až teď? Nech je v klidu kvést, jestli ti jde o větší výnos, teď už to fimem stejně nezachráníš, akorát se připravíš o nejhezčí palice
neee, jde mi o to, vyzkoušet co všecko se dá s kytkou dělat .. pokud se stane něco pozititivního budu rád zkouším to na kytce k pokusům určenou, takže tak nezalezží na výnosu ..
nj uvidím, dik & čus~~
Oujes® Škola Forever
Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči