Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Autor
Téma 
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

Jaký jsem když zahulím?...
...Tak jsou věci, které se nemění, ať už hulím cokoli. Třeba to, že mám žravku, stihu z lidí okolo, když hulím venku a podobně.
Ale většina věcí, které souvisí s tím, jaký jsem když zahulím, je různá a závisí na modelu co hulím.
Jednou jsem třeba s kamarádem hulil model po kterém jsem mu začal vysvětlovat, jak se vyrábějí cigarety. A schválně jsem si vymýšlel různý ptákoviny, jako třeba že je balí ruče vietnamky a ať si teda představí jak namáhavý to musí být, nabalit takový karton...No prostě šílený blbosti a těm jsme se pak smáli tak nahlas, že to rušilo i sousedy
Také jsem hulil model, po kterém jsem se začal brutálně smát a smál jsem se pořád a pořád asi tak půl hodiny. Pak jsem si myslel, že už jsem se vysmál, ale najednou někdo něco řekl a já se začal smát znova.
Taky jsem hulil model po kterém jsem chtěl pořád něco dělat.
Jindy jsem zas zahulil model po kterém jsem taky chtěl něco dělat, ale jakmile jsem s tím začal, přestalo mě to bavit
Taky jsem měl modely, po kterých jen tak sedíte a čumíte...Vypadá to skoro jako že přemýšlíte, ale ono ani ne. Prostě jen tak sedíte a vyžíráte si ten stav.
Jednou jsem také hulil model po kterém jsem dostal strašnou chuť na sex...Dobrá věc, když jste s nějakou kočkou, ale když tenhle model zahulíte sami, je to pěkný opruz.
Taky jsem jednou kouřil model, po kterém jsem dostal strašnou chuť na pivo. A to je zajímavý, páč většinou se na hulení nedá moc chlastat a taky ani ta chuť na alkohol moc není.
No a po jednom modelu jsem zas kamarádovi vysvětloval nějakou filozoficko vědeckou teorii a asi po hodině, když jsem mu to dokonale vysvětlil mě napadlo, že je to totální blbost
Takže opravdu hodně záleží na tom, co zahulím. Protože jak jsem zjistil, po každém modelu se chovám trochu jinak

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 03-07-2008 v 06:59 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 194

Kdyz si zahulim, tak jsem zhulenej.

Old Post 03-07-2008 v 07:12 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Mě potěšila sobota, to jsem byl na jedný outdoor akci, dal jsem prda asi po 6-7pivech a 2 panákách a nebyl jsem kupodivu v pí*i. V hlavě se mi furt přehrávali Chemical Brothers a já si frčel, komunikoval, seznamoval...faktor mého humoru 10/10, až teda na konec akce, ten znám jen z vyprávění...

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 03-07-2008 v 13:21 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Specnaz
Stálý Člen

Karma uživatele Specnaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

Záleží od vzorku jaký zahulím a hlavne s kím zahulím nekedy sú to tažké filozofické rozpravy no vječinu tažké sračky ve smíchoch a nekonečné boje u fotbalku

punker

Old Post 05-07-2008 v 15:44 PM
Specnaz je offline   Profil uživatele Specnaz   Find more posts by Specnaz   Foto galerie člena Specnaz   Click here to Send Specnaz a Private Message   Add Specnaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Pohodička :D Příspěvek č. 197

citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)
Kdyz si zahulim, tak jsem zhulenej.

mam podobnej stavek..

DEN/NOC

Old Post 06-08-2008 v 15:02 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSO
Stálý Člen

Karma uživatele TSO - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

citace:
Původní příspěvek od james
cuz, tak já jsem měl ještě nedávno dobrý high,vysmátej,ale teď je to nějaký špatný, když si zahulim tak na mě vleze neco jako depka a je to stav na *****.... snad bude lip

Mě se tohle stava když to míchám s pitim. Je to dost na pi*u, nejsem vubec schopnej komunikovat a jen sedim a cumim...

Old Post 06-08-2008 v 16:05 PM
TSO je offline   Profil uživatele TSO   Find more posts by TSO   Foto galerie člena TSO   Click here to Send TSO a Private Message   Add TSO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

citace:
Původní příspěvek od james
cuz, tak já jsem měl ještě nedávno dobrý high,vysmátej,ale teď je to nějaký špatný, když si zahulim tak na mě vleze neco jako depka a je to stav na *****.... snad bude lip

me se todle stava kdyz se prehulim skunem

DEN/NOC

Old Post 06-08-2008 v 16:09 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mykee
Stálý Člen

Karma uživatele mykee - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

já sem věčinou zhulená

vymrdej!!!

Old Post 09-08-2008 v 15:40 PM
mykee je offline   Profil uživatele mykee   Find more posts by mykee   Foto galerie člena mykee   Click here to Send mykee a Private Message   Add mykee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 201

No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...

Old Post 09-08-2008 v 20:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Volakedy pri zaciatkoch som sa smial ako zmyslovzbaveny.Teraz som v pohode ale aj teraz sa obcas zasmejem ale nie moc..som v pohode len tie suchoty.Je to tak kto dlhsie ten viac vydrzi napr. pred dvoma dnami som bol z jednym ktory v zivote nemal dobru ganju a teraz som sa aj ja brutal z hulil ale aj on a on ledva chodil.

Old Post 10-08-2008 v 11:04 AM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

citace:
4 Claune:No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...

jj to znám, kvůli tomu jsem tak nějak přestal a bylo to v poho, ale teď se mi tyhle sračky vracej a to nemusim kouřit...Shit

Zase teď jsem si párkrát po letech zakouřit a i se stalo, že mě to bavilo, ale to je vyjímka.

Čus

\...Balkdoor_08... / \...Co nosíte za páskem?.../
Ubi sementem feceris, ita mettes!
Omnis vita supplicium est
Te andrie non possum! Musa sapientum fixa est in aure!!!

Old Post 10-08-2008 v 11:52 AM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LOW
Nový Člen

Karma uživatele LOW - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

když si zahulím tak sem často v pohodě- tak jak to má být
párkrát sem se přehulil a kombinace s několika pivama....to bylo něco strašnýho

Old Post 11-08-2008 v 00:06 AM
LOW je offline   Profil uživatele LOW   Find more posts by LOW   Foto galerie člena LOW   Click here to Send LOW a Private Message   Add LOW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

citace:
Původní příspěvek od Claune
No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...

To je přesně důvod, proč už dýl jak rok nehulim(plus jsem měl i zdravotní problémy-nízkej tlak apod.). Navíc, jak píše bassgooch, se mi tyhle stavy od tý doby neustále vracej i ve střízlivym stavu. Nato jak jsem byl dřív vyrovnanej se ze mě stal vcelku labilní člověk. Ono je to spůsobený jednak tim, že člověk hulí moc často, dále mixováním s jinejma drogama či chlastem a v neposlední řadě i vnějšíma vlivama...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 11-08-2008 v 00:28 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

hej chlapy je to sice hnusný, ale musim říct, že jsem rád, že tyhle sračky nezažívám sám. Chvílema jsem si myslel, že mam schizofrenii nebo nějakej jinej duševní bordel a tak jsem byl u psychiatričky. Čekal jsem od toho strašně moc jako jak mě dá do kupy a tak. No a hehe zjistil jsem, že to je taky jen člověk a co víc, že o těhle stavech nemá ani páru a vlastně, když jsem jí popisoval moje zkušenosti s drogama tam na mě pak spíš koukala přes prsty...Napsala mi nejaký tabletky, ktarý stejně nežeru páč si myslim, že jsem ještě mladej na to, abych od teď do konce života lupal deně nějakej bordel do brucha :-)
Jo a pointa toho je, že s timhle bordýlkem v headce nám nikdo nepomůže a je to jen na nás... Jinak souhlas s Pan Kerem nejni to jen fetem, ale dalšíma vlivama kolem člověka a v neposlední řadě se člověk se sklonama k duševním chorobám narodí, no a fet či chlast to umí parádně rozjet.

No nic tak čistou hlavu všem...čabas

\...Balkdoor_08... / \...Co nosíte za páskem?.../
Ubi sementem feceris, ita mettes!
Omnis vita supplicium est
Te andrie non possum! Musa sapientum fixa est in aure!!!

Old Post 11-08-2008 v 09:45 AM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

Minulý týden jsem si dal po půl roce 2 šluky a měl jsem zase ty hnusný stavy jako dřív (ty co popisujete), takže se Bassgoochi neboj, sám opravdu nejsi.

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 11-08-2008 v 09:48 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

Jsem velmi rád,že konopí má na mě po duševní (a někdy i zdravotní) stránce blahodárný vliv. Pokud nepočítám totální předávkování po několika ganjoráčkách uplně nacucanýma THC sádlem,tak jsem nikdy neměl ani trošku negativní stav. Pokaždé si to užívám a nechávám se "vést" tíms stavem....prostě lahoda.

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 11-08-2008 v 12:51 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás