Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Growe two in 600W start
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sadalv
Stálý Člen

Karma uživatele sadalv - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

b

Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.

Old Post 16-06-2008 v 13:58 PM
sadalv je offline   Profil uživatele sadalv   Find more posts by sadalv   Foto galerie člena sadalv   Click here to Send sadalv a Private Message   Add sadalv to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sadalv! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadalv
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

b

Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.

Old Post 30-06-2008 v 16:21 PM
sadalv je offline   Profil uživatele sadalv   Find more posts by sadalv   Foto galerie člena sadalv   Click here to Send sadalv a Private Message   Add sadalv to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sadalv! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadalv
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

hero

Jabloň neplodí švestky

Old Post 30-06-2008 v 16:27 PM
pexeson
Stálý Člen

Karma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Pokud dobře koukám tak na těch posledních fotkách si vyfotil hermafrodita.Nevim jestli ho tam chceš na semena,ale zdá se,že už je brzy bude mít a od něj i ostatní kytky.Zdar

Život je boj-bojuj

Old Post 30-06-2008 v 17:02 PM
pexeson je offline   Profil uživatele pexeson   Find more posts by pexeson   Foto galerie člena pexeson   Click here to Send pexeson a Private Message   Add pexeson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadalv
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

df

Jabloň neplodí švestky

Old Post 30-06-2008 v 17:12 PM
Hydrotekk
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ahoj zdravim te
chlape co takle nejaky ten popis jako doba kvetu,teplota,vlhkost atd..

Jinak moc goot GROWER
K+
zatim

Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe

Old Post 02-07-2008 v 08:47 AM
Hydrotekk je offline   Profil uživatele Hydrotekk   Find more posts by Hydrotekk   Foto galerie člena Hydrotekk   Click here to Send Hydrotekk a Private Message   Add Hydrotekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás